Istrazili bi mi da ovaj Zukan nije shebao transfermarktluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Istrazili bi mi da ovaj Zukan nije shebao transfermarktluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()
Ma nije toliko loše. Tad si doveo dva napadača, jedan potpuno beskoristan, drugi dobar. A nisi doveo veznjaka, lijevo krilo..
Dobro si, isto ko prije četiri godine, od Tima Matavža do Borisa Cmiljanića. Pretpostavljam ipak, da je to za Butića neka šala i zezancija.
To da , ali svakako opet stojim iza Toga ako ima kvalitet nije problem , pa na kraju krajeva i Saidu smo dizali formu na kraju krajeva momak ne bi igro po Italiji da nije znao , Tatar takodjer je došao kao NoName pa je dosta pokazao , nadam se da ce pratit njegov primjerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 16:30Ma nije toliko loše. Tad si doveo dva napadača, jedan potpuno beskoristan, drugi dobar. A nisi doveo veznjaka, lijevo krilo..
Sad za sad, samo mi ne bi ovaj Karlo jasan bio. Lik skoro pa lopte nije šutnuo u Belupu![]()
Davno spomenut na infu.luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()
I ja sam skeptican,medjutim sad sam uvjeren da ce biti top cim je krenula pljuvacina,sjeticemo se Renana,Djordjevica,Ristica,Jatte,Jovica. Bolestan narod,klub uopste nije najavio ni Koljica ni Prevljaka pojma nemam cemu frustracije.
luckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 15:58Nek me kopiraju i za Karla Butića, ali neka detalje sami istraže![]()
Hrvatski napadač Karlo Butić blizu je potpisa ugovora sa Sarajevom, saznaje naš portal.
Ma nekako sam za njih znao da raja sere bukvalno i tako se pokazalo.
Trenutno korisnika/ca: adoado, bavaracmujo, edgarallanpoe04, fks74, Hajdeee, Haksss, Pitaristok, rimljanin90 i 58 gostiju.