kako god, vjerovatno je opravdan, ne bi se djaba u finisu utakmice potezao za dzep
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bog zna sta je taj ludjak reko sudiji
kako god, vjerovatno je opravdan, ne bi se djaba u finisu utakmice potezao za dzep
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
tony-mortale je napisao/la:ma nije ovo za crveni šta god da je rekao pomoćnom, jer ide frajer mirno ni ne gleda ga, nikakva agresivnost, bar ga ne trebaju s dodatnim utakmicama kazniti
[youtube][/youtube]
Sad sam video. Rekao mu je "Yebem ti mater" i "Yebem ti mater u pickuuuu" - squalifica giustificata.
- sarajlija89
- Kontakt:
Trebo mu je na "nasem"...mislim da to zna
Cak se i sjecam jedne tekme,kada je na "maternjem" psovao
Sefik ga naucio 
Cak se i sjecam jedne tekme,kada je na "maternjem" psovao
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
glupko se suocava s 3 tekme kazne, evo prenosi mediaset cccc
a braćo mila **** ti ligu gdje dobiješ direktan crveni radi psovke. rooney i ostali igrači u epl-u u lice kažu fuck off jedno 10x po tekmi i nikom ništa pa nisu u džamiji ni crkvi 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa na SHBu je i bilo. Gledao ja kod Ilarije.sarajlija89 je napisao/la:Trebo mu je na "nasem"...mislim da to zna :lol
Cak se i sjecam jedne tekme,kada je na "maternejm" psovaoSefik ga naucio
Bayern-Juventussarajlija89 je napisao/la:Trebo mu je na "nasem"...mislim da to zna![]()
Cak se i sjecam jedne tekme,kada je na "maternjem" psovaoSefik ga naucio
to kad je komentator rekao "ovo ne bih da prevodim, mislim da ste svi razumjeli"
Call the coroner!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
kako su ga onda razumjeli
kaže zlatan da je nevin
Ibra: "Non ho insultato l'assistente"
kaže zlatan da je nevin
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
jurnjava43
- Kontakt:
Milan kao klub, nije los samo ima previse preiskusnih igraca i dovoti iste .. mjesto da trazi mlade igrace koji ce kasnije postati velike zvijezde

Zato sto se to radi po automatizmu. Kad kazes nesto na nerazumljivom jeziku, sudije to smatraju psovkom, cak iako nije.tony-mortale je napisao/la:kako su ga onda razumjeli![]()
kaže zlatan da je nevin![]()
Secam se da je o tome govorio Mijatovic, dok je bio u Spaniji.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
evo kaže ibra da nije ništa rekao sudiji nego da je opsovao zato što mu je pobjegla lopta
, ali da se nije htio svađati i da je zato mirno otišao s terena.
za sljedeću sezonu kaže da ne ide nigdje iz milana,da će milan uzeti scudeto, a da je pato budućnost svjetskog fudbala
za sljedeću sezonu kaže da ne ide nigdje iz milana,da će milan uzeti scudeto, a da je pato budućnost svjetskog fudbala
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma ovo moratii steli **** li mu mater printerovskuu ,kakav crveni lopovi lopovskiii ,pa onda je snijder i cambiasoo treba na dozivotnuuu .
Ibri četiri meča kazne? http://acmilan-bih.****/2011/04 ... kazne.html
[youtube][/youtube]
Ja mislim da ono sto je Rooney rekao sudija nije vidio i da je zato naknadno kaznjen. Kad sudija vidi ili cuje, onda se direktno kazni.baresi#6 je napisao/la:a braćo mila **** ti ligu gdje dobiješ direktan crveni radi psovke. rooney i ostali igrači u epl-u u lice kažu fuck off jedno 10x po tekmi i nikom ništa pa nisu u džamiji ni crkvi
To sto navijas za Milan je tvoja stvar ali ti ne daje za pravo da budes toliko subjektivan. Zasluzio je bar 3-4 utakmice kazne i naravno direktan crveni karton. Svidjelo se to tebi ili ne, takva su pravila.
Ne, nisu ni u dzamiji ni crkvi, ali nisu ni u nekoj seljackoj kafani.
P.S. Kad vidim ko ti je na slici profila, onda mi je jasno zasto opravdavas takvo ponasanje.
- senad_flamin
- Kontakt:
Ma bilo bi previse 3-4 utakmice... da je barem 2..
Jedino dobro u ovome je forma Cassana..pa se ne brinem toliko...
Jedino dobro u ovome je forma Cassana..pa se ne brinem toliko...
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
-Prijeti mu suspenzija na četiri utakmice.
Jednu bi svakako dobio zbog osmoga skupljenog žutog kartona u sezoni, dvije će dobiti zbog verbalnog napada na suca, a dodatnu, četvrtu, stoga što je crveni karton zaradio drugi put zaredom, pišu talijanski mediji.
Jednu bi svakako dobio zbog osmoga skupljenog žutog kartona u sezoni, dvije će dobiti zbog verbalnog napada na suca, a dodatnu, četvrtu, stoga što je crveni karton zaradio drugi put zaredom, pišu talijanski mediji.
-RIVALDO-
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ma daj molim te kakva pristrasnost. Jutros hladne glave još se pitam kako je ovo direktan crveni, da ne govorim o 4 meča suspenzije radi ovakvog crvenog. Prvo dobija žuti za nepostojeći faul, onda direct red za otvaranje usta, niti se obraćao sudiji niti bilo kome drugo, sve se vidi na snimku. Šta je onda drogba trebao dobiti za fucking disgrace direkt u facu, 15 tekmi zabrane/doživotno, ipak je to loše ponašanje? Samo pogledaj engleske tekme, ko imalo zna jezik( teško mi je shvatiti za ima starijih da ne znaju) pa ćeš se svačega nagledati, i što se prikaže u prenosu a što ne. Potražit ću na jubitu.SamoZeljo je napisao/la:Ja mislim da ono sto je Rooney rekao sudija nije vidio i da je zato naknadno kaznjen. Kad sudija vidi ili cuje, onda se direktno kazni.baresi#6 je napisao/la:a braćo mila **** ti ligu gdje dobiješ direktan crveni radi psovke. rooney i ostali igrači u epl-u u lice kažu fuck off jedno 10x po tekmi i nikom ništa pa nisu u džamiji ni crkvi
To sto navijas za Milan je tvoja stvar ali ti ne daje za pravo da budes toliko subjektivan. Zasluzio je bar 3-4 utakmice kazne i naravno direktan crveni karton. Svidjelo se to tebi ili ne, takva su pravila.
Ne, nisu ni u dzamiji ni crkvi, ali nisu ni u nekoj seljackoj kafani.
P.S. Kad vidim ko ti je na slici profila, onda mi je jasno zasto opravdavas takvo ponasanje.
- JuveSissoko
- Kontakt:
sta je Mihajlovicu sve "uputio" u prvom derbiju za Juve protiv interasarajlija89 je napisao/la:Trebo mu je na "nasem"...mislim da to zna![]()
Cak se i sjecam jedne tekme,kada je na "maternjem" psovaoSefik ga naucio
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.