Jedino nas nodi koji radi u bingu zeznuto mu je, a ovo ostalo su sve visokopozicoonirani funkcioneri njima 3 marke ne znaci nista kad su plate neto dvije hiljade.mamonelafo je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:35Uz ovo što je @Riquelme1921 napisao, dodao bih da i pored toga što su to udruženja građana, mi smo najmasovnije i ono koje najviše iznjedrilo različitih akcija iz vlastitih sredstava. Naći ćemo i mi neki modus za stalno finansiranje, siguran sam, nadam se da nećemo baš kao u gore pomenuti, već neki, logičniji, pravedniji, po nas i po potencijalnog partnera.Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 02:20Ma ne treba ni komentarisati, 3km vise…Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:34Što se tiče ulaznica, po meni je ovo ipak okej odluka.
Inflacija je uradila svoje. Izlazak bilo gdje iznosi barem toliko novca, pa da platiš kafe jaranima toliko te izađe karta.
Najčešće su 2 utakmice mjesečno na Grbavici. Recimo da svi idu na istok to je 30KM. Vjerujem da dosta nas radi za dnevnicu koja je barem toliko, dakle radimo faktički 1 dan u mjesecu da bi gledali našeg Želju.
Ko nema jbg, tu je jug koji se nikada nije promjenio.
Ako idete sa djecom sjever je besplatan. Ili koliko znam cijena godišnje karte za sjever je 100KM, dakle svaki mjesec da se odvoji po 10 maraka skupi se za godišnju za narednu sezonu, a imate mogućnost gledati najveći klub u državi na najljepšem stadionu, na natkrivenom sa 10.000 bolesnika oko sebe.
Vidite, naš klub je udruženje građana i on je NAŠ.
FK Sarajevo i HŠK Zrinjski imaju vlasnike koji u njih ulažu milione ali nemaju posjetu kao što imamo mi.
Upravo zato oni često smanjuju cijene ulaznica, pa besplatna ova tribina, pa akcija 2 utakmice 1 karta itd.
Mi smo vlasnici našeg kluba i ako ga mi nećemo finansirati ko će?
Mi smo Željini, Željo je naš!
A ovo što je @Pablo11 napisao, apsolutno da. Nije preveliko povećanje, s obzirom da je to nekad dva, nekada tri puta mjesečno.
Ali hajde, kod nas se uvijek neko žali za nešto, pa valjda i za ovo.
Sve u svemu, SVI NA GRBAVICU! VOLIM TE ŽELJO!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tebi ce smanjiti za uzinu, da mozes na utakmicu doci. Razmisljaju skinuti mrezu na istoku..PabloGlavonja je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:58Jedino nas nodi koji radi u bingu zeznuto mu je, a ovo ostalo su sve visokopozicoonirani funkcioneri njima 3 marke ne znaci nista kad su plate neto dvije hiljade.mamonelafo je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:35Uz ovo što je @Riquelme1921 napisao, dodao bih da i pored toga što su to udruženja građana, mi smo najmasovnije i ono koje najviše iznjedrilo različitih akcija iz vlastitih sredstava. Naći ćemo i mi neki modus za stalno finansiranje, siguran sam, nadam se da nećemo baš kao u gore pomenuti, već neki, logičniji, pravedniji, po nas i po potencijalnog partnera.
A ovo što je @Pablo11 napisao, apsolutno da. Nije preveliko povećanje, s obzirom da je to nekad dva, nekada tri puta mjesečno.
Fk Željezničar.
Normalno da ce poskupiti kad je sve poskupilo od voda,grijanja, ljudi, ruke, hrana,sve…
Realno ako ti je puno 2 KM
Ili ne idi na utakmici ili se edukuju i trazi novi posao
Ovo govorim iskljucivo za mladju raju
5 maraka ostao jug, ne znam sta je problem
Realno ako ti je puno 2 KM
Ili ne idi na utakmici ili se edukuju i trazi novi posao
Ovo govorim iskljucivo za mladju raju
5 maraka ostao jug, ne znam sta je problem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 feb 2025, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Upravo tako. Na svakoj tribini su navijaci, onda podigni karte za sve tribine. Samo treba sisati ovce i ja sam za to. Ali mislim da ce efekat biti itekako kontra. Vidjet cemo sve.
Sta hoces momci na jugu kisnu, po snijegu stoje, ne mogu ni sjesti, nemaju adekvatan wc, jos plus idu najvise na gostovanja koja izadju minumum 40,50 maraka po utakmicuPabloGlavonja je napisao/la: ↑05 feb 2025, 12:29Upravo tako. Na svakoj tribini su navijaci, onda podigni karte za sve tribine. Samo treba sisati ovce i ja sam za to. Ali mislim da ce efekat biti itekako kontra. Vidjet cemo sve.
Ne moze karta biti ista na jugu i na ostalim tribinama nikako
Realno jug je najneuslovnija tribina na Grbavici i ne moze se porediti s osstalim
Ostali ako nista mogu sjesti, imaju krov nad glavom i imaju normalan wc
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Naši su troškovi ove sezone rasli 2 mil KM. Uprava je većinu namakla.Ejnur je napisao/la: ↑05 feb 2025, 00:52Misljenja sam da su cijene s pravom podignute,al si upravu i sa ovom konstatacijom da nasi ljudi u klubu odma dignu cijene i to im je sav trud.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 feb 2025, 23:59Navijaci uvijek prvi da rijesavaju probleme inflacije u ovom slucaju.
Dajte ocistite stadion, sredite, sjever uzasno zarazu cemi dobiti.
Kako je nekom sa dvoje djece i zenom, trrba mu stoja za utakmicu.
Navijaci su spasili ovaj klub!!!
Nek uprava od sebe namiri "inflaciju", samo se pitam kako se drugima isplate utakmice kad se nama sa rekordnim posjetama ne isplate.
Nama nije zao za naseg Zelju,al nemojte samo da osjetimo da vi koristite nasu ljubav,podignite cijene karti nema veze to,al ucinite i vi neki napor barem onaj sto vas niko ne koci,da je stadion uvijek cist,stolice,ulozite malo u toalete na istoku itd itd.
-
- Kontakt:
13 hiljada mu je plata bila, iz prve ruke. Mufticu je značajno povećana na početku sezone.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 20:367-8k, trazio 12k tako kazu.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:45Hiroš imao platu 13 hiljada. Ova dva zajedno nemaju toliko.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:49
Mozerni yu uslovi koje dajemo juniorima..
Ocekujemo od Hirosa (nek ide u pm) da uzme manju platu, sponuje se da nam ne treba jer smo popunjeni.
Sad dovodimo dva brazilca koja imaju platu kao on i od kojih nista ne ocekujemo.
Ali ocekujemo od juniora, da djeca ne idu u akademiju, tad su svi krivi samo nije uprava i ss.
A gori sam ja sto raspravljam. Jeste, fantastican posao Plavih. Ljudi nemaju ni cijena na tm, ali su potencijal.
Ova dva imaju tu njegovu platu. I u startu vecu platu od svih juniora i cak Muftica. Nevjerovatno!
-
- Kontakt:
U julu mu povećano jer je htio raskinut, uz dogovor da mu se neće produziti ugovor u januaru ako ne opravda igrama.pintol_TM87 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 21:07Nije imao toliko, ni blizu.Rade Paprica 9 je napisao/la: ↑16 jan 2025, 18:45Hiroš imao platu 13 hiljada. Ova dva zajedno nemaju toliko.zeljovolimte je napisao/la: ↑16 jan 2025, 16:49
Mozerni yu uslovi koje dajemo juniorima..
Ocekujemo od Hirosa (nek ide u pm) da uzme manju platu, sponuje se da nam ne treba jer smo popunjeni.
Sad dovodimo dva brazilca koja imaju platu kao on i od kojih nista ne ocekujemo.
Ali ocekujemo od juniora, da djeca ne idu u akademiju, tad su svi krivi samo nije uprava i ss.
A gori sam ja sto raspravljam. Jeste, fantastican posao Plavih. Ljudi nemaju ni cijena na tm, ali su potencijal.
@Pablo11, da li govorimo o mreži ili onoj metalnoj ogradi što je nedavno postavljena?Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:27Tebi ce smanjiti za uzinu, da mozes na utakmicu doci. Razmisljaju skinuti mrezu na istoku..PabloGlavonja je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:58Jedino nas nodi koji radi u bingu zeznuto mu je, a ovo ostalo su sve visokopozicoonirani funkcioneri njima 3 marke ne znaci nista kad su plate neto dvije hiljade.mamonelafo je napisao/la: ↑05 feb 2025, 09:35
Uz ovo što je @Riquelme1921 napisao, dodao bih da i pored toga što su to udruženja građana, mi smo najmasovnije i ono koje najviše iznjedrilo različitih akcija iz vlastitih sredstava. Naći ćemo i mi neki modus za stalno finansiranje, siguran sam, nadam se da nećemo baš kao u gore pomenuti, već neki, logičniji, pravedniji, po nas i po potencijalnog partnera.
Ako govorimo o metalnoj ogradi ne znam šta se tu ima razmišljati. Čim suspenzija istekne to treba pod obavezno skinuti.
Kada govorimo o mreži, nadam se da razmišljaju i o skidanju mreže i sa istoka i sa sjevera gdje su naši navijači. Mislim da nijedan stadion u BiH nema mreže postavljene. Ne znam zašto bismo mi imali, samo narušavaju izgled stadiona i ugođaj gledanja utakmice.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ma zezam ovog glupana,a za ovo gore ne mogu da vjerujem da neko misli da brazilci imaju ko Hiros platu..Levin je napisao/la: ↑05 feb 2025, 14:11@Pablo11, da li govorimo o mreži ili onoj metalnoj ogradi što je nedavno postavljena?Pablo11 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 11:27Tebi ce smanjiti za uzinu, da mozes na utakmicu doci. Razmisljaju skinuti mrezu na istoku..PabloGlavonja je napisao/la: ↑05 feb 2025, 10:58
Jedino nas nodi koji radi u bingu zeznuto mu je, a ovo ostalo su sve visokopozicoonirani funkcioneri njima 3 marke ne znaci nista kad su plate neto dvije hiljade.
Ako govorimo o metalnoj ogradi ne znam šta se tu ima razmišljati. Čim suspenzija istekne to treba pod obavezno skinuti.
Kada govorimo o mreži, nadam se da razmišljaju i o skidanju mreže i sa istoka i sa sjevera gdje su naši navijači. Mislim da nijedan stadion u BiH nema mreže postavljene. Ne znam zašto bismo mi imali, samo narušavaju izgled stadiona i ugođaj gledanja utakmice.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Imal sta istine za ovog Holanđana mladog sto pisu
Cijena za istok je sasvim ok, kad skontas da su 2 utakmice prosjecno mjesecno, 30 km mjesecno za Zelju je sasvim ok. Kome je puno ima sjever a kome je i to puno ima jug. Sto bi se reklo za svakog po nesto.
-
- Kontakt:
Povedes zenu i dijete od 15 godina to jr 45 km i to je 90km bez goriva, i ostalih troskova. Nek bude sa svim ostalim 120km. (Realno nema sanse, sve da kuci jedu i ne kupe kospice)
Ne dolaze svi sami, pogledajte malo po tribini, vidjet cete doata porodica da dodje.
Prosjecna radnicka plata ovo sto znam u Sarajevu je 1253km, beu icega to bi doslo 10% budzeta te porodice. Malo mi je to puno iskreno. Ali hajd ko ih **** nek idu na jug ili na sjever jeftinije je.
Sad da su neke pakete napravili ili da rangiraju utakmice derbi i Vares nije isto. Gledam Zelju, ali nr gledaju to tako ostali. Nadam se da grijesim i da odrzimo "prosjek gledanosti".
Ja da se pitam na istoku bi napravio VIP, ulaz petobanka, uz kartu dobiješ šišu... Taj dio treba bas ušminkati, skinuti stolice i postaviiti secije kao u nargila barovima.
Odlicna najava Vareša za kup utakmicu. Nevjerovatno je koliko manjih klubova i opstina znaci samo sto igraju sa Željom. Za njih je ovo ravno da mi igramo sa Unitedom ili slicno. Nadam se da cemo ih docekati kako nam i prilici. Njihove navijace isto tako.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:

Citajte pomno sta momak pise, u ovom smjeru treba razmisljati ako mislimo ikad postati europski klub. Nadam se da ces iskoristiti svoj uticaj da poguras tu ideju.
U pravu je semper ovdje, nadam se da citaju iz kluba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sezonska za jug 30 maraka, ako u prosjeku imaš 16 utakmica domaćih (bez kupa) karta bude ispod 2 marke. I nemoj da serete, svi bi da vam ne puše, da ne kisnete, da vam je fino a nećete da platite. Šta dobijete kod nas za 10-12, a šta dobijete za istu cijenu u Gabeli, na Tušnju, u Posušju, Doboju i slično... Previše ste licemjerni, uostalom je li utakmica potreba ili je luksuz?
Sve je poskupilo a zaštitare i ostale agencije koje se moraju obezbijediti pred utakmicu boli k da li je sa druge strane Vareš, Velež, Kruševo, Sloga ili Sarajevo.
Svi bi da se jebu ali da nikom ne uđe.
Sve je poskupilo a zaštitare i ostale agencije koje se moraju obezbijediti pred utakmicu boli k da li je sa druge strane Vareš, Velež, Kruševo, Sloga ili Sarajevo.
Svi bi da se jebu ali da nikom ne uđe.
mosa lošmi stićko tit-ula!