Sve osim titule 5 godina.Galantni je napisao/la: ↑03 feb 2025, 22:16Kakav je Mirvic mangup i kakav smo mi klub postali.
- Produzis najboljeg igraca mozda u zadnjih 30 godina i das mu sve.
- Prodas golobradog mladica u ligu petice za 5M.
- Pokupis sve najbolje mlade talente iz BiH i dovedes ih u svoju akamedmiju
- Ubijes marketingom sve klubove
- Stvoris stabilnu ekipu i napravis sistem
-Napravis od kluba nesto, da svaki mladi igrac pozeli da dodje ovde
I vi ste nezadovoljni?
Pa zar ovo nije sistem?
Jeli se sjecate ne tako davno da nismo imali iste štucne na nogama?
Volim te Sarajevo!!
SVI NA KOŠEVO 9.2
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mudradžiju će sad na kraju sezone dovest Dinamo ili će otići vani negdje, ono je igračina za malo više levele. Šteta što nije napravio malo jaču karijeru kakvu je zaslužio, a nama ako bi se ikakva prilika dala da ga dovedemo mislim da ne treba razmišljati ni sekundeDevedesetka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:08Mi smo imali priliku dovesti ga za vrlo vjerovatno " prihvatljivu cifru ", eh sad Mirvic se nije htio kockati hoce li nešto biti od njega..GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:27Kako mislis dovesti Mudraziju pri kraju roka? On sad moze igrati u jakim klubovima, igra perfektno. Druga stvar, da je i dogovoren, ne bi ga Lokomotiva pustila 5 do 12. Nemoguce.
Iz današnje perspektive gledajuci koliko dobro igra bi ga uzeli i za vecu cifru nego što su tad nudili, al' eto nismo imali damu.
Sad je gotovo vrijedi par miliona kmcica sigurno.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Moze li poslije 18 h ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ma nema šanse znaš kako se prodaju igraci iz Hr lige vjerujem da ce ga tušnuti sigurno za 2m eura.juka55 je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:13Mudradžiju će sad na kraju sezone dovest Dinamo ili će otići vani negdje, ono je igračina za malo više levele. Šteta što nije napravio malo jaču karijeru kakvu je zaslužio, a nama ako bi se ikakva prilika dala da ga dovedemo mislim da ne treba razmišljati ni sekundeDevedesetka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:08Mi smo imali priliku dovesti ga za vrlo vjerovatno " prihvatljivu cifru ", eh sad Mirvic se nije htio kockati hoce li nešto biti od njega..GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:27
Kako mislis dovesti Mudraziju pri kraju roka? On sad moze igrati u jakim klubovima, igra perfektno. Druga stvar, da je i dogovoren, ne bi ga Lokomotiva pustila 5 do 12. Nemoguce.
Iz današnje perspektive gledajuci koliko dobro igra bi ga uzeli i za vecu cifru nego što su tad nudili, al' eto nismo imali damu.
Sad je gotovo vrijedi par miliona kmcica sigurno.
Možda i više to mi je onako minimum.
Čim je to ono tele najavilo, nema nista od toga..
i ja kažem do teleta je, apeluje se admin da banuje teleta hvala
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Prvi igračina,drugi mačak u vreči, treći ne znamo šta je,četvrti desno smetalo.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:01Pa šta su Guly,Vasilios,Turkeš pa i Francis jesu li napadači ??
Ako je tačno da smo mi njega držali na holdu 5-7 dana dok se pregovaralo sa Prevljakom, i neka nas je izradio.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Jedan od rijetkih koji nije bio oduševljen njegovim dolaskom, zato nisam razočaran.
Svi mi idemo tamo gdje mislimo da nam je bolje neka mu je sa srećom ni prvi ni posljednji ..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A šta je tu toliko čudno hahah?
Eto igrači pregovaraju sa jednim timom, Koljić samo nas čekao, how yes no

Tako i klub, nećemo imati jednu opciju za napad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Samo ne znam sta ce Steaua-i imaju dva dobra spica vec.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa čekaj sad, gdje to piše da neće doći osim postova forumaša.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Po meni sad je važnije dovesti dobrog stopera nego napadača. Vasilios je takodje doveden kao napadač ,Guly je tu a vjerujem da i Turkeš i Francis u pojedinim utakmicama mogu odraditi posao .
-
- Kontakt:
Ma zavrsen čovjek u FCSB imas interviju njihovog predsjednika...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Objavio je ovaj portal, a vjerovatno na tragu informacija iz rumunjskih medija tj. navodne usmene izjave vlasnika Steaue. Nema ništa još provjereno ni službeno.
Zato mi gazimo Zrinjskog zadnjih 5 godina.Ubismo ih nogama jer smo pametni.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2025, 13:51Mi da smo doveli ovo sto je Zrinjski doveo. Bili bi protesti pred klubom .mma_hz je napisao/la: ↑04 feb 2025, 10:26Borac je dosta dobro odradio ovaj prelazni rok,sve su popunili,imaju sirinu...Zrinjski najbolja ekipa lige def i bez Cuzea.
Doveli onog stopera iz Rijeke,plus vratili Sabljica sa posudbe kao i onog malog Majica iz Dinama.Takodjer iz Jaruna su doveli dvojicu ponajboljih njihovih igraca.Def najbolja su ekipa.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma normalno da bih, otišao bih i za istu platu ako me neko drži u neizvjesnosti a kamo li više. Momku sretno svakako.Devedesetka je napisao/la: ↑04 feb 2025, 18:36Ma brate da tebi neko ponudi na platu sad lupam 250 km više da li bi otišao?
Pos'o k'o pos'o.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, leo1946, MaroonBjelave, napoleon72 i 51 gost.