Konačno post koji ima smisla nakon dugo vremena.pitara je napisao/la: ↑06 feb 2025, 01:18Kakva god bila trenutna garnitura ljudi u FKŽ i kakvi dog bili predstavnici istog na ovom forumu, ospem se svaki put kad pročitam nebuloze koje pojedini pišu. Nazivati četnikom nekoga ko je tvoj sugrađanin je van svake pameti. Kakvi su da su navijači i simpatizeri oba Sarajevska kluba su stajali na braniku grada i odbranili ga kad je bilo najgore, najveći od njih rah. Ðilda, kao i mnogi sa obije strane, su život dali da bi danas živjeli normalno i oupšte spominjane takvih stvari je pišanje po svim tim ljudima. Iako sam relativno mlad i taj rat nisam proživio, isti ti četnici, naziv kojim častite ovdje jedni druge, su mi oduzeli ljude iz bliže porodice bez kojih sam morao odrasti. Kako vas nije sramota? Svaki put kad spomenete četnike, Batka, psihologa i slične psihopate i degenerike treba da u zemlju propadnete. Rivalitet je nešto skroz drugo od onog što prezentujete ovdje, ovo je čisti seljakluk, primitivizam i psihičko oboljenje. Sramota neka je i vas koji podržavate i dajete vjetar u leđa ovakvim ljudima.
FUJ
Nerealno šta se piše zadnjih 50+ stranica i kako jedni druge nazivaju pod krinkom "zayebancije" i "podyebavanja".