Ovi highlights su mu odlični. Pravi štoper.
Sretno Martine!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovi highlights su mu odlični. Pravi štoper.
Kyeremeh je dobio srpsko drzavljanstvo, takodjer nije stranac.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 feb 2025, 18:23Vasili nije stranac, ima grčke papire.
I dobrodošlica obojici, nadam se da ćete igrati bar kao ovi polovnjaci iz Srbije koji popišaše sve. Između ostalog i mene
Vasilios ima Grčke papire, neće biti stranac.
Sumnjivo skroz. Ne znam je li jos neko primjetio da kad god lopta krene prema njemu, on sav zasija, ko da je ozracen. Nesto tu nije kako treba. Samo jos fali da nam nekakvu boleščugu navuce u svlacionicu
Bice crvenih protiv Radnika,Sloge i Bojca.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2025, 18:30Brz je, ove njegove duge lopte za kontru ce bit za gulija super, skoro svaki star ce sudija svirati faul, samo to mi se ne sviđa. Bit ce ovaj Bugarin odlican
O mašala eto još jedan manje.ThrillerHz je napisao/la: ↑05 feb 2025, 18:31Kyeremeh je dobio srpsko drzavljanstvo, takodjer nije stranac.MaroonBjelave je napisao/la: ↑05 feb 2025, 18:23Vasili nije stranac, ima grčke papire.
I dobrodošlica obojici, nadam se da ćete igrati bar kao ovi polovnjaci iz Srbije koji popišaše sve. Između ostalog i mene
il je možda kombinacija isti menedzer ko Koljicu...pa kaze evo izlevatio sam vas za Koljica, evo vam Butić kao "kvalitetna" zamjenajurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2025, 18:22Ovaj Butic je najbolji drug od Karla Lulica koji igra kod nas. Jedino to u vezi njega je poznato jer odavno ne igra ozbiljan fudbal.
Gruzijac ima Grčke papire tako da nemamo problem sa strancima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 38 gostiju.