Naravno da jest.jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:59Zna li se šta jel Bugarska u europskoj uniji ?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:50Izadjem na pola videa,nema potrebe dalje![]()
Igra brat oba beka,lijevog i desnog stopera,pokriva komplet zadnju liniju![]()
Uklizava i kupi lopte isto rukama
Ali svakako sacekati i vidjeti isto kod nas,aBd
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Zezas?H8Z7 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:32Naravno da jest.jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:59Zna li se šta jel Bugarska u europskoj uniji ?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:50Izadjem na pola videa,nema potrebe dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije će grk nešto doprinijeti nego ovaj.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:28Ako je ovaj dečko iz Belupa riješenje, iskreno bezveze. Na stranu njegova minutaža i statistika, nismo čekali cijeli prelazni rok za ovakav kalibar.
A njemu nek je sretno ako dođe, to nije upitno..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
E jesmo ga oteli realu aferimTrofejiSuTu je napisao/la: ↑05 feb 2025, 19:50Izadjem na pola videa,nema potrebe dalje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U jednu ruku volim ovu pljuvacinu unaprijed 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li ti trebala viza brate? Pitam jbg pošto nisam siguran da je Bugarska u EUGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Nemosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:36Zezas?
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Pa jest čudno zato što tvoj prvi dodir kad ulaziš u Bugarsku je ona granica koja ne liči ni našta, smrdi do bola, i svi liče na cigane, da ne uvrijedim nikog... onda dođeš na autoput rupe svako 10 metara, i to ogromne rupe. U centru Sofije po parkovima alokoholizam i renesansa su glavni... ja smatram da je jedan od glavnim razloga članstva Bugarske u EU taj da bez njih ne bi imali direktan pristup Crnom moruGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
https://european-union.europa.eu/princi ... ulgaria_en
za one koji i dalje ne vjeruju, ili se prave ironični
za one koji i dalje ne vjeruju, ili se prave ironični
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Nadam se da se raja zajebava da ne zna da je bugarska u EU, i to vec godinama 

Jesu li pokrpili onaj krov na granici?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Vidi neki stvarno povjerovali da je bugarska EU 

Ne samo da liče, oni i rumuni i jesu ganci.juka55 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:44Pa jest čudno zato što tvoj prvi dodir kad ulaziš u Bugarsku je ona granica koja ne liči ni našta, smrdi do bola, i svi liče na cigane, da ne uvrijedim nikog... onda dođeš na autoput rupe svako 10 metara, i to ogromne rupe. U centru Sofije po parkovima alokoholizam i renesansa su glavni... ja smatram da je jedan od glavnim razloga članstva Bugarske u EU taj da bez njih ne bi imali direktan pristup Crnom moruGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.
-
- Kontakt:
Volio bih da mu sad propadne i FCSB i da ostane na grani oca yeboluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:30Mihai Stoica, sportski direktor ako nije i generalni FCSB, večeras je gostujući na rumunjskoj televiziji Prima sport, rekao da Koljić ako sutra ne prođe detaljne i intenzivne preglede, neće dobiti ugovor na potpis.
'Svjesni smo o kakvom je igraču riječ, ali i svih operacija koje je imao od gležnja preko koljena do leđa, kao i da ima ugrađen titanijum.'
Inače Koljić večeras nije u protokolu Craiove koja igra sa U. Cluj, a za neki rumunjski portal danas je izjavio da je Craiova njegova prošlost.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
pa eto ne baš svi, ali da, tako jefks74 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:48Ne samo da liče, oni i rumuni i jesu ganci.juka55 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:44Pa jest čudno zato što tvoj prvi dodir kad ulaziš u Bugarsku je ona granica koja ne liči ni našta, smrdi do bola, i svi liče na cigane, da ne uvrijedim nikog... onda dođeš na autoput rupe svako 10 metara, i to ogromne rupe. U centru Sofije po parkovima alokoholizam i renesansa su glavni... ja smatram da je jedan od glavnim razloga članstva Bugarske u EU taj da bez njih ne bi imali direktan pristup Crnom moruGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:38Čudno je ljudima da je Bugarska u EU, a i meni je. Prolazio nedavno, tačno da poželiš čovjeku da više nikad ne mora proći kroz onu rupu.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
Kap sto rekoh,bolje da ne dolazi,dobar igrac al da dodje da se povrijedi eto ti na ledjima 3 godine igraca koji ce biti u bolnici,sve mu najbolje zelim al dobro je da nije dosao.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:51Volio bih da mu sad propadne i FCSB i da ostane na grani oca yeboluckystrike je napisao/la: ↑05 feb 2025, 20:30Mihai Stoica, sportski direktor ako nije i generalni FCSB, večeras je gostujući na rumunjskoj televiziji Prima sport, rekao da Koljić ako sutra ne prođe detaljne i intenzivne preglede, neće dobiti ugovor na potpis.
'Svjesni smo o kakvom je igraču riječ, ali i svih operacija koje je imao od gležnja preko koljena do leđa, kao i da ima ugrađen titanijum.'
Inače Koljić večeras nije u protokolu Craiove koja igra sa U. Cluj, a za neki rumunjski portal danas je izjavio da je Craiova njegova prošlost.
Treba samo vrijedjat ove novajlije i bice sve ok. Kad god smo pljuvali i popisali su nas.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Antikloc, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, ErosViverosViv, fks74, Fudo, JavierBosnia, newton_heath_lyr, OzmoodPinglewood, perodeformero, Seipronto, senad82 i 115 gostiju.