MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 01:39Nikad nikom nisam reko da je turcin cecin veljko.
Tobe dodji tobe inace si drvo za dzehennemsku vatru.

Ja sam dzehennem

MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 01:39Nikad nikom nisam reko da je turcin cecin veljko.
Tobe dodji tobe inace si drvo za dzehennemsku vatru.
Hudnjak je napisao/la: ↑04 feb 2025, 01:50MocMahale444 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 01:39Nikad nikom nisam reko da je turcin cecin veljko.
Tobe dodji tobe inace si drvo za dzehennemsku vatru.![]()
![]()
![]()
Ja sam dzehennem![]()
Uskoro ce crnogorac gricnuti i drugo domu a onaj č brise profil
Zar može veće prizemljenje od vašeg?Virtu4l je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:23Ponovo su se raspojasali, trajaće dok ne krene nastavak prvenstva. Nakon toga ponovo slijedi bolno prizemljenje, kao i uvijek.
Eto baš je čudno što akademija koja ulaže ozbiljan novac, s vremena na vrijeme proda ponekog igrača. Šokantno. Samo bi im još trebalo da i to ne funkcioniše kao sve ostalo u klubu gubitašu.
Iznos koji je kap u moru u odnosu na gubitke trenutnog i svih prethodnih vlasnika kluba sa Kobilje Glave. Gubitaš kojem ni plasman u grupe lige šampiona ne bi vratio uloženi novac.
Oni, naravno, kao i uvijek do sad - slave neke imaginarne pobjede, forcaju se, i kao svi neandertalci i primati - udaraju u prsa. Što recimo meni konkretno čak i odgovara, biće zanimljivije kasnije kad ih ponovo budem množio sa nulom.
Od svega toga najgore je kad dodjes na nivo da ti je uspjeh otici u evropu,nikakve ambicije osim da se pomire da im kroji Vico i slicni koji ce biti na tabeli,da slusaju svaku njihovu naredbu kao kerovi,necu reci bas da mi smeta,samo neka nastave,svakako drugacije nikad nisu ni znali osim zavrzlamama,lopovlukom.NoProfit je napisao/la: ↑04 feb 2025, 02:12Zar može veće prizemljenje od vašeg?Virtu4l je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:23Ponovo su se raspojasali, trajaće dok ne krene nastavak prvenstva. Nakon toga ponovo slijedi bolno prizemljenje, kao i uvijek.
Eto baš je čudno što akademija koja ulaže ozbiljan novac, s vremena na vrijeme proda ponekog igrača. Šokantno. Samo bi im još trebalo da i to ne funkcioniše kao sve ostalo u klubu gubitašu.
Iznos koji je kap u moru u odnosu na gubitke trenutnog i svih prethodnih vlasnika kluba sa Kobilje Glave. Gubitaš kojem ni plasman u grupe lige šampiona ne bi vratio uloženi novac.
Oni, naravno, kao i uvijek do sad - slave neke imaginarne pobjede, forcaju se, i kao svi neandertalci i primati - udaraju u prsa. Što recimo meni konkretno čak i odgovara, biće zanimljivije kasnije kad ih ponovo budem množio sa nulom.
Sa ubijedljivo najtrofejnijie ekipe u državi na zadovoljavajući poraz od Zrinjskog na Grbavici od 0:2, preko borbe za goli opstanak prošle sezone do humanitarne akcije na pomozi.ba i pušenja ku.rca Ceriću varalici i Diglišiću koji vam je udijelio sadaku samo da vas skine s ku.rca. Ljepota.![]()
S kamatama vam je "naplaćen" sav lopovluk koji vam je godinama prolazio i "naplata" još uvijek traje.
Eto sam si i potvrdio na kraju posta da ste navijači kojima je već godinama jedini uspjeh, neuspjeh komšije.![]()
Sto jes, jes.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 06:22Polahko pitari moji nemojte se uzbudjivat, nije ozbiljnost kad prodas jednog igraca za lovu kojom mozes kupit kompletan zeljkin klub, ozbiljnicemo bit tek kad budemo prodali jednog igraca koliko vrijedi kompletna liga..
Btw; takodje od srca preporucujem prvo radi ugleda naseg kluba da nepodjebavate niti nepridodavajte bilo kakvu paznju bitnos ekipi koja je u rangu sloge radnika sb.. doveli su svojom nejmastinjom derbi na taj nivo da veci naboj napravi west lazni velez
Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
Mene samo brine sa li je ovo slucajno i statisticka greska, jer realno mi smo liga da nam igraci idi za 100k jer kad ae sve pogleda od gledalaca, stadiona, kvalitete, to je realnost nazalost.Vanja8 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:15Naravno da bi, ali tesko je se probiti prema jacim ligama...Argentina je napisao/la: ↑03 feb 2025, 23:02Strasan tranafer Sarajeva za nasu ligu i njih kao klub. Otvara vrata za dalje.
Nazalost kasnimo 20 godina, ali bolje ikada nego nikad. Uvijek se sjetim da je Kranjcar presao za 1M eura iz Dinama u Hajduk prije 20 godina, takav transfer i unutar lige. Nazalost jos nama puno treba, ali ovaj potez i tranafer Sarajeva je pohvalan i bravo.
Daj Boze da svi klubovi krenu ovako prodavati, bilo bi bolje za ligu svima.
Eto, mi otvaramo vrata svakom klubu da bar digne malo cijene igracima, da djeca ne idu za 50 ili 100 milja...
Jel moze link gdje je Lens potvrdio visinu transfera?Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:10Nezvanično je 2.8 miliona i 15% od sljedećeg transfera.brig je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:04Dramamosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 feb 2025, 14:22
3 mil eura pise na Lensovoj stranici,dovode iz Budcnost Podgorice nekog veznjaka isto 18 godina. Za par godina ce to smanjiti ovdje mitomani,rece da je to pranje i laz i da je otisao za 200k,sva sreca zvanicna stranica Lensa,Paoka itd objavi cijenu transfera,nije to Spsi Rumunija gdje nema ni rijeci o visini transfera.
Svaka čast
Znači nije ni 1.5 mil€ nego 2.5 mil €
A eto dali su i za onog Crnogorca 2 miliona eura.
Nerealno mi to izgleda, ali oni izgleda znaju šta rade.
Prodali su ove sezone za 88 miliona, samo Cityju su uzeli 40 miliona za ovog uzbekistanskog stopera od 20 godina.
Para imaju i očito ih planiraju oploditi.
Ma kojih 800 000€ za HrgovićaPact1921 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 00:28Svaka cast sarajevu prodala je celika lensu . Lens inace zna kupovati igrace iz bosanske lige ivan lendric je iz zeljeznicara u lens otisao za 300 hiljada eura jest da se lendric nije tamo nesto proslavio . Evo jeste sarajevo imalo velike izlazne transfere to im niko ne moze opogovoriti pogotovu kad pogledamo najskuplje transfere. Jeste da bi ja rekao cinjenica da jest celik najveci izlazni transfer iz lige ja bi rekao da ako uzmemo inflaciju jos uvijek hrgovic je najvrijedniji jer je on davne 2004 otisao iz sirokog u wolfsburg za 800 hiljada eura. A realno uzmite sta ste tad mogli kupiti marku i za sad.
Kakve ovo veze ima sa temom? jedno je medijske špekulacija drugo službena stranicabrig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:22
Jel moze link gdje je Lens potvrdio visinu transfera?
Jedini razlog zasto sumnjam je ovaj:
https://sportsport.ba/fudbal/vladan-kov ... kow/426317
Djeluje nerealno ova cifra, kao i ona za Crnogorca onog. Vjer jedina liga uz bh ligu puna kontroverznih detalja.
Al ako je stvarno realnost onda svaka čast nema sta. Prekucali
Pa realno za Lens je to sica, onog uzbekistanca su prodali za city-ju za 40 miliona, otisao im danso, jbg imaju pare. Celik je otisao za 2,5 mil EUR + 10% od sljedeceg transfera, barem koliko ja znam.brig je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:22Jel moze link gdje je Lens potvrdio visinu transfera?Shategabri je napisao/la: ↑03 feb 2025, 15:10Nezvanično je 2.8 miliona i 15% od sljedećeg transfera.
A eto dali su i za onog Crnogorca 2 miliona eura.
Nerealno mi to izgleda, ali oni izgleda znaju šta rade.
Prodali su ove sezone za 88 miliona, samo Cityju su uzeli 40 miliona za ovog uzbekistanskog stopera od 20 godina.
Para imaju i očito ih planiraju oploditi.
Jedini razlog zasto sumnjam je ovaj:
https://sportsport.ba/fudbal/vladan-kov ... kow/426317
Djeluje nerealno ova cifra, kao i ona za Crnogorca onog. Vjer jedina liga uz bh ligu puna kontroverznih detalja.
Al ako je stvarno realnost onda svaka čast nema sta. Prekucali
KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 feb 2025, 07:40Ovakvog pacijenta njihova spin brigada hajca i podrzava, i to svaki njegov novi profil, svaki drugi mjesec.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46 i 7 gostiju.