On ima dobar IQ, cita igru, i pozicioniranje mu je bas dobro. On ce jos napredovat i bit ce standardan Bundesligaš. Ovo sto sam od njega i Gigovica do sada vidio, Dennis mi je puno vise pokazao.
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Denis Huseinbašić
-
- Kontakt:
Nisu ista pozicija, Benjo ne moze biti klasicna ”osmica”, fali mu stvari za toga. Gigovic i Huseinbasic igraju istu poziciju.fanatik19 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:54Sve ono sto pisem mjesecima za ovog igraca sada dolazi na svoje.
Kao persona mi nije nista drazi od Katica i Sunjica zbog vec poznatih razloga ali kada se vec zovu takvi onda sudi prema kvaliteti a i slijepac vidi kako je Denis najbolji veznjak reprezentacije.
Tahirovic nek se ugleda na njega i tako proba popravit svoje nedostatke jer ni Huseinbasic nije neka fizicka zivotinja nego samo koristi mozak i kvalitete koje posjeduje na najbolji nacin.
Danas nista specijalno ali lik ne kasni niti u jedan duel, svaku utakmicu osvoji kamaru drugih lopti pravovremnim pozicioniranjem i reakcijama i po 1000. Put cu rec ne moze qita igrac uskocit iz regionalne lige u bundesligu![]()
A ko je pricao o tome?Sindikat12 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:02Nisu ista pozicija, Benjo ne moze biti klasicna ”osmica”, fali mu stvari za toga. Gigovic i Huseinbasic igraju istu poziciju.fanatik19 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:54Sve ono sto pisem mjesecima za ovog igraca sada dolazi na svoje.
Kao persona mi nije nista drazi od Katica i Sunjica zbog vec poznatih razloga ali kada se vec zovu takvi onda sudi prema kvaliteti a i slijepac vidi kako je Denis najbolji veznjak reprezentacije.
Tahirovic nek se ugleda na njega i tako proba popravit svoje nedostatke jer ni Huseinbasic nije neka fizicka zivotinja nego samo koristi mozak i kvalitete koje posjeduje na najbolji nacin.
Danas nista specijalno ali lik ne kasni niti u jedan duel, svaku utakmicu osvoji kamaru drugih lopti pravovremnim pozicioniranjem i reakcijama i po 1000. Put cu rec ne moze qita igrac uskocit iz regionalne lige u bundesligu![]()
Kazem da su najveci nedostaci Benjamina ekvivalent sa najvecim vrlinama Denisa gdje u prvi plan ide ta famozna fudbalska pravovremnost a ne ko koju poziciju igra. Citaj sa razumijevanjem.
I meni je on nekako najbolji, a realno i iskusniji je od GigareSindikat12 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 21:58On ima dobar IQ, cita igru, i pozicioniranje mu je bas dobro. On ce jos napredovat i bit ce standardan Bundesligaš. Ovo sto sam od njega i Gigovica do sada vidio, Dennis mi je puno vise pokazao.
Denis je igrao Europu i Bundesligu prije 2 godine i to puno znaci
Nadoce i Gigovic lagano
Evo 0:2 za Koln

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
-
- Kontakt:
Zasto bi njemu bila sramota igrati cvajtu kada je do prije 3 godine igrao amaterski fudbal? Pa nije dosad u karijeri igrao za Bayern,Real i Liverpool pa da kaze meni je iz ponizenja igrati drugu ligu.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:33Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
Lik je u sezoni 22-23 poceo igrati profesionalni fudbal jbt.
-
- Kontakt:
Procitaj ponovo. Mnogi bi sam napisao, ne on. Kao sto je pola tima Kölna otišlo nakon ispadanja u Cvajtu. Cvajta je poslije engleske najbolja druga liga na svijetu.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:00Zasto bi njemu bila sramota igrati cvajtu kada je do prije 3 godine igrao amaterski fudbal? Pa nije dosad u karijeri igrao za Bayern,Real i Liverpool pa da kaze meni je iz ponizenja igrati drugu ligu.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:33Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
Sramota je samo nama bosnjama koji mislimo da smo bolji od drugih. Da imamo ekipu sastavljenu od igraca njemacke i engleske cvajte bili bismo daleko ravnopravniji nego sad.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:33Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
naprijed rejal
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Nije sramota drug, sramota je pojedincima čije se razumijevanje loptanja uopće bazira na FIFA igricama.Sveti je napisao/la: ↑06 feb 2025, 08:43Sramota je samo nama bosnjama koji mislimo da smo bolji od drugih. Da imamo ekipu sastavljenu od igraca njemacke i engleske cvajte bili bismo daleko ravnopravniji nego sad.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:33Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Nije sramota igrati u cvajti, niti je Huseinbašić loš igrač, stvar je u tome da to nije kvalitet
koji nas može odvesti na veliko takmičenje. Da smo mi po mentalitetu Island možda bi bilo dovoljno, ali nismo.
On možda jeste napredovao, ali nisam siguran koliko. Je li napredovao do kvaliteta prosječnog veznjaka Bundeslige?
Da Huseinbašić ima pored sebe, kao nekada Pjanića, Misketa, Lulića, Rahimića, Salihovića, Bajramovića...to bi bilo drugo, međutim nema.
Pored sebe ima Gigovića koji je tu negdje.
U napadu i odbrani imamo ozbiljne igrače, ili igrače poput Muharemovića, Bajraktarevića, Barišića, Baždara za koje se može očekivati
da već iduće sezone igraju fudbal na nivou velikih liga. U veznom redu takve ne vidim.
Nije ovo pljuvanje, nego realan pogled na situaciju i rezultate koje možemo očekivati s ovim kadrom.
koji nas može odvesti na veliko takmičenje. Da smo mi po mentalitetu Island možda bi bilo dovoljno, ali nismo.
On možda jeste napredovao, ali nisam siguran koliko. Je li napredovao do kvaliteta prosječnog veznjaka Bundeslige?
Da Huseinbašić ima pored sebe, kao nekada Pjanića, Misketa, Lulića, Rahimića, Salihovića, Bajramovića...to bi bilo drugo, međutim nema.
Pored sebe ima Gigovića koji je tu negdje.
U napadu i odbrani imamo ozbiljne igrače, ili igrače poput Muharemovića, Bajraktarevića, Barišića, Baždara za koje se može očekivati
da već iduće sezone igraju fudbal na nivou velikih liga. U veznom redu takve ne vidim.
Nije ovo pljuvanje, nego realan pogled na situaciju i rezultate koje možemo očekivati s ovim kadrom.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Slab sinoc, svaki duel je izgubio i nejak jos za jače ekipe.
Jedino pozitivno što je puno trcao i pokrivao prostor ali igra i dueli 0.
Jedino pozitivno što je puno trcao i pokrivao prostor ali igra i dueli 0.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Beduin
- Kontakt:
On uvijek trci, velik mu je radijus kretanja, ganja protivnika, zahvalan igrac, ali jos dosta iskustva i utakmica mu treba na vecem nivou pa da i u repki se izdigne i pomogne.
Isto to vazi i za ostale nase mlade veznjake. Sve neki talenti, ocekuje se nesto od njih, imaju dosta prostora za napredak, odskakali u mladjim uzrastima i slicno, ali da bi reprezentacija imala koristi u bliskoj buducnosti od njih oni moraju poceti igrati jace lige/utakmice i imati neku ulogu u svojim klubovima. A do tad mi jos uvijek mozemo ocekivati tek neke sporadicne rezultate, ali ne i nesto vise. Jer to isto vazi i za nada krila, napadace, stopere...
Isto to vazi i za ostale nase mlade veznjake. Sve neki talenti, ocekuje se nesto od njih, imaju dosta prostora za napredak, odskakali u mladjim uzrastima i slicno, ali da bi reprezentacija imala koristi u bliskoj buducnosti od njih oni moraju poceti igrati jace lige/utakmice i imati neku ulogu u svojim klubovima. A do tad mi jos uvijek mozemo ocekivati tek neke sporadicne rezultate, ali ne i nesto vise. Jer to isto vazi i za nada krila, napadace, stopere...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne druze ti treba da procitas.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:45Procitaj ponovo. Mnogi bi sam napisao, ne on. Kao sto je pola tima Kölna otišlo nakon ispadanja u Cvajtu. Cvajta je poslije engleske najbolja druga liga na svijetu.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:00Zasto bi njemu bila sramota igrati cvajtu kada je do prije 3 godine igrao amaterski fudbal? Pa nije dosad u karijeri igrao za Bayern,Real i Liverpool pa da kaze meni je iz ponizenja igrati drugu ligu.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 22:33Kako je Denisu dobro došla ova sezona u Cvajti. Mnogi bi pobjegli što dalje, jer je eto sramota igrati za drugoligaša. Drago je da je ta stigma skinuta. Prezadovoljan sam njegovim razvojom. Tehnički se malo podkovati i bit će on odlična osmica u Sergejovom sistemu.
Kako ce igracu,koji je 2021. nakon treninga isao da radi u firmu,biti problem 2025 igrati drugu ligu?
Svi koji su napustili ekipu su vec imali stvorena imena u Bundesligi i normalno da su napustili ekipu. On jos nije dokazan igrac,jos se trazi i mora puno raditi da se dokaze i da klubovi znaju da kada njega kupuju kupuju bundesligaskog igraca.
-
- Kontakt:
Vidis da opet nisi procitao. Prijatno.napapijri1987 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:53Ne druze ti treba da procitas.zeljeznicar1927 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:45Procitaj ponovo. Mnogi bi sam napisao, ne on. Kao sto je pola tima Kölna otišlo nakon ispadanja u Cvajtu. Cvajta je poslije engleske najbolja druga liga na svijetu.napapijri1987 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:00
Zasto bi njemu bila sramota igrati cvajtu kada je do prije 3 godine igrao amaterski fudbal? Pa nije dosad u karijeri igrao za Bayern,Real i Liverpool pa da kaze meni je iz ponizenja igrati drugu ligu.
Kako ce igracu,koji je 2021. nakon treninga isao da radi u firmu,biti problem 2025 igrati drugu ligu?
Svi koji su napustili ekipu su vec imali stvorena imena u Bundesligi i normalno da su napustili ekipu. On jos nije dokazan igrac,jos se trazi i mora puno raditi da se dokaze i da klubovi znaju da kada njega kupuju kupuju bundesligaskog igraca.
Druga utakmica zaredom kako ne dobija priliku. Koji se đavo dešava?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klupa opet. Katastrofa, majke mi. Pa više nam je reprezentativaca na klupi, nego što imaju vodeću ulogu u klubu.
Oni sto su i igrali, sad na klupi. Mogli su pricekati jos 20 danaCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:34Klupa opet. Katastrofa, majke mi. Pa više nam je reprezentativaca na klupi, nego što imaju vodeću ulogu u klubu.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znači izgubio je mjesto startera.. Golemo bgm, prvi dio sezone je bio starter svaku utakmicu kako u prvenstvu tako i u kupu. Ako sam za bilo koga mislio da je siguran starter u klubu od veznjaka to je on bez dileme..Coolpanda24 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:34Klupa opet. Katastrofa, majke mi. Pa više nam je reprezentativaca na klupi, nego što imaju vodeću ulogu u klubu.
-
- Kontakt:
Trenutno su nam Kola (32) i Džeko (39) igrači u najboljoj formi, toliko o tomeDamirT je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:35Oni sto su i igrali, sad na klupi. Mogli su pricekati jos 20 danaCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 mar 2025, 19:34Klupa opet. Katastrofa, majke mi. Pa više nam je reprezentativaca na klupi, nego što imaju vodeću ulogu u klubu.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.