Tako je. Hoce da nas bije aca amsterdam ako otkljucas poruke jako je ratoboranNoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 15:15Za sat utakmica bice prijenos MyTV i Larsson 1921 na YT
Sileks je prvi na tabeli u Makedoniji
Prijateljska opusteno kako god zavrsi, a vi nemojte svadjati muha i onaj drugi
Nema potrebe izmedju da se svadjamo
Svako nek iznese svoje misljenje, ali nema psovanja jedni drugima
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Drljo u svom stilu, sta nam je kuhar radio sa njim majko mila.
Kakve neznalice i jedan i drugi.
Ne ponovilo se.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Svaka tekma je dosad tanka bila,ja ne znam na osnovu cega pojedinci ovde pisu da smo dobri...
Igra prema naprijed je pogotovo tanka,presporo koristimo polukontre i kontre, a nema ni nekog plana u igri prema naprijed iskreno.
Nadam se da ce se Odinaka i Jaber razigrati u ovoj polusezoni jer su nam potrebni brzi igraci,ovo dosad je sve jalavo...
A najgore mi je kad cujem teske noge i te izgovore,pa teske noge su u protivnicama i oni su na pripremama.
Ja bih vise volio da gubimo 2-0 al da smo napravili 7-8 akcija kako treba i da smo imali 4-5 suteva u okvir gola,jer sa tom igrom imas se necemu nadat a sa ovom tesko,volio bih da grijesim al...
Igra prema naprijed je pogotovo tanka,presporo koristimo polukontre i kontre, a nema ni nekog plana u igri prema naprijed iskreno.
Nadam se da ce se Odinaka i Jaber razigrati u ovoj polusezoni jer su nam potrebni brzi igraci,ovo dosad je sve jalavo...
A najgore mi je kad cujem teske noge i te izgovore,pa teske noge su u protivnicama i oni su na pripremama.
Ja bih vise volio da gubimo 2-0 al da smo napravili 7-8 akcija kako treba i da smo imali 4-5 suteva u okvir gola,jer sa tom igrom imas se necemu nadat a sa ovom tesko,volio bih da grijesim al...
-
- Kontakt:
Radovac i Karjasevic nam grade igru, i stvarno izgleda dosta sporo i tromo. Fali ovde Jaber da se sve to ubrza taj prenos lopte, da se stvori prilika gdje Cvetanoski moze jedan na jedan itd.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pa ne razumijem odigrali smo egal sa ekipom koja je duplo vrijednija od nas (Gangwon) kojoj je to osma prijateljska utakmica a nama prva, šta trebamo letiti po terenu?Ejnur je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:26Svaka tekma je dosad tanka bila,ja ne znam na osnovu cega pojedinci ovde pisu da smo dobri...
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
A jesi vise dosadan ko pijan plota, skuplja ekipa pa skuplja ekipa. Pa kad bi se to gledalo ne bi Borac bio u grupnoj fazi evrope svaka ekipa 10 puta skuplja. Pa Zrinjski isto. Mjerilo nikakvo i ni za sta.
Bravo Krpaaaa
Bravo Krpaaaa
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kupi člansku Hulahopka.PabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51A jesi vise dosadan ko pijan plota, skuplja ekipa pa skuplja ekipa. Pa kad bi se to gledalo ne bi Borac bio u grupnoj fazi evrope svaka ekipa 10 puta skuplja. Pa Zrinjski isto. Mjerilo nikakvo i ni za sta.
Bravo Krpaaaa
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Hajde ba, nemoj biti vise dosadan. Ponavljas jedno te isto nista pametno da covjek procita od tebe osim gluposti.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:56Kupi člansku Hulahopka.PabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51A jesi vise dosadan ko pijan plota, skuplja ekipa pa skuplja ekipa. Pa kad bi se to gledalo ne bi Borac bio u grupnoj fazi evrope svaka ekipa 10 puta skuplja. Pa Zrinjski isto. Mjerilo nikakvo i ni za sta.
Bravo Krpaaaa
Al evo igramo i egal utakmicu sa ekipom koja je duplo jeftinija od nas, ako cemo tako gledat,mada ne gledam ja koliko ko vrijedi nego gledam nas jesmo li ista uradili smisljeno za 90 minuta,ne mora cak ni go biti al da smo na smisljen nacin prisli na 16m do gola. Ovaj go sad sto smo postigli je lijep i smisljen al samo je to bilo dosad...Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:36Pa ne razumijem odigrali smo egal sa ekipom koja je duplo vrijednija od nas (Gangwon) kojoj je to osma prijateljska utakmica a nama prva, šta trebamo letiti po terenu?Ejnur je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:26Svaka tekma je dosad tanka bila,ja ne znam na osnovu cega pojedinci ovde pisu da smo dobri...
hulahopkice, yebem ti majku u pickuPabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:59Hajde ba, nemoj biti vise dosadan. Ponavljas jedno te isto nista pametno da covjek procita od tebe osim gluposti.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:56Kupi člansku Hulahopka.PabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51A jesi vise dosadan ko pijan plota, skuplja ekipa pa skuplja ekipa. Pa kad bi se to gledalo ne bi Borac bio u grupnoj fazi evrope svaka ekipa 10 puta skuplja. Pa Zrinjski isto. Mjerilo nikakvo i ni za sta.
Bravo Krpaaaa
Sosic meni bolji od Boljevica.
Itekako konkretniji i opasniji u završnici...
Itekako konkretniji i opasniji u završnici...
- WeekendOffender
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobro igraju danas. Napravili smo par dobrih napada, pritiscemo konstatno. Jedino mozda sto igramo konstatno s lijeve strane, desna kao da ne postoji. Ja sam zadovoljan.
Samo Sabura ljudiii 

-
- Kontakt:
PabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:59Hajde ba, nemoj biti vise dosadan. Ponavljas jedno te isto nista pametno da covjek procita od tebe osim gluposti.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:56Kupi člansku Hulahopka.PabloGlavonja je napisao/la: ↑04 feb 2025, 17:51A jesi vise dosadan ko pijan plota, skuplja ekipa pa skuplja ekipa. Pa kad bi se to gledalo ne bi Borac bio u grupnoj fazi evrope svaka ekipa 10 puta skuplja. Pa Zrinjski isto. Mjerilo nikakvo i ni za sta.
Bravo Krpaaaa
Hulahopka **** ti i ja majku.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
eto, dobismo pripremnu. prebitne utakmice inace, nadam se da ce kmecavci koji su kukali sad pohvaliti.
koliko bodova nam se tacno pise i kad je dodjela pehara, zna li neko?
koliko bodova nam se tacno pise i kad je dodjela pehara, zna li neko?
Šošić odličan. Grize, željan igre. Cvetanovski, Galić Krpić fizika
. Moglo bi ovo biti dobro.
Defanziva mnogo bolja u ovom sastavu ali ipak fali kreacije u sredini kad ne igra Al Jaber.
Sad idu ozbiljne stvari. Svi na broju i spremni.

Defanziva mnogo bolja u ovom sastavu ali ipak fali kreacije u sredini kad ne igra Al Jaber.
Sad idu ozbiljne stvari. Svi na broju i spremni.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Paromlinac i 21 gost.