FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

propoklopac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la propoklopac » 06 feb 2025, 15:37

luckystrike je napisao/la:
06 feb 2025, 15:29
Razumijem da je poslije Koljića i Prevljaka, za koje je i Zoran priznao da se pregovaralo, Karlo Butić kao no-name razočarenje.

Međutim, ako je Koljiću opcija FCSB koji je neki dan igrao protiv Man Utd-a, sasvim je jasna njegova odluka. Rado bih ga dočekao, ali kad već neće nije mi ni žao, sklon je povredama i navijač je plavih. S druge strane, 2. Bundesliga je svjetlosnu godinu ispred naše Premier lige i Prevljak da je došao kod nas to bi bila mudžiza.

Karlo ima solidnu fudbalsku karijeru, kao kadet je izdominirao u HNL-u, prekomandovan u Zadarske seniore i u debitantskoj sezoni u 1. NL odigrao 28 utakmica uz 6 golova. Zbog toga ga je milanski Inter uzeo sebi u Primaveru gdje se nije najbolje snašao ali zato jeste u mladom timu Torina gdje u 29 utakmica postigao 20 golova. Put ga dalje vodi u Cesenu gdje u Seriji C u 27 utakmica postiže 10 golova. Zatim odlazi u Pordenone a onda i u Feralpisalo oba iz Serie B. U svakoj sezoni provedenoj u drugoj ligi Italije bi u takvim klubovima postizao 3 do 5 golova u 20-ak utakmica.

Na ljeto dolazi u S. Belupo gdje je s počekta redovno igrao i zabio jedan velemajstorski gol, ali se poslije određenog vremena nije uklapao u igru Maria. Dobio je par prilika s klupe sad na početku drugog dijela sezone pa tako sigurno nije van forme.

Karlo je igrač koji sigurno ima dobro fudbalsko znanje, ozbiljnu ljevicu, ima preko 150 utakmica seniorskog fudbala u nogama, igrač za rotacije koji će dodatno pojačati konkurenciju, a pri tome ne košta puno.
...i ne bi ga Zekic odobrio sigurno da nije pokupio sve ove tvoje info i jos x5, tako da bez brige oko Karla zna Zeka sto je on tu, budimo mirni i dodjimo u nedjelju ;)

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 feb 2025, 15:42

MaroonBjelave je napisao/la:
05 feb 2025, 18:34
ThrillerHz je napisao/la:
05 feb 2025, 18:31
05 feb 2025, 18:23

Vasili nije stranac, ima grčke papire.

I dobrodošlica obojici, nadam se da ćete igrati bar kao ovi polovnjaci iz Srbije koji popišaše sve. Između ostalog i mene
Kyeremeh je dobio srpsko drzavljanstvo, takodjer nije stranac.
O mašala eto još jedan manje.
tamburaš li još a klasu ili si se riješio te pošasti :mrgreen:
I rijesio i izbrisao iz sjecanja hahaha, gdje se toga sjeti covjece :urnebes:
Jel tvoja u zivotu i dalje, il si se spasio na vakat :urnebes:
1946~

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 06 feb 2025, 16:23

Zekic je najveci gospodin koji je bio u ovoj ligi. Kakva je to ljudina, koja mirnoca, racionalnost i znanje. :salut:

Sam Zekic je rekao da se previse kuka i uvijek traze i gledaju samo lose strane. Vidi se da razumije i klub, jer je Prevljak preskup, Koljic otisao u bolji klub.

Ne brinite se vi previse oko Butica jer je on zelja Zekica. U ovom trenutku je nebitno jel panicna kupovina, doveli su koga su mogli u ovom trenutku. Treba mjesec dana plakati za Koljicem i Prevljakom.. Ako se Zekic slaze za njegovo dovodjenje onda me nista drugo ne zanima, makar trazio i nekog odavde s foruma.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 06 feb 2025, 16:28

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
06 feb 2025, 16:23
Zekic je najveci gospodin koji je bio u ovoj ligi. Kakva je to ljudina, koja mirnoca, racionalnost i znanje. :salut:

Sam Zekic je rekao da se previse kuka i uvijek traze i gledaju samo lose strane. Vidi se da razumije i klub, jer je Prevljak preskup, Koljic otisao u bolji klub.

Ne brinite se vi previse oko Butica jer je on zelja Zekica. U ovom trenutku je nebitno jel panicna kupovina, doveli su koga su mogli u ovom trenutku. Treba mjesec dana plakati za Koljicem i Prevljakom.. Ako se Zekic slaze za njegovo dovodjenje onda me nista drugo ne zanima, makar trazio i nekog odavde s foruma.
Bukvalno, mislim da smo jedini navijaci koji bolje znaju sta treba treneru od trerena...

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 06 feb 2025, 16:32

Mozemo li kako registrivati ovu sto je dosla u SFK iz Liverpoola 😀

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 feb 2025, 16:35

Dolazi iz Slaven Belupa, dakle, Zekic zna sve o njemu. Od igrackih kvaliteta, do navika...sta jede, pije, kako se ponasa...dakle sve. I on ga je sa svim tim predznanje i informacijama aminovao.

Dobro dosao, i da se pokaze sto bolje.
- FKS -

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 feb 2025, 16:41

06 feb 2025, 15:42
05 feb 2025, 18:34
05 feb 2025, 18:31

Kyeremeh je dobio srpsko drzavljanstvo, takodjer nije stranac.
O mašala eto još jedan manje.
tamburaš li još a klasu ili si se riješio te pošasti :mrgreen:
I rijesio i izbrisao iz sjecanja hahaha, gdje se toga sjeti covjece :urnebes:
Jel tvoja u zivotu i dalje, il si se spasio na vakat :urnebes:
Ih, da si ti živ i zdrav brate. Davno je ona otišla na reciklažu hahahaha. I fino poslušao cige koji kažu da je dobar mercedes samo da mu je Fordov motor. I tako eto sad se Ford drajva.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 06 feb 2025, 16:43

Koljic sav izranjavan, prevljak iz dana u dan sve vise propada, ne igra nikako. Koji ce nam kurrac takvi igraci? Godinama takve dovodimo i zato i nismo uspjeli napraviti nikakav iskorak nego smo se polako poceli zadovoljavati cervrtim mjestom i “evropom”
Dabogda nikada vise takve ne doveli.
Ako nema nista bolje stavi brate akademca, ne moze nikako biti gori od npr prevarande tss i ostalih slicnih zvijezda.

Vjerujem da je ovaj gruzijac bolji nego njih dvojica zajedno. A vjerovatno ce i ovaj Karlo biti korisniji nego sto bi bili oni.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 06 feb 2025, 16:52

Hudnjak je napisao/la:
06 feb 2025, 16:43
Koljic sav izranjavan, prevljak iz dana u dan sve vise propada, ne igra nikako. Koji ce nam kurrac takvi igraci? Godinama takve dovodimo i zato i nismo uspjeli napraviti nikakav iskorak nego smo se polako poceli zadovoljavati cervrtim mjestom i “evropom”
Ako nema nista bolje stavi brate akademca, ne moze nikako biti gori od npr prevarande tss i ostalih slicnih zvijezda.

Vjerujem da je ovaj gruzijac bolji nego njih dvojica zajedno. A vjerovatno ce i ovaj Karlo biti korisniji nego sto bi bili oni.
Ma 💯 %
Vala ako je igdje prodefilovalo tih bombi od pojačanja to je bilo kod nas. I od koga smo kakvog hajra imali osim Benke? Najbolje smo prolazili s igračima koji uđu na mala vrata.

I ja tipujem da će Gruzijac biti dobar. Turkeša nisam otpisao, a je li stvarno mislite da bi se Karlo mogao dovesti, a da Zekić zažmiri na to?
Eto vam gostovanje od jutros, pa samo uporedite sa prošlim intervjuima. Kako čovjek samo otvoreno priča, nema onih ispraznih fraza, protokolarnih izjava i sl.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 06 feb 2025, 16:58

06 feb 2025, 16:52
Hudnjak je napisao/la:
06 feb 2025, 16:43

Ma 💯 %
Vala ako je igdje prodefilovalo tih bombi od pojačanja to je bilo kod nas. I od koga smo kakvog hajra imali osim Benke? Najbolje smo prolazili s igračima koji uđu na mala vrata.

I ja tipujem da će Gruzijac biti dobar. Turkeša nisam otpisao, a je li stvarno mislite da bi se Karlo mogao dovesti, a da Zekić zažmiri na to?
Eto vam gostovanje od jutros, pa samo uporedite sa prošlim intervjuima. Kako čovjek samo otvoreno priča, nema onih ispraznih fraza, protokolarnih izjava i sl.
Ovo je prvi put da trener tacno zna sta hoce i ima neki dugorocan plan. Treba ga podrzati bez obzira na sve.

I lijepo on to kaze SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 feb 2025, 16:59

moram je napisao/la:
06 feb 2025, 16:32
Mozemo li kako registrivati ovu sto je dosla u SFK iz Liverpoola 😀
Evo prilike za ove insajdere, da je zaganjaju pa postanu fakat insajderi. Usrećili bi i sebe i nas. :mrgreen:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 06 feb 2025, 17:15

Nije baš to tako, tipa kakav Koljić Prevljak, vidimo da su bila prva Zekićeva želja i da bi bio zadovoljan njima.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 06 feb 2025, 17:18

Cmiljanic vol 2

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 06 feb 2025, 17:22

Ko ce nam sada biti u 21 igrac Mujkic ili Anes

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 feb 2025, 17:23

EastMadness je napisao/la:
06 feb 2025, 17:18
Cmiljanic vol 2
:rol: ovako su strucnjaci pljuvali Jovica,Renana itd jel vam stvarno sve tako sumorno u zivotu? Raspadamo se. Da nikog nisu doveli mi vec imamo igrace i formiran tim.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 06 feb 2025, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 feb 2025, 17:24

MokraKifla je napisao/la:
06 feb 2025, 17:22
Ja bih volio Krdzalica vidjeti, dok se Djordjevic ne vrati.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 06 feb 2025, 17:26

Aduka87 je napisao/la:
06 feb 2025, 17:24
Tako ce i biti
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 17:32

Ma evidentno je da Zekic uziva u radu u FKS, to se vidi iz svake njegove izjave i nacina kako opisuje taj rad...

Iskreno, zao mi je sto Elvir nije dosao, ali sam uvijek za ono , ko nije tu , neka mu je sa srecom na drugom mjestu...
E sad, Butic mi nije ulivao povjerenje, mada se radi o momku koji je izuzetno talentovan, ali se jednostavno izgubio u seniorskom fudbalu.
Medjutim, on i Lulic su veliki prijatelji , a svi koji su malo upuceni u posvecenost i radnu etiku Lulica znaju da je momak nevjerovatan i na treninzima i van terena.
Mislim da bi rad sa Zekicem, prijateljstvo sa Lulicem itekako mogli Butica potaknuti da pokaze svoj talenat...

No, teren je najbolji pokazatelj koliko ko moze dati Svetinji i nadam se da ce i Karlo 2 iskazati ono zbog cega ga je i Inter doveo u svoje redove.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 06 feb 2025, 17:34

pjankesarajevo je napisao/la:
06 feb 2025, 17:26
Aduka87 je napisao/la:
06 feb 2025, 17:24
Tako ce i biti
Po pripremnim Mehmedovic je u21. Karlo potpisao, mislim da cemo se svi prijatno iznenaditi u vezi njega :bih:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 feb 2025, 17:43

Ako nam je Mehmedović u-21, možeš nas yebat' odmah.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Google Adsense [Bot], riki46, Rule_hz i 51 gost.