Ups...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:33Da nije naišao onaj čeh i pokupio ga, sad bi sa nedom glumio influensera po yt.
Toliko ste imali osjecaja za dijamanta. Vi ste totalno nebitni u karijeri edina dzeke. Dok je ovaj mali Celik primjer, kako klub pravi projekat od igraca.
Premijer liga BiH - aktuelno
- luckystrike
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru? 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sad nešto gledam. Više je prodan Čelik danas nego svi njihovi transferi zajedno zadnjih 9 godina.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()
Jesi li im racunao prodaju guzice vici idodiku 2 puta po 200000km?ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:43Sad nešto gledam. Više je prodan Čelik danas nego svi njihovi transferi zajedno zadnjih 9 godina.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()
-
- Kontakt:
Jako su mu bitni,sto i pokazuje redovno.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:33Da nije naišao onaj čeh i pokupio ga, sad bi sa nedom glumio influensera po yt.NoDi80 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:58Svaka cast na prodajama
Gdje su igraci po koje ste isli i avionima
Prevaranda je samo placen minimum 600.000 maraka u godini dana
Promijenili ste za to vrijeme milion igraca od Susica, Benka, Vrancica…
Saberi to tvoje s ovim gore
Prodali ste milion igraca i neki Kulenovic iz neke Sloge dzabe otisao i napravio bolju karijeru
Da ne spominjem ranije Stevanovic, Krunic, Prevljak
Od svih igraca najbolji vam igraci Slobodesu najvise ostavili traga u vasem klubu u zadnjih 10 godina
Najbolji igraci Dzeko i Modric koji su ikad igrali ovu ligu
Sto se nodija tice prodajte vi te iste jos jednom po 100 miliona i opet nece biti ni desna kopacka dijamanta s Grbavice
Toliko ste imali osjecaja za dijamanta. Vi ste totalno nebitni u karijeri edina dzeke. Dok je ovaj mali Celik primjer, kako klub pravi projekat od igraca.
Kako i ne bi bili kad su ga ispratili s bas lijepim nadimkom.
Kloc
Nije Dzeko dalaBu,a nije ni naivan i glup.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Hudnjak je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:48Jesi li im racunao prodaju guzice vici idodiku 2 puta po 200000km?ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:43Sad nešto gledam. Više je prodan Čelik danas nego svi njihovi transferi zajedno zadnjih 9 godina.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- luckystrike
- Kontakt:
Hudnjak je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:48Jesi li im racunao prodaju guzice vici idodiku 2 puta po 200000km?ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:43Sad nešto gledam. Više je prodan Čelik danas nego svi njihovi transferi zajedno zadnjih 9 godina.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ErosViverosViv
- Kontakt:
hahahahaha stojko brat
-
- Kontakt:
300k u Rakow i skoro 750k u Sporting, milion je sa bonusima, koliko znam tek će biti.jurisicduska je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:07Gdje ti je milion kad se Vladan prodao u SportingTarpiTarpi je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:51Mali updateTarpiTarpi je napisao/la: ↑29 jul 2024, 16:08Transferi FK Sarajeva posljednih 10 godina:
Akademija/Omladinski pogon: 11.735m€
2014/15:
Amer Dupovac -> FC Sheriff 200k€
2017/18
Hamza Čataković -> AS Trencin 145k€
Rijad Sadiku -> Mouscron 300k€
Nedim Hadžić -> Leixoes 300k€
Marko Mihojević -> FC PAOK 350k€
2018/19
Nihad Mujakić -> Kortrijk 1.1m€
2020/21
Alen Mustafić -> Slovan Bratislava 150k€
2021/22
Vladan Kovačević -> Rakow 1.03m€
Selmir Pidro -> St.Louis 300k€
Numan Kurdić -> RWDM 150k€
2022/23
Andrej Đokanović -> Ankaragucu 760k€
Nihad Mujakić -> Ankaragucu 500k€
Halid Šabanović -> Angers 300k€
2023/24
Dal Varešanović -> Rizespor 1.2m€
Muhamed Šahinović -> Rakow 300k€
Belmin Dizdarević -> Montpellier 150k€
2024/25
Muhamed Buljubašić -> Rizespor 1.5m€
Hamza Čataković -> Erokspor 500k€
Nidal Čelik -> RC Lens 2.5m€
Ostali: 3,508m€
Cimirot, Rahmanović, Tatar, Stanojević, Barbarić, Stojčev, Velkoski 3,27m€
(Posudbe) Viveros, Penaranda 238k€
Ukupno: 15,243 m€
![]()
![]()
![]()
![]()
- relativizam
- Kontakt:
Ovo da se negdje zavedeHudnjak je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:48Jesi li im racunao prodaju guzice vici idodiku 2 puta po 200000km?ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:43Sad nešto gledam. Više je prodan Čelik danas nego svi njihovi transferi zajedno zadnjih 9 godina.HordasOdMalena je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:37Je li ovo Čelik svojim prvim transferom donio više novca Sarajevu nego Džeko Željezničaru kroz čitavu karijeru?![]()

-
- Kontakt:
Tako i treba biti jer FK Sarajevo kao najveca fudbalska institucija u drzavi moze,treba i jeste uzor svim sportskim kolektivima kako onim manjim tako i onim u povoju ili koji ce tek doci,kako se ispravno radi i stvara (s akcentom na djecu i mlade) i prihoduje od cega koristi ima kompletna drustvena zajednica.relativizam je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:17Ko god da si i šta god da si
Onom nevjerniku iz zrinjskog i Mirvicu skinuti kapu i dodijeliti kakvu zahvalu za neizmjerni doprinos našem fudbalu.
O ovakvom nešto se moglo samo sanjati,sad će neki klubovi probati kopirati gurnuti mlade stavit im traku, neko će uspjet neko neće ali će vidjeti izlaz u tome jer su vidjeli da se moze
Takodje treba naglasiti da stupanjem gospodina Tana na ovo tlo desio se apsolutni zaokret u nasem fudbalu i pokazatelj kako do napretka,sto su naravno svi objerucke prihvatili na ovaj ili onaj nacin,precutno ili ne,ali jesu i sto je pohvalno.
Kako je ko sad sposoban za takve poduhvate otom potom.
Gospodin Mirvic je samo nastavio i upravljanje FK Sarajevo prihvatio kao svoju licnu misiju koja je tek pocela i ciji rezultati ce neminovno tek uslijediti.
Grande Presidente

Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 04 feb 2025, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad kad Viveros ode za 1.5 mil kako su pisali njihovi mediji da Mirvic trazi,bice ovdje prica da je Mirvic vanbracni sin od Escobara.TarpiTarpi je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:04300k u Rakow i skoro 750k u Sporting, milion je sa bonusima, koliko znam tek će biti.
-
- Kontakt:
Lose ti ovo,Ljukovac fali.TarpiTarpi je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:04300k u Rakow i skoro 750k u Sporting, milion je sa bonusima, koliko znam tek će biti.
Ponovo su se raspojasali, trajaće dok ne krene nastavak prvenstva. Nakon toga ponovo slijedi bolno prizemljenje, kao i uvijek.
Eto baš je čudno što akademija koja ulaže ozbiljan novac, s vremena na vrijeme proda ponekog igrača. Šokantno. Samo bi im još trebalo da i to ne funkcioniše kao sve ostalo u klubu gubitašu.
Iznos koji je kap u moru u odnosu na gubitke trenutnog i svih prethodnih vlasnika kluba sa Kobilje Glave. Gubitaš kojem ni plasman u grupe lige šampiona ne bi vratio uloženi novac.
Oni, naravno, kao i uvijek do sad - slave neke imaginarne pobjede, forcaju se, i kao svi neandertalci i primati - udaraju u prsa. Što recimo meni konkretno čak i odgovara, biće zanimljivije kasnije kad ih ponovo budem množio sa nulom.
Eto baš je čudno što akademija koja ulaže ozbiljan novac, s vremena na vrijeme proda ponekog igrača. Šokantno. Samo bi im još trebalo da i to ne funkcioniše kao sve ostalo u klubu gubitašu.
Iznos koji je kap u moru u odnosu na gubitke trenutnog i svih prethodnih vlasnika kluba sa Kobilje Glave. Gubitaš kojem ni plasman u grupe lige šampiona ne bi vratio uloženi novac.
Oni, naravno, kao i uvijek do sad - slave neke imaginarne pobjede, forcaju se, i kao svi neandertalci i primati - udaraju u prsa. Što recimo meni konkretno čak i odgovara, biće zanimljivije kasnije kad ih ponovo budem množio sa nulom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Popij Lex na ex valjaće ti.Virtu4l je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:23Ponovo su se raspojasali, trajaće dok ne krene nastavak prvenstva. Nakon toga ponovo slijedi bolno prizemljenje, kao i uvijek.
Busali ste se Edinom iako nikakve veze s njim nemate osim što je slučajno bio u školi fudbala.
Osjeti se kako glođeš svoja damu.
U slast

MNON
Svaka cast sarajevu prodala je celika lensu . Lens inace zna kupovati igrace iz bosanske lige ivan lendric je iz zeljeznicara u lens otisao za 300 hiljada eura jest da se lendric nije tamo nesto proslavio . Evo jeste sarajevo imalo velike izlazne transfere to im niko ne moze opogovoriti pogotovu kad pogledamo najskuplje transfere. Jeste da bi ja rekao cinjenica da jest celik najveci izlazni transfer iz lige ja bi rekao da ako uzmemo inflaciju jos uvijek hrgovic je najvrijedniji jer je on davne 2004 otisao iz sirokog u wolfsburg za 800 hiljada eura. A realno uzmite sta ste tad mogli kupiti marku i za sad.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
spavajte smradovi pitarski
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Paromlinac, perodeformero i 36 gostiju.