hujdur007 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 10:33
231983 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 09:46
hujdur007 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 08:09
Kao prvo uopšte nije sigurno da je on to napisao, a osim toga vidimo isječen dio nekog chata, ne znamo šta je prije toga bilo napisano i u kojem kontekstu je ovo napisano, čisto sumnjam da bilo ko normalan nekome krene mamu spominjati bez neke provokacije sa druge strane.
Mi bi se igrača odricali zbog svake gluposti, a ovamo ne možemo sastaviti spisak 23 igrača koji igraju redovno u soldinim ekipama.
Ako se momak pokaže u narednom periodu treba ga imati u vidu.
Ma ja, hakovo neko profil, standardno. Ismijavati se na onakav način u onakvim trenutku moze samo kompletan idiot. Dok smo se mi kidali od muke, nemoći, ogorčenja i da ne nabrajam, on se ismijava, ko veli da sam ja bio ne bi ovo ovako.
Krmak.
Mi bi nekoga razapeli zbog jedne gluposti, stvarno ne razumijem kako neki ljudi tako mogu usko razmišljati.
Ako od nekog igrača može biti koristi treba to iskoristiti.
I Hadžikadunić je obrisao zastavu BIH sa instagrama, jel to treba i njega prekrižiti zauvijek zbog toga, ili bilo kojeg igrača zbog neke obične gluposti.
Odricali bi se igrača kao da smo Brazil, majstori smo u pronalaženju mana bilo kome.
Kao što kaže Barbarez, nismo mi bez razloga tu gdje jesmo
Upravo zato nam i jeste ovako kako jeste, popuštamo gdje god stignemo. Na taj način se i država i glava gubi. Kod nas je sve "haj ba, j...ji ga". Nemamo nikakve crvene linije, može raditi i pričati ko god šta hoće!
Ovo je, prosto, stvar koja je debelo prevalila dobar ukus, a dečko je imao svo vrijeme ovoga svijeta da opravda svoju nepromišljenost, pa makar i da nas je namagarčio da je AI objavila status.
A o ovom debilu što je skinuo zastavu isto mislim.
Kako se ne ugledaju na Džeku, tako duga karijera a sekunde mrlje na njoj nema...