KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Vidi glupe pticurine ybt jel normalan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
E vala zasluzili ste svi nogu pa pod cjenu svega, sve vam klosarsko hadalji jedni
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- kupus army
- Kontakt:
Realno utakmica se prelomila sa promasenim cistim polaganjem Underwuda za plus 13, sledeci napad odma trojka i katastrofalna odbrana u 4/4. Prosto nevjerovatno da igras 9 minuta bez i jednog faula, onda je logicno da protivnik leti terenom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Šteta, imali smo 13 razlike… a ovi pogodili 18 trica, nevjerovatno.
U ovakvim utakmicama je bitan svaki poen a Zubac dobija tehnicku.
U ovakvim utakmicama je bitan svaki poen a Zubac dobija tehnicku.
Ako uspiju proći ovu grupu to će biti odlično jer ovi igraču su baš preplaćeni. Što prije treba zamjeniti Kašćelana i dovesti Nenu bar će imati trenera kojeg ne preplaćuje.
-
- Kontakt:
Gutica ne ubacuje on je najbolji suter bh lige 100% ne moze me niko ubijediti suprotno. Podojka bas fino placaju za sta da aplaudira, bolje da skidaju nekog od juniora isto moze raditi a bar je mladji 6-7 godina, Zubac je odsvirao svoje jedan sut na kos sramotno za nekog ko je bio reprezentativac, Lutete isto ogromna plata teska rupa u odbrani a u napadu toplo hladno, a centri su nam nedo Bog nikom bolje gledati malog Dzafica kako se provaljujr nego ovu dvojicu koja su starija od njega 10 odnoso 12 godina. Stvarno ovo je katastrofa, ima da nas Igokea razbuca
Ma nije ova ekipa za Aba ligu. Ovo im je maksimalni domet.
Odbrana je ovo kiksala i par nerezonskih pogođenih trica.Treba uzeti sad Podgoricu u dvomeču , pa obje ekipe dočekati kući.
Ima li ono pravilo za ABA 1 ,da ne mogu više od 6 srpskih ekipa biti ?
Ima li ono pravilo za ABA 1 ,da ne mogu više od 6 srpskih ekipa biti ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Idemo dalje, vjerujem da će 02.04.2025.godine biti odlučujuća utakmica Bosna - Zlatibor, ko će biti na prvom mjestu.
Da li je nekom poznato kada je planiran FINAL4 Kupa Mirza Delibašić i da li će opet biti u Skenderiji?
Da li je nekom poznato kada je planiran FINAL4 Kupa Mirza Delibašić i da li će opet biti u Skenderiji?
Ma grupu ce proci kao prvi bez problema, ali bojim se sa ovakvom igrom da ce stati kad najvise treba. Kascelan je po meni najveci problem ovdje, pa onda limitirani igraci. Ako isti ljudi budu selektovali ekipu i sljedece sezone onda ga ****.
-
- Kontakt:
Cudna utakmica sinoc baš suprotnost od onog što smo gledali od Bosne ove godine. Realno zlatibor je pogodio neke nevjerojatne trojke čini mi se na kraju 19 trojki . Može Bosna proći ovu grupu sigurno , može i Abu izboriti a onda naravno mora bolji tim sastaviti. BIT CE BOSNA OPET ŠAMPION.
-
- Kontakt:
Ima Bosna recimo ako bude igrala finale s Vojvodinom ,Bosna ide u ABA 1 kako gid finale završi a Vojvodija razigrava s najslabije plasiranim srpskim timom.
Glupo je dat otkaz liku koji ima 15-16 pobjeda uz 1 poraz u ligi al Kascelan ce nas kostat Aba lige naredne godine. A i pitanje je do kad ce Neno bit slobodan. Siguran sam da bi se sa Nenom punila i velika dvorana skoro svaku utakmicu u ABA 1.
15.10.2013.
Otkud ljudina uopce ideja da bi Neno dosao raditi u Bosnu? Plus sigurno je 4-5 puta skuplji od Kascelana.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
moraju dovesti 10 igraca i trenera da bi pricali o bilo cemu, na zalost od ABA lige bar ove sezone nema nista
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kostat ce nas vec ove ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ma to sam i mislio, kostat ce nas ove sezone Aba lige iduce sezone.

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Ne znam da li neko prati ovaj Next Generation Euroleague turnir, ali sam poranio jutros da ispratim Ulm-Dubai.
Jašarević fantastično igra ovo prvo poluvrijeme. Pun samopouzdanja, kvalitet se vidi odmah i po meni najbolji igrač u Dubaiu.
Nadam se da će uprava biti pametna i iskoristiti njegov potencijal ili za mjesto u prvom timu ali sa normalnim minutama a ne na kašiku, ili za adekvatnu prodaju i zaradu jer je Dubravko doveo fenomenalnog igrača za njegove godine
Jašarević fantastično igra ovo prvo poluvrijeme. Pun samopouzdanja, kvalitet se vidi odmah i po meni najbolji igrač u Dubaiu.
Nadam se da će uprava biti pametna i iskoristiti njegov potencijal ili za mjesto u prvom timu ali sa normalnim minutama a ne na kašiku, ili za adekvatnu prodaju i zaradu jer je Dubravko doveo fenomenalnog igrača za njegove godine
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Sa Kaščelanom nema ni kašike.Gargamel22 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 09:29Ne znam da li neko prati ovaj Next Generation Euroleague turnir, ali sam poranio jutros da ispratim Ulm-Dubai.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.