Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Re: Serie A
Bisek klizeci start na loptu nosen inercijom minimalno dira abrahama(ne moze i nikad nece bit penal)
Teo klizeci odnosi loptu nosen inercijom kupi turama (ne moze i nikad nece bit penal)
Sporan je samo kontakt pavlovica nad turamom prije klizeceg tea ali vjerovatno je sudija porcjenio da i bez tog kontakta turam nebi stigo do lopte po meni je vise penal nego sto nije ali sta je tu je idemo dalje
Teo klizeci odnosi loptu nosen inercijom kupi turama (ne moze i nikad nece bit penal)
Sporan je samo kontakt pavlovica nad turamom prije klizeceg tea ali vjerovatno je sudija porcjenio da i bez tog kontakta turam nebi stigo do lopte po meni je vise penal nego sto nije ali sta je tu je idemo dalje
Theo odnio loptu, Thuram pada preko Thea, bas se to i vidi na snimku koji ti je kolega prije postavio ( rekao sam i prije, jedino se moze raspravljati o prekrsaju Pavlovica) zato i ne moze porediti ove dvije situacije.
Drugo, nije bilo kontakta kod Abrahama jelda
kad su vec slike neki argument.....

Drugo, nije bilo kontakta kod Abrahama jelda

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Procitaj post iznad dvije iste situacije gdje igraci klizeci izbijaju loptu pa imaju minimalan kontakt
Biscione ti je samo reko ako je penal to sto ti tvrdis onda je i cist start tea penal jer se radi o dvije iste situacije
Biscione ti je samo reko ako je penal to sto ti tvrdis onda je i cist start tea penal jer se radi o dvije iste situacije
Pavlovic mrko pogledao Lautara u 60 i nekoj minuti. jedanesterac i 10 utakmica suspenzije.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ne mozes porediti babe i zabe care. Ne mozes reci gol je dobar ali eto dzaba je ponisten jer je prije toga bio Offside.ElPrincipe je napisao/la: ↑02 feb 2025, 23:08Procitaj post iznad dvije iste situacije gdje igraci klizeci izbijaju loptu pa imaju minimalan kontakt
Zato i kazem, start Thea i ovaj nad Abrahamom su samo nekima slicni, ali eto referirati cemo se na to da nam je otkinut penal jer je toboze Pavlovic napravio prekrsaj. Theo je i odnio cistu loptu, Thuram je pao preko njeg, dok Abraham dobija po nogama. Toliko o tome, nek svako za sebe uzme sta mu pase.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- JayCatwright
- Kontakt:
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Poslije ovog nemam vise sta reci osim cist penal za milan hahhaha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da Hernandez nije u zadnjoj milisekundi pokupio loptu, u narednoj milisekundi bi Thuram gurnuo loptu, a njega Pavlovic praznoglavi skrsio.
Svaka cast za reakciju Thea, spasio je svoj tim cistog penala kojeg je Pavlovic vec poceo da pravi.
A Abraham je nekako kasno pao i lopta je vec bila davno odnesena. Ja iskreno ne bih svirao. Zapeo je bio ali nekako prekasno.
I jedna i druga situacija po meni dobre odluke.
Svaka cast za reakciju Thea, spasio je svoj tim cistog penala kojeg je Pavlovic vec poceo da pravi.
A Abraham je nekako kasno pao i lopta je vec bila davno odnesena. Ja iskreno ne bih svirao. Zapeo je bio ali nekako prekasno.
I jedna i druga situacija po meni dobre odluke.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Boli li još karanje od Atalante ?JayCatwright je napisao/la: ↑02 feb 2025, 23:22Moguce je. Tomori je najbolji stoper lige, a nema mjesta u reprezentaciji pored Maguirea i Guehia.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Sve bas ovako Kako si napisao, a onaj tko trazi penal nad Abrahamom taj nije normalan!ElPrincipe je napisao/la: ↑02 feb 2025, 23:02Bisek klizeci start na loptu nosen inercijom minimalno dira abrahama(ne moze i nikad nece bit penal)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kralju raspravljaš se s likom koji je na ignore listi valjda pola ljudi koji zalaze u Milanov podforum.ElPrincipe je napisao/la: ↑02 feb 2025, 23:22Poslije ovog nemam vise sta reci osim cist penal za milan hahhaha
Uh što su Interu sinoć bile sretne "devedesete". Prvo dođu do boda u devedeset i nekoj, mada hajde, tu ne mislim da su nešto previše sretni jer pretpostavljam da gledaju tu utakmicu kao 2 izgubljena boda, ali onda Napoli isto izgubi 2 boda u devedesetoj.
Sve u svemu dobro za neizvjesnost lige da su u što manje bodova, šteta što Atalanta ne uze sva 3, da se priključi.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nema smisla prikazivati sliku u nekim situacijama gdje se gleda potencijalni penal. Slika je jedno dok je video drugo.milanist je napisao/la: ↑02 feb 2025, 23:03Theo odnio loptu, Thuram pada preko Thea, bas se to i vidi na snimku koji ti je kolega prije postavio ( rekao sam i prije, jedino se moze raspravljati o prekrsaju Pavlovica) zato i ne moze porediti ove dvije situacije.
Drugo, nije bilo kontakta kod Abrahama jeldakad su vec slike neki argument.....
![]()
Abraham je krenuo padati i prije nego što inercija nije dozvolila Bissecku da se zaustavi.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Dobro jutro, a da se vratis par postova nazad i da vidis moje misljenje o slici kao dokazu necega. Ovo sam postavio jer su i oni postavili sliku kao dokazRiquelme1921 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 09:02Nema smisla prikazivati sliku u nekim situacijama gdje se gleda potencijalni penal. Slika je jedno dok je video drugo.
Abraham je krenuo padati i prije nego što inercija nije dozvolila Bissecku da se zaustavi.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma kao navijač Intera čim na postu nisam napisao da je penal za nas zna se da sam istog mišljenja za obe situacijemilanist je napisao/la: ↑03 feb 2025, 10:30Dobro jutro, a da se vratis par postova nazad i da vidis moje misljenje o slici kao dokazu necega. Ovo sam postavio jer su i oni postavili sliku kao dokazRiquelme1921 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 09:02Nema smisla prikazivati sliku u nekim situacijama gdje se gleda potencijalni penal. Slika je jedno dok je video drugo.
Abraham je krenuo padati i prije nego što inercija nije dozvolila Bissecku da se zaustavi.![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Penal na Abrahamu nije bio niti na momenat. Čemu rasprava pobogu?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Da se ne zaboravi

Kad je Acerbi u poznim godinama ovako dobar, kakav je tek mogao bit tada u najboljim da je imao Inzaghija za trenera
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Gle ekipe sa pijace, samo da ne bude sličnih slika za koju god, na kojima su Bondo, Gimenez, x, y, z....
Nisam upratio, da li je Napoli doveo nekog zanimljivog, osim Okafora hahahaha 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.