FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bolje mu je 20 minuta sa kvalitetnim igračima i dobroj ekipi nego 90 u drugoligašu kojimć se bori za opstanak. Uostalom nije mu 18 godina da mu treba iskustva i duel igre ima 21 i već bi trebao da je formiran igrač i da pravi ogromnu razliku ne u Radniku negu ekipi koja se bori za prvo mjesto da bi nešto očekivao od njega.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Na kraju kad se sve sabere , Sarajevu su se u vecini slucajeva dobro pokazali ovi NoName igraci nego preplacene zvijezde ( Peneranda - zadnji primjer )
tako da sam optimistican
tako da sam optimistican
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ovaj Karlo Butić prema karakteristikama dosta liči na Hamzu što će značiti da se tražila direktno njegova zamjena i da će on biti fazon lažne devetke koji će razigravat Gruzijce ili Kyeremeha.
-
- Kontakt:
Novi sam ovdje i samo da se tuspasim. Veliki pozdrav braci i molim vas da banujete mitomane, menadzere, i pojedince koji imaju veze sa klubom i akademijom. Mogu se prepoznati, a tu su po zadatku. Bice ovo dobro sve aBd. Svi u napad jedan je Hase!
“Odlučio sam otići u FCSB jer više nisam mogao igrati u Craiovi. Rekli su mi da su doveli druge igrače i da više nemam mjesto u timu. Imao sam dvije opcije – da odem u Bosnu ili u FCSB. Klubovi iz Bosne nisu ponudili onoliko koliko su u Craiovi tražili”, otkrio je Koljić za F4natik zašto je propao povratak u WWin ligu BiH.
“Kasnije sam shvatio da su vlasnici Craiove i FCSB-a, gospodin Rotaru i gospodin Becali, postigli dogovor. Zatim su razgovarali i s mojim menadžerom, nakon čega je sve bilo jasno. Sa mnom niko nije razgovarao, ali sam shvatio da je sve riješeno”, dodao je Koljić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
https://n1info.ba/sport/nogomet/zekic-z ... i-ciljevi/
Evo šefa, vrijedi pogledati....jednostavno ne moze da ga ne gotiviš, toliko normalno, realno i pametno govori...
Evo šefa, vrijedi pogledati....jednostavno ne moze da ga ne gotiviš, toliko normalno, realno i pametno govori...
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 06 feb 2025, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Keremeha ne moze ni Zidan razigrat , a i vise mislim da ce gruzijac ( novi ) biti ta pozicija
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Karlo Butić, 26-godišnji hrvatski napadač, stigao je u glavni grad Bosne i Hercegovine, gdje bi poslije ljekarskih pregleda trebao potpisati ugovor sa Sarajevom

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakav god da je ovaj karlo neka ga, uvijek treba napadaca, neko ce ispasti iz forme a nekog ce krenuti. Zdrava konkurencija je milina, niko nije nezamjenjiv
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 06 feb 2025, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Karlo je primjer kako se ne uspije naći pravo pojačanje pa iz očaja kupuješ u zadnji momenat.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ma ja ti garantiram da ce ovaj decko se trudit više nego neka preplacena zvijezda koja bi doslaErosViverosViv je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:15Kakav god da je ovaj karlo neka ga, uvijek treba napadaca, neko ce ispasti iz forme a nekog ce krenuti. Zdrava konkurencija je milina, niko nije nezamjenjiv

propoklopac je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:51https://n1info.ba/sport/nogomet/zekic-z ... i-ciljevi/

Meni najvažniji dio
Šta bi bila na kraju sezone za Vas uspjeh?
“Moram reći nešto nepopularno. Imamo dugoročne planove, razgovarali smo o ovoj i narednim sezonama. Nemam nimalo manje ciljeve od navijača. Pokušavam postaviti Sarajevo na prave noge, da klub ima budućnost. Želim da igramo što bolji i što više napadački nogomet. Kao što kaže navijačka kluba ‘Svi u napad jedan je Hase’. Ciljevi, rekao sam mnogo puta, čovjek planira, a Ovaj gore se smije”
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Slazem se, ovo je lik kojeg treba vezati na dugorocno, ako je to uopce moguce kod nas...H8Z7 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:22propoklopac je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:51https://n1info.ba/sport/nogomet/zekic-z ... i-ciljevi/
Evo šefa, vrijedi pogledati....jednostavno ne moze da ga ne gotiviš, toliko normalno, realno i pametno govori...Hvala jarane
Meni najvažniji dioŠta bi bila na kraju sezone za Vas uspjeh?
“Moram reći nešto nepopularno. Imamo dugoročne planove, razgovarali smo o ovoj i narednim sezonama. Nemam nimalo manje ciljeve od navijača. Pokušavam postaviti Sarajevo na prave noge, da klub ima budućnost. Želim da igramo što bolji i što više napadački nogomet. Kao što kaže navijačka kluba ‘Svi u napad jedan je Hase’. Ciljevi, rekao sam mnogo puta, čovjek planira, a Ovaj gore se smije”
- luckystrike
- Kontakt:
Razumijem da je poslije Koljića i Prevljaka, za koje je i Zoran priznao da se pregovaralo, Karlo Butić kao no-name razočarenje.
Međutim, ako je Koljiću opcija FCSB koji je neki dan igrao protiv Man Utd-a, sasvim je jasna njegova odluka. Rado bih ga dočekao, ali kad već neće nije mi ni žao, sklon je povredama i navijač je plavih. S druge strane, 2. Bundesliga je svjetlosnu godinu ispred naše Premier lige i Prevljak da je došao kod nas to bi bila mudžiza.
Karlo ima solidnu fudbalsku karijeru, kao kadet je izdominirao u HNL-u, prekomandovan u Zadarske seniore i u debitantskoj sezoni u 1. NL odigrao 28 utakmica uz 6 golova. Zbog toga ga je milanski Inter uzeo sebi u Primaveru gdje se nije najbolje snašao ali zato jeste u mladom timu Torina gdje u 29 utakmica postigao 20 golova. Put ga dalje vodi u Cesenu gdje u Seriji C u 27 utakmica postiže 10 golova. Zatim odlazi u Pordenone a onda i u Feralpisalo oba iz Serie B. U svakoj sezoni provedenoj u drugoj ligi Italije bi u takvim klubovima postizao 3 do 5 golova u 20-ak utakmica.
Na ljeto dolazi u S. Belupo gdje je s počekta redovno igrao i zabio jedan velemajstorski gol, ali se poslije određenog vremena nije uklapao u igru Maria. Dobio je par prilika s klupe sad na početku drugog dijela sezone pa tako sigurno nije van forme.
Karlo je igrač koji sigurno ima dobro fudbalsko znanje, ozbiljnu ljevicu, ima preko 150 utakmica seniorskog fudbala u nogama, igrač za rotacije koji će dodatno pojačati konkurenciju, a pri tome ne košta puno.
Međutim, ako je Koljiću opcija FCSB koji je neki dan igrao protiv Man Utd-a, sasvim je jasna njegova odluka. Rado bih ga dočekao, ali kad već neće nije mi ni žao, sklon je povredama i navijač je plavih. S druge strane, 2. Bundesliga je svjetlosnu godinu ispred naše Premier lige i Prevljak da je došao kod nas to bi bila mudžiza.
Karlo ima solidnu fudbalsku karijeru, kao kadet je izdominirao u HNL-u, prekomandovan u Zadarske seniore i u debitantskoj sezoni u 1. NL odigrao 28 utakmica uz 6 golova. Zbog toga ga je milanski Inter uzeo sebi u Primaveru gdje se nije najbolje snašao ali zato jeste u mladom timu Torina gdje u 29 utakmica postigao 20 golova. Put ga dalje vodi u Cesenu gdje u Seriji C u 27 utakmica postiže 10 golova. Zatim odlazi u Pordenone a onda i u Feralpisalo oba iz Serie B. U svakoj sezoni provedenoj u drugoj ligi Italije bi u takvim klubovima postizao 3 do 5 golova u 20-ak utakmica.
Na ljeto dolazi u S. Belupo gdje je s počekta redovno igrao i zabio jedan velemajstorski gol, ali se poslije određenog vremena nije uklapao u igru Maria. Dobio je par prilika s klupe sad na početku drugog dijela sezone pa tako sigurno nije van forme.
Karlo je igrač koji sigurno ima dobro fudbalsko znanje, ozbiljnu ljevicu, ima preko 150 utakmica seniorskog fudbala u nogama, igrač za rotacije koji će dodatno pojačati konkurenciju, a pri tome ne košta puno.
- kupus army
- Kontakt:
Realno bolje Butic od indisponiranog Renana u svakom slucaju.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, alacious, Bejker, deda, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, rimljanin90, Tarapi, Varijantas8 i 87 gostiju.