adis.p je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:Samo F.K.S !! je napisao/la:Daj meni racun sa 10 km za mjesec dana cu nakupit dosta para vjeruj mi

hoces da ti ja dam racun pa da pocnes sa 10 KM

pa da vidim hoces li skupit lovu

Moze se ba skupit....samo treba strpljena....
Evo ja cu od sutra ko fol pocet sa uplatom od 10KM i do subote cu imat najmanje 20-30KM.....
Ma druze ne mozes biti siguran nikako da mozes . Evo ja sam uplatio cenera prije 4 dana , nisam isao na posao syebao nesto prsta tamo vamo i citav dan za racunarom provedem , znace ne znam da li je bila ijedna utakmica da je ja nisam odigrao i naguram na 47 maraka , tako nesto mislim , sve listici ulog marka dobitak 5-6 , nije bilo ukupnog koeficijenta na listicu veceg od 10 , sutradan spao na 5 maraka pa opet skocio na 30 i nesto , sad imam nulu okruglo , sve fol sigurice neke . Uvijek se nadje neki usr.ani par da ti syebe tiket . Rijetko na kojem tiketu sam pao na 2-3 para , vecinom 1 , a odigrao sam 20 do 30 listica za ova 3-4 dana. Pogledaj danas samo sigurice : PSV , Marsej , Dolgpotov ,Dundee , Corinthians , Zeljo itd. Moras biti bas sretan da izbjegnes ove kikseve , Sinoc me Valladolid 1.15 kvota obori na dva listica , onda dro.lja Kuznetsova 1.20 na dva listica . Ipak je kladionica igra na srecu , ima malo tu znanja ali 90% je sreca
Aj jesam poceo ke.njat sta je ovo ovoliko