FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stoper riješen
to je prioritet bio u ovom momentu.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Znaci onog malog iz zvijezde doveli ‘nako
-
- Kontakt:
2 dobra stopera smo doveli a otisli Celik i Djurickovic
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Pozdrav za braću pitare.
Nakon vise od 10 god čitanja foruma, konkretno ove za mene najvažnije teme odlučih da se i ja registrujem i ponešto vjerovatno i napišem. Nisam neki insajder, mada s vremena na vrijeme naleti i po koja informacija..
Ukratko, inače idem na skoro svaku domaću tekmu, strogi zapad, godišnja i članska su obavezne vec godinama u nazad.

Nakon vise od 10 god čitanja foruma, konkretno ove za mene najvažnije teme odlučih da se i ja registrujem i ponešto vjerovatno i napišem. Nisam neki insajder, mada s vremena na vrijeme naleti i po koja informacija..
Ukratko, inače idem na skoro svaku domaću tekmu, strogi zapad, godišnja i članska su obavezne vec godinama u nazad.

Spominje se Karlo Butic. Opet polovnjak a po onome sto vidim propao ko zeton!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 05 feb 2025, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
- PeppermintSA
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sad kad imamo 3 beton klasična stopera, to bi moglo značit da u-21 počinje na ofanzivnom veznom, samo se nadam da je Anes a ne Eldar 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dje samo pronalaze ove anonimuse?
Ovog Armanija nema ni na TM ni YouTube. Totalni anonimus isto ko onaj Robusny sto je Zekic trazio da mu ga dovedu.
Polovnjak sa 100 nastupa u drugoj talijanskoj.
-
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
@mirzatele, de najavi Karla Butića i naglasi da je završen 100%. Samo nas ti možeš spasiti ovog potpisa.
Niko sretniji od mene da bude bolji od nekog od njih trojice, samo eto, zadržali smo najboljeg stopera od jesenjeg dijela i doveli 2 odlična.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 17:29Mozda Djuric bude taj u21,on je jedan od projekata.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nas u21 mora biti krdzalic. Najvise znanja ima od mladjih i neka uz bubanju i pavicica povede vezni red. Kad se vrati djordjevic neka onda kalkulise sa djuricem
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne vezano za U21 momak je igracina , cak mislim da je na Koševu na njemu bio faul kad je nanizao 3 4 igraca , svakako velika ocekivanja imam od njeg i od Gruzijca
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Kera1403, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 75 gostiju.