Sto se Butica tice, Edo je rekao kako su ga nahvalili (valjda misli na Maria), a kad se povrijedio ipak je Nestorovski tu upao i trenutno je prvi napadac. Za nas je dobro sto je Butic vec odradio pripreme sa Slavenom i spreman je.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije da nijeGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:39Ja bih dao ruku u vatru da bi 80% ljudi odmah sad potpisalo Boaćija. Nebitno je što je fizički totalno zapušten, što ima višak kila, što nema motivacije i što će uzeti malo love i vozdra. Jednostavno se previše lože na imena, koja možda, ali samo možda mogu dati instant rezultat.
Što? Što nije prošao što nas je izradio ili da nama dođe?
kazu da je izvrn'o zglob dok se penjao na drugi sprat kod klupskog doktora
Kad Sale ne igra mi nemamo kvalitetnog ubacaja ...Aduka87 je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:36E cuj Sale nije konstantan a momak svaka utakmica ili je gol ili asistencija, bio je nas najbolji vezni igrac i tacno se vidjelo kad on nije igrao da je islo teze.
Sto se Butica tice, Edo je rekao kako su ga nahvalili (valjda misli na Maria), a kad se povrijedio ipak je Nestorovski tu upao i trenutno je prvi napadac. Za nas je dobro sto je Butic vec odradio pripreme sa Slavenom i spreman je.
![]()
Sto ? Da mozemo mi dovesti igraca koji nije prosao ljekarske preglede ?
ajdohordas je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:23Sto ? Da mozemo mi dovesti igraca koji nije prosao ljekarske preglede ?
![]()
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:03Meni se posebno svidja sto je ljevak,a nije mu strano zabiti ni desnom i glavom.
Ko nije zabijao lijevom,ne zna kakav je to merak,sasvim drugaciji osjecaj od desnjaka..![]()
Jel Digisport citas, oni su najpouzdaniji.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:46Citam Rumunske medije Koljicu ovi ponudili do juna ugovor samo. :/
Evo Konjhodzic kaze da nije pouzdano al da je duzina ugovora bila problem sa nama,tesko ce koji klub dati njemu duzi ugovor nakon strasnih povreda koje je imao, on je isao vjerovatno na soluciju da potpise duzi ugovor.Lucas je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:00Jel Digisport citas, oni su najpouzdaniji.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:46Citam Rumunske medije Koljicu ovi ponudili do juna ugovor samo. :/
I takav Boaci nije ništa slabiji od svih naših napadačkih opcija. I Despotovic je došao u Borac nespreman, na samom kraju ljetnog prelaznog roka, pa je prepišao i ligu i grupu Konferencijske lige.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 feb 2025, 23:39Ja bih dao ruku u vatru da bi 80% ljudi odmah sad potpisalo Boaćija. Nebitno je što je fizički totalno zapušten, što ima višak kila, što nema motivacije i što će uzeti malo love i vozdra. Jednostavno se previše lože na imena, koja možda, ali samo možda mogu dati instant rezultat.
Ma jasta digisport, navodno s opcijom produženja.Lucas je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:00Jel Digisport citas, oni su najpouzdaniji.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:46Citam Rumunske medije Koljicu ovi ponudili do juna ugovor samo. :/
Spominjao je ovog Kovacevic u podcastu nego sam zaboravio,nije me interesovalo nesto.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:56Ma jasta digisport, navodno s opcijom produženja.Lucas je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:00Jel Digisport citas, oni su najpouzdaniji.jurisicduska je napisao/la: ↑06 feb 2025, 00:46Citam Rumunske medije Koljicu ovi ponudili do juna ugovor samo. :/
Plaća 200.000 k za tih pola godine njegovom klubu
Njemu 20 k mjesečno
I još 100 k klubu ako potpisu drugi ugovor ako bude zdrav
Mislim ok nek nije došao ali ni ovaj sto je navodno sutra predsvljanje nije neka pljačka, ništa ozbiljno odigrao nije do sad.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, perodeformero, Pitaristok, Rajvosa4ever i 58 gostiju.