Ne zelim pristajati na muku, niti se praviti pametan, ali realno govoreci , gledao sam i kup utakmicu u Sirokom i ovu danas , i ako gledate objektivno utakmicu, za oba primjena goa kriv vam je isti covjek, koji je u Sirokom morao cistiti loptu a danas je igrao kao da mu je svejedno a to je igrac sa brojem 24 cini mi se Mesic. Opet ponavljam ne zelim provocirati niti uvrijediti bilo koga, samo realno govorim ono sto sam primijetio.lazio je napisao/la:ma daj ba manite se zebe,covjek bi igro da ima s kim,fol zeba je kriv,jarane ko je kriv lazaru sto nije dao gola od bajrama,ko je kriv odbrani sto ispadaju ko babini zubi,ko je kriv visci sto je odigro protiv dinama za cistu 10ku da bi se prodo a vamo nama simulara da ne moze da se SLUCAJNO ne bi povrijedio pa osto u klubu,ko je kriv osimovu inatu sto stalno stanica stavlja na beka a vise i stolice na grbavici vide da covjek tu poziciju ne moze igrat,ko je kriv savicu sto gubi po utakmici lopti dovoljno za cijelu protivnicku ekipu....i vi nasli o zebi pricat liku koji je ako nista dao svaki penal i ako nista ima najvise asistencija,JARANE LAKO BI MI SVE DA NAM JE NAJVECI PROBLEM NJEGOV UMJETNICI DOJAM
Lijep pozdrav