FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
20.000 članskih
5.000 godišnjih
To bi bila ljubav prema klubu i glorifikovanje navijača.
5.000 godišnjih
To bi bila ljubav prema klubu i glorifikovanje navijača.
-
- Kontakt:
Odlicno. I to neka cifra? Lakse oguliti navijace kojima si donio samo cir na zeldcu nego naci sest sponzora po pet hiljada. Pravo ste pametni, nema sta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:29Ako svako od nas da po 3 marke a recimo da nas ima 10.000 to je klubu 30.000KM.PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:05Nisi ti toliko pametan da skontas, nacrtat cemo ti bukvalac. Nije frka. Nego ti nama reci kad si tako pametan koliko ce zaraditi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 13:31
Pa neće klub zaraditi 3 marke od podignutih cijena..![]()
-
- Kontakt:
Kome fali 3KM za kartu nek se javi
Iskreno govoreci, ovo sa dizanjem cijena ulaznica, uzimajuci u obzir sam tajming kada je doslo do poskupljenja je blago receno poremecen potez. Mada, kad sam vidio poskupljenje clanskih karata, isaret mi je bio da bi se ovakva glupost mogla desiti, jer ocito navijaci koji pune stadion u totalno nesrazmjernom odnosu : sta dajemo - sta dobijamo, su za umne glave koji nas ne sisaju, nego kolju, nista drugo nego konzument usluge koju pruza FK Zeljeznicar. I to je uredu, legitimno i opravdano. Medjutim, u tom slucaju je vec jasno definisana strategija i plan razvoja, oblik drustva, a to sve nikako nije udruzenje gradjana nego klasican biznis. Uzimajuci u obzir, hronoloski, od uvodjenja fan zone ića i pića na stadion, koja je pod direktnom ingerencijom kluba, tad se otprilike moglo vidjeti u kojem pravcu ide politika maksimalne komercijalizacije navijaca naseg kluba. I opet kazem, legitimno, medjutim ne treba biti hipokrit i pricati o nekom klubu koji je radnicki, nas, i tako slicne fraze, jer smo stroga komercijala, makar za one koji donose ovakve odluke. Gospodi treba napomenuti, da smo sa cijenom karata do poskupljenja bili ubjedljivo najskuplji u drzavi, a opet duzni i kunti i panti. I za kraj, jos jednom, kada ste vec krenuli tim putem, zavrnite rukave i pronadjite investitora, jer po svim parametrima postajemo privatni klub, osim sto nemamo vlasnika, nego nas koljete cim crijevo u lijevo. A i vakat je da ublehe koje pod krinkom : ja volim Zelju, vole Zelju odakle se voljeti i treba. Sa tribine.
Sarajevski Željezničar.
PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:57Odlicno. I to neka cifra? Lakse oguliti navijace kojima si donio samo cir na zeldcu nego naci sest sponzora po pet hiljada. Pravo ste pametni, nema sta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:29Ako svako od nas da po 3 marke a recimo da nas ima 10.000 to je klubu 30.000KM.PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:05
Nisi ti toliko pametan da skontas, nacrtat cemo ti bukvalac. Nije frka. Nego ti nama reci kad si tako pametan koliko ce zaraditi?
Struja, vodovod, zaštitari, hrana, policija, hitna, ne pitaju igraš li ti dobro ili ne, oni imaju svoju cijenu koja je jedinstvena za svakog korisnika i ćao. Slažem se da se moglo pronaći nekoliko sponzora i pokriti to, ali isto tako nije to ni jednostavno koliko izgleda, jer znam organizirajući određene događaje kako to nije jednostavno, a pustiti upravu nek radi. Dovode nam odlična i dosta kvalitetnija pojačanja nego prije (skuplji igrači u formi, a ne samo polovnjaci ili igrači iz ekipa koje ispadnu) plate su enormno bolje nego prije, ugovori duži, a na kraju krajeva i igra je dosta bolja. Bolje i tako nego da tu razliku budemo morali odbijati od budžeta za plate u klubu.
Grbavica je najkvalitetniji stadion u BiH, sa atmosferom među naboljim na Balkanu, centar grada, stadion kojeg je i teže održavati, dakle cijene su apsolutno opravdane.
Na kraju krajeva ako je stvarno nekome teško izdvojiti jedan makijato za kartu npr za istok, uvijek ima jug na koji i sam ponajviše odem, ne znam šta fali jugu?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Ja ne dam.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:29
Ako svako od nas da po 3 marke a recimo da nas ima 10.000 to je klubu 30.000KM.
Dakle, 29.997.
De nam clansku slikaj hulahopkicePabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:05Nisi ti toliko pametan da skontas, nacrtat cemo ti bukvalac. Nije frka. Nego ti nama reci kad si tako pametan koliko ce zaraditi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 13:31Pa neće klub zaraditi 3 marke od podignutih cijena..PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 12:11
Ako znate pisati za navijace sta im znace 3 marke, sto onda ne kazete sta 3 marke znace za klub. Valjda da namire plate administraciji koja nista ne rade.![]()
Fk Željezničar.
Ukoliko bi se zadržala prosječna posjeta od 10000 u narednih 10 utakmica, uz uslov da je Istok u prosjeku popunjen 90%, Sjever 50% i Zapad 100% to bi Klubu otprilike trebalo donijeti dodatnih oko 150,000.00 KM.PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:57Odlicno. I to neka cifra? Lakse oguliti navijace kojima si donio samo cir na zeldcu nego naci sest sponzora po pet hiljada. Pravo ste pametni, nema sta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:29Ako svako od nas da po 3 marke a recimo da nas ima 10.000 to je klubu 30.000KM.PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:05
Nisi ti toliko pametan da skontas, nacrtat cemo ti bukvalac. Nije frka. Nego ti nama reci kad si tako pametan koliko ce zaraditi?
Ukoliko to uklopimo u jednu cijelu sezonu sa kup utakmicama to bi trebalo biti dodatnih 300,000.00 KM za Klub.
Ovaj iznos će značajno pogurati klub na nivou cijele sezone bez potrebe da se prostiru sergije i mole navijači za donacije ili traži neki Badžak kojem će klub da robuje za 300 hiljada KM.
Ja stvarno ne razumijem pojedine kad traže da se rezultati prave od "have". Dolaskom na utakmicu mi guramo klub u svakom pogledu a prvenstveno finansijskom. Nema nijednog kluba u BiH koji više zavisi od navijača.
Jedino što ja zamjeram je vrlo nespretna i loša komunikacija sa navijačima pa ovo izgleda kao nož u leđa.
Također, zamjerka za prljave stolice, ogradu na istoku i mreže na istoku i sjeveru. K'o da smo u kakvom toru.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
zasto ozbiljno replicirate hulahopki pacijentu? ludji ste nego on.
Zeljo u Varesu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne bih komentarisao cijene karata za utakmice, nekako nisam prava osoba, jer mene to direktno i ne pogadja. Vidi se da je klub trenutno nesto stabilniji nego sto je bio slucaj zadnjih par godina. To je svakako pozitivno, ali mene stvarno brine o tome da se taj fokus vezan za pronalazenje investirora skroz nekako izgubio. Cini mi se da je nekad u aprilu bilo u medijima kako se aktivno radi na tome, bila je i ona posjeta u Saudijskoj Arabiji. Nekako ne vidim gdje ovo ovako ide, isto kao iz dan u dan. Opet kazem, rezultati i sportski dio ok, podsjeta isto dobra, i niko se ne zali niti tuzi klub, ali meni fali ta vizija i plan.
Joj jesam pozelio utakmice.
Odem jednom sedmicno prosetam oko stadiona
U subotu aBd po prvi put idem sa kcerkom na utakmicu i nadam se da ce to postati tradicija kako je mene stari vodio dok se nisam odmetnuo i sam krenuo.
SVI NA GRBAVICU !
Odem jednom sedmicno prosetam oko stadiona
U subotu aBd po prvi put idem sa kcerkom na utakmicu i nadam se da ce to postati tradicija kako je mene stari vodio dok se nisam odmetnuo i sam krenuo.
SVI NA GRBAVICU !
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
sve je to druze suplja, ne postoji covjek na planeti koji bi pristao investirati po "uslovima" koje mi nudimo. par ljudi je bilo blizu, manje vise svako zna ko i kako, ali su digli ruke kad su vidjeli koliko smo neozbiljni.Hansestadt je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:42Ne bih komentarisao cijene karata za utakmice, nekako nisam prava osoba, jer mene to direktno i ne pogadja. Vidi se da je klub trenutno nesto stabilniji nego sto je bio slucaj zadnjih par godina. To je svakako pozitivno, ali mene stvarno brine o tome da se taj fokus vezan za pronalazenje investirora skroz nekako izgubio. Cini mi se da je nekad u aprilu bilo u medijima kako se aktivno radi na tome, bila je i ona posjeta u Saudijskoj Arabiji. Nekako ne vidim gdje ovo ovako ide, isto kao iz dan u dan. Opet kazem, rezultati i sportski dio ok, podsjeta isto dobra, i niko se ne zali niti tuzi klub, ali meni fali ta vizija i plan.
Šteta što nisi ovo razdvojio na paragrafe, inače jako lijepo napisano ali po meni pokazatelj koliko klub loše radi sa odnosima sa navijačima.Blues1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:21Iskreno govoreci, ovo sa dizanjem cijena ulaznica, uzimajuci u obzir sam tajming kada je doslo do poskupljenja je blago receno poremecen potez. Mada, kad sam vidio poskupljenje clanskih karata, isaret mi je bio da bi se ovakva glupost mogla desiti, jer ocito navijaci koji pune stadion u totalno nesrazmjernom odnosu : sta dajemo - sta dobijamo, su za umne glave koji nas ne sisaju, nego kolju, nista drugo nego konzument usluge koju pruza FK Zeljeznicar. I to je uredu, legitimno i opravdano. Medjutim, u tom slucaju je vec jasno definisana strategija i plan razvoja, oblik drustva, a to sve nikako nije udruzenje gradjana nego klasican biznis. Uzimajuci u obzir, hronoloski, od uvodjenja fan zone ića i pića na stadion, koja je pod direktnom ingerencijom kluba, tad se otprilike moglo vidjeti u kojem pravcu ide politika maksimalne komercijalizacije navijaca naseg kluba. I opet kazem, legitimno, medjutim ne treba biti hipokrit i pricati o nekom klubu koji je radnicki, nas, i tako slicne fraze, jer smo stroga komercijala, makar za one koji donose ovakve odluke. Gospodi treba napomenuti, da smo sa cijenom karata do poskupljenja bili ubjedljivo najskuplji u drzavi, a opet duzni i kunti i panti. I za kraj, jos jednom, kada ste vec krenuli tim putem, zavrnite rukave i pronadjite investitora, jer po svim parametrima postajemo privatni klub, osim sto nemamo vlasnika, nego nas koljete cim crijevo u lijevo. A i vakat je da ublehe koje pod krinkom : ja volim Zelju, vole Zelju odakle se voljeti i treba. Sa tribine.
To što je Klub UG ne znači da ne treba zarađivati posebno što niko od onih na terenu neće igrati besplatno a isto tako niko od zaposlenih u klubu neće i ne treba da radi besplatno. Jedini naćin da klub pokrije tekuće troškove su sponzori, ulaznice i druge aktivnosti poput prodaje pića i kroz fan shop. Naravno tu je i prodaja igrača te UEFA takmičenja. Obzirom da zadnje dvoje nismo vidjeli već neko vrijeme i da je inflaciija dovela do povećanja cijena usluga i organizacije utakmica jedini naćin da klub pokrije dodatne troškove su cijene karata.
Mnogo ljudi govori o investitoru. Po sadašnjem zakonskom okviru Isplata dividendi ili povrat uloženog kapitala, privatno vlasništvo ili korištenje dobiti za lične svrhe nije moguće kada su u pitanju UG.
Dakle, ko će zdravog razuma investirati u UG a da se bavi čistim poslom?!
Trenutna strategija je, po meni, odlično napravljena ali i dalje je problem opšta političko-koruptivna situacija te zakonski okvir u kojem funkcionišu sportska udruženja. Tako da od potpune komercijalizacije nema ništa u skorije vrijeme.
Do pronalaska investitora koji je spreman uložiti novac i u infrastrukturni ali i u sporstki dio, klub je prepušten navijačima na milost i nemilost. Bez navijača od ovog kluba bi ostale samo uspomene. Tako da taj pridjev "radnički" itekako stoji, bar dok ne dobijemo kakvog "gazdu" kao kone pa da onda budemo isključivo posmatrači zbivanja.
Vidim da su neki spremni i da bojkotuju utakmice zbog 2-3 KM povećanja cijene. Vrlo zanimljivo. Možda je bilo bolje otvoriti pomozi.ba liniju za donacije kako bi se mogao i dalje produbljivati i razvijati podanički sadaka mentalitet.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
- Kontakt:
Sve to sto si napisao je istom nece se moliti navijaci za sergije, pa isto ce ti to platiti ti isti navijaci. Ono sto je tvoj posao u klubu da namaknes novac i obezbjedis da sve funkcionose ne radis kako treba, pa udri po navijacima.Levin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:29Ukoliko bi se zadržala prosječna posjeta od 10000 u narednih 10 utakmica, uz uslov da je Istok u prosjeku popunjen 90%, Sjever 50% i Zapad 100% to bi Klubu otprilike trebalo donijeti dodatnih oko 150,000.00 KM.PabloGlavonja je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:57Odlicno. I to neka cifra? Lakse oguliti navijace kojima si donio samo cir na zeldcu nego naci sest sponzora po pet hiljada. Pravo ste pametni, nema sta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 14:29
Ako svako od nas da po 3 marke a recimo da nas ima 10.000 to je klubu 30.000KM.
Ukoliko to uklopimo u jednu cijelu sezonu sa kup utakmicama to bi trebalo biti dodatnih 300,000.00 KM za Klub.
Ovaj iznos će značajno pogurati klub na nivou cijele sezone bez potrebe da se prostiru sergije i mole navijači za donacije ili traži neki Badžak kojem će klub da robuje za 300 hiljada KM.
Ja stvarno ne razumijem pojedine kad traže da se rezultati prave od "have". Dolaskom na utakmicu mi guramo klub u svakom pogledu a prvenstveno finansijskom. Nema nijednog kluba u BiH koji više zavisi od navijača.
Jedino što ja zamjeram je vrlo nespretna i loša komunikacija sa navijačima pa ovo izgleda kao nož u leđa.
Također, zamjerka za prljave stolice, ogradu na istoku i mreže na istoku i sjeveru. K'o da smo u kakvom toru.
Bravo tako je..Levin je napisao/la: ↑06 feb 2025, 16:08Šteta što nisi ovo razdvojio na paragrafe, inače jako lijepo napisano ali po meni pokazatelj koliko klub loše radi sa odnosima sa navijačima.Blues1921 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 15:21Iskreno govoreci, ovo sa dizanjem cijena ulaznica, uzimajuci u obzir sam tajming kada je doslo do poskupljenja je blago receno poremecen potez. Mada, kad sam vidio poskupljenje clanskih karata, isaret mi je bio da bi se ovakva glupost mogla desiti, jer ocito navijaci koji pune stadion u totalno nesrazmjernom odnosu : sta dajemo - sta dobijamo, su za umne glave koji nas ne sisaju, nego kolju, nista drugo nego konzument usluge koju pruza FK Zeljeznicar. I to je uredu, legitimno i opravdano. Medjutim, u tom slucaju je vec jasno definisana strategija i plan razvoja, oblik drustva, a to sve nikako nije udruzenje gradjana nego klasican biznis. Uzimajuci u obzir, hronoloski, od uvodjenja fan zone ića i pića na stadion, koja je pod direktnom ingerencijom kluba, tad se otprilike moglo vidjeti u kojem pravcu ide politika maksimalne komercijalizacije navijaca naseg kluba. I opet kazem, legitimno, medjutim ne treba biti hipokrit i pricati o nekom klubu koji je radnicki, nas, i tako slicne fraze, jer smo stroga komercijala, makar za one koji donose ovakve odluke. Gospodi treba napomenuti, da smo sa cijenom karata do poskupljenja bili ubjedljivo najskuplji u drzavi, a opet duzni i kunti i panti. I za kraj, jos jednom, kada ste vec krenuli tim putem, zavrnite rukave i pronadjite investitora, jer po svim parametrima postajemo privatni klub, osim sto nemamo vlasnika, nego nas koljete cim crijevo u lijevo. A i vakat je da ublehe koje pod krinkom : ja volim Zelju, vole Zelju odakle se voljeti i treba. Sa tribine.
To što je Klub UG ne znači da ne treba zarađivati posebno što niko od onih na terenu neće igrati besplatno a isto tako niko od zaposlenih u klubu neće i ne treba da radi besplatno. Jedini naćin da klub pokrije tekuće troškove su sponzori, ulaznice i druge aktivnosti poput prodaje pića i kroz fan shop. Naravno tu je i prodaja igrača te UEFA takmičenja. Obzirom da zadnje dvoje nismo vidjeli već neko vrijeme i da je inflaciija dovela do povećanja cijena usluga i organizacije utakmica jedini naćin da klub pokrije dodatne troškove su cijene karata.
Mnogo ljudi govori o investitoru. Po sadašnjem zakonskom okviru Isplata dividendi ili povrat uloženog kapitala, privatno vlasništvo ili korištenje dobiti za lične svrhe nije moguće kada su u pitanju UG.
Dakle, ko će zdravog razuma investirati u UG a da se bavi čistim poslom?!
Trenutna strategija je, po meni, odlično napravljena ali i dalje je problem opšta političko-koruptivna situacija te zakonski okvir u kojem funkcionišu sportska udruženja. Tako da od potpune komercijalizacije nema ništa u skorije vrijeme.
Do pronalaska investitora koji je spreman uložiti novac i u infrastrukturni ali i u sporstki dio, klub je prepušten navijačima na milost i nemilost. Bez navijača od ovog kluba bi ostale samo uspomene. Tako da taj pridjev "radnički" itekako stoji, bar dok ne dobijemo kakvog "gazdu" kao kone pa da onda budemo isključivo posmatrači zbivanja.
Vidim da su neki spremni i da bojkotuju utakmice zbog 2-3 KM povećanja cijene. Vrlo zanimljivo. Možda je bilo bolje otvoriti pomozi.ba liniju za donacije kako bi se mogao i dalje produbljivati i razvijati podanički sadaka mentalitet.
Ko radi ovaj marketing u klubu svaka cast...i ovo sto su isli u Vares samo rijeci hvale,od mali nogu iz osnovne skole odma da se zavoli plava boja...
@Levin
Apsolutno mi nije problem povecanje cijene ulaznice. Meni licno. Medjutim, Zeljo nije moj, Zeljo je nas. Tako da uzimam u obzir i ljude koji isto kao ja vole taj fudbalski klub, pa povedu djecu na utakmicu, a zive na marginama siromastva. Kod nas je problem sto sit gladnom ne vjeruje i generalno sve gledamo kroz licnu prizmu, bez osvrtanja na drugog i drugacijeg. A meni najvise smeta taj hinjski munafikluk koji se svako malo pod krinkom inflacije vidi priliku da na "jednostavan" nacin dodje do kapitala.
Vis a vis investitora, ne trebamo se tjesiti. Imali smo odlicnu(odlicne) prilike koje zbog sopstvene potkapacitiranosti nismo bili u stanju konkretizovati. Sve ostalo je lafina.
Nije problem da klub kao UG generise prihode. Problem je kad se core prihoda pokusava namaci preko navijaca. Mi smo tu da navijamo, bodrimo, podrzavamo, volimo, nerviramo se, pridonosimo ko je koliko u mogucnosti. Ali da budemo glavni izvor prihoda, to je besmislica i utopija.
Sto se tice radnickog, imati najskuplji merch(odnos cijena/kvalitet/pozicioniranost na trzistu), najskuplje karte, sa pitarima u ravan - najskuplje clanske, apsolutna izolovanost od navijaca van okvira donacija, pomoci, akcija, je po mom licnom misljenju sve samo ne radnicki klub.
Klub u 2025.-toj godini i u godinama koje dolaze, ne smije biti prepusten navijacima. Tacka. To je put za tavorenje, poneki blic i konstantna borba za nista. To nije Zeljo.
Mozda grijesim, ali cisto sumnjam
Apsolutno mi nije problem povecanje cijene ulaznice. Meni licno. Medjutim, Zeljo nije moj, Zeljo je nas. Tako da uzimam u obzir i ljude koji isto kao ja vole taj fudbalski klub, pa povedu djecu na utakmicu, a zive na marginama siromastva. Kod nas je problem sto sit gladnom ne vjeruje i generalno sve gledamo kroz licnu prizmu, bez osvrtanja na drugog i drugacijeg. A meni najvise smeta taj hinjski munafikluk koji se svako malo pod krinkom inflacije vidi priliku da na "jednostavan" nacin dodje do kapitala.
Vis a vis investitora, ne trebamo se tjesiti. Imali smo odlicnu(odlicne) prilike koje zbog sopstvene potkapacitiranosti nismo bili u stanju konkretizovati. Sve ostalo je lafina.
Nije problem da klub kao UG generise prihode. Problem je kad se core prihoda pokusava namaci preko navijaca. Mi smo tu da navijamo, bodrimo, podrzavamo, volimo, nerviramo se, pridonosimo ko je koliko u mogucnosti. Ali da budemo glavni izvor prihoda, to je besmislica i utopija.
Sto se tice radnickog, imati najskuplji merch(odnos cijena/kvalitet/pozicioniranost na trzistu), najskuplje karte, sa pitarima u ravan - najskuplje clanske, apsolutna izolovanost od navijaca van okvira donacija, pomoci, akcija, je po mom licnom misljenju sve samo ne radnicki klub.
Klub u 2025.-toj godini i u godinama koje dolaze, ne smije biti prepusten navijacima. Tacka. To je put za tavorenje, poneki blic i konstantna borba za nista. To nije Zeljo.
Mozda grijesim, ali cisto sumnjam
Sarajevski Željezničar.
-
- Kontakt:
Mislim da smo jedini klub na svijetu ciji navijaci traze skuplje, a ne jeftinije karte.
I mislim da amo jedini klub na svijetu ciji skupstinari i uprava pisi po forumu i probaju da "kroje" misljenje navijacima.
I mislim da amo jedini klub na svijetu ciji skupstinari i uprava pisi po forumu i probaju da "kroje" misljenje navijacima.
- jointunija
- Kontakt:
Nije se trebao Vareš dirati,mislim na cijene,ostalo sve OK.
Valjda neki progledaju,kad je korona bila,a nije bilo prihoda preko godinu.
Valjda neki progledaju,kad je korona bila,a nije bilo prihoda preko godinu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.