FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je li istina?
ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 feb 2025, 21:23Ja konto duski zelis puno zdravlja i srece kad ono![]()

Steta ako ne dodje jer sam uvjeren da bi popisao ovu ligu
Okrenuti se Prevljaku onda

Bog Bosna i Bošnjaci
Ma nije valjda 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Inace , nakon pregledanih par videa oko ovog Gruzijca
ovo je zadnji gol koji je postigao ( 0,44 sec ) iskreno se nadam da ce ih biti dosta ovakvih u bordo dresu
ovo je zadnji gol koji je postigao ( 0,44 sec ) iskreno se nadam da ce ih biti dosta ovakvih u bordo dresu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Samo doneseš zadnji ček i ličnu, i pare za kartu i članskuEastMadness je napisao/la: ↑04 feb 2025, 21:06Senior je 35. Htio bi ocu uzeti ali kako ide uopste tostriktnosarajevski je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:54Ako sam dobro vidio, ima Senior. 55KM čini mi se.EastMadness je napisao/la: ↑04 feb 2025, 20:38Da li imaju ove polusezonske karte za penzionere, odnosno neki popust
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Kako vi to uzimate srcu toliko.. 
More je primjera iz svjetskog fudbala gdje su propali transferi da li na ljekarskim, pred ljekarski, okrenuti avioni u suprotnom pravcu itd. Milinković-Savić je trebao u Fiorentinu preći pa okrenut avion za Rim.

More je primjera iz svjetskog fudbala gdje su propali transferi da li na ljekarskim, pred ljekarski, okrenuti avioni u suprotnom pravcu itd. Milinković-Savić je trebao u Fiorentinu preći pa okrenut avion za Rim.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vasko Žabata.
Btw yebale vas te zastave i prcanja. Guknite ako šta znate.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sto debeli hos to mi ti nesto ? Jel ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma vidim svi se razbacali zastavama pa haj rek'o da i ja šibnem jednu.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Skontali da je kasno, ne radi porezna sad, bit će sutra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šta je trigliceridi?

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Sa Smailom sve zavrseno!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!