Desno ne,ostali smo samo na Unusicu dok se Beganovic vrati a ko zna kad je to.Kyeremeha ne pomisljati na bekamosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 11:54Hicemol imat u ekipi rezervnog beka nakon ovih povreda?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2025, 09:53Paskaleva bi trebali danas predstavit.S njim i Koljicem to je vec dobar rok.Nas su samo syebale povrede Jovica,Beganovica i Djordjevica.Oni kad se vrate i zauzmu mjesto u prvi 11 bit ce druga prica narocito Djordjevic.Osim sto su neki kasno dosli,ne vidim kako smo igracki slabiji nego prije dva mjeseca.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 08:46Ako dođe bugarin koji je veoma blizu potpisa, mi smo za 30% jači nego prošlu polusezonu.
Cak su neki i prodisali na pripremama,npr Pavicic dosta konkrerniji,Kupresak zadnje 2 utakmice dobar.Po meni su konkurenti dosta slabiji narocito Zrinjski odlaskom Cuzea jos ako Nardin ode.I Borac bez Skorupa,Sreckovica,Vukcevica...Ja ne vidim da su se oni ista pojacali
Lijevo Kupresak daje znakove zivota i stvarno bi nam valjalo kad bi on proigrao i bio igrac iz Sirokog.Ni tu nemamo neku alternativu,jedino Mujkic moze uletiti.Mislim da je sad kasno i da necemo stici medjutim na ljeto 2 paklena beka.