FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 06 feb 2025, 19:54

Cim onaj promasaj govori da je Ristic za njega Haland onda sam 100% sig da ce do kraja sezone imati minimum 10 golova.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 06 feb 2025, 19:56

SamoDaKazeem je napisao/la:
06 feb 2025, 19:54
Tri godine ugovor igraču koji je dao 10 golova u zadnje tri godine.Aferim :bih:
Nadam se da nije iz tvog dzepa

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 06 feb 2025, 19:58

Je l i jedan igrač kojeg smo ovako ispljuvali fakat bio loš ikad?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 feb 2025, 20:01

MSOZ101 je napisao/la:
06 feb 2025, 19:45
Pljujete igrača o kojem ne znamo ništa osim da je ljevak. Dao je fin gol protiv Lokomotive, ima ono nešto vjerovatno jer onakav gol ne može pljunut bilo ko znate po našoj ligi. Uporedite Pavičića i Đorđevića i reakcije navijača kada su dolazili danas kada bi nas 200 biralo ili ili između njih dvojice 200 bi nas izabralo Đorđevića, tako da lagano ima teren, spreman je frajko možda dobije u nedjelju koju minutu, ako ništa imamo igrača za rotacije koji nam je prijeko potreban.
Sto je bolji od drugih novajlija da se ne pljuje. Svi prođu ovakav tretman na početku
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 06 feb 2025, 20:02

mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2025, 19:50
Sve mi je jasno al da mu das ugovor na 3 godine je cista glupost.
Vise od 3 godine cak.Ugovor zavrsava 31.5.2028.
To je tacno 40 mjeseci.Nek igra za 4k eura,nema sanse da je ispod.To je 320k KM.Za te pare si mogao dovesti napadaca koji bi ti naredne sezone donio 20 golova.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 feb 2025, 20:03

Kažem ja vama, vi meni ne vjerujete

Abdulah Ibraković
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 feb 2025, 20:07

PeppermintSA je napisao/la:
06 feb 2025, 19:54
Hudnjak je napisao/la:
06 feb 2025, 19:10
A po cemu smo to mi bolji od Belupa??? Oni su milion puta uredjeniji klub od svih nasih i igraju ligu koja je 10 klasa ispred nas. Nemojte se zanositi i zivjeti u osamdesetima.
De ba
Belupa mi nebi dobili to je sigurno,vjerovatno bi nas ubili igrom,mislim na ovaj trenutni Belupo.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 06 feb 2025, 20:17

Specifican je HNL sto se tice strijelaca Pjaca 4 gola, Bruno Petkovic 3, Gojak 0, Rog 0, a svi imaju 10+ nastupa..

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 06 feb 2025, 20:17

Sve mi ide na to da smo ipak isforsirali ovog momka u nedostatku vremena,jer nemas ti vise vremena traziti nista. Bio nam je tu pred nosom cijelo vrijeme mi smo trazili druga rijesenja,i to dovoljno govori o tome.
Duzina ugovora isto tako cudi,dok je recimo prica da je razlog ne dolaska Koljica upravo duzina ugovora ali ne u njegovu korist,a Karlo dobije na 3,5 godine kao treca opcija!?
Nema sanse da je toliko jeftiniji od Koljica i sve se zavrsi za dan-dva.

Ja nemam problem s tim jer mislim da nije los i kamo srece da nas sve redom kvalitetno izurinira ,ali nisam siguran da je Zekic bas odusevljen s ovakvim raspletom oko napadaca i to me u biti handri.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 20:21

TrofejiSuTu je napisao/la:
06 feb 2025, 20:17
Sve mi ide na to da smo ipak isforsirali ovog momka u nedostatku vremena,jer nemas ti vise vremena traziti nista. Bio nam je tu pred nosom cijelo vrijeme mi smo trazili druga rijesenja,i to dovoljno govori o tome.
Duzina ugovora isto tako cudi,dok je recimo prica da je razlog ne dolaska Koljica upravo duzina ugovora ali ne u njegovu korist,a Karlo dobije na 3,5 godine kao treca opcija!?

Ja nemam problem s tim jer mislim da nije los i kamo srece da nas sve redom kvalitetno izurinira ,ali nisam siguran da je Zekic bas odusevljen s ovakvim raspletom oko napadaca i to me u biti handri.
Iskreno ja sam prizeljkivao Koljica, ali pogledaj cinjenici u oci, otisao je u Steau iskljucivo zbog obestecenja Krajovi od 200 milja...
Ni Becali mu ne daje dugorocni ugovor, tek na kraju sezone ce sjesti za produzenje...

Sinfoc1986
Kontakt:

Post Postao/la Sinfoc1986 » 06 feb 2025, 20:23

Realno sasvim pristojan prelazni rok, po meni dosta smo jači u odbrani koja ce biti dosta iskusnija i fizički jača u drugom djelu sezone u srwdini smo ostali isti s tim da ocekujem eksploziju jednog od dvojice ( Mehmedovic, Krdzalic ). U napadu realno dovedene za nas dvije nepoznanice ali takodjer mislim da ce nas pozitivno iznenaditi. U suštini uvjek može bolje ali na kraju ja sam zadovoljan odradjenim prelaznim rokom.

Sto se tiče konkurencije i njihovih transfera mislim da smo za nijansu bolje prosli.

Takodjer se nadam iole boljem sudjenju koje ce uveliko uticati na sami rasplet borbe za oba trofeja.
Pofajtati se sa svima pa i sa sudijama i na kraju proci prvi kroz cilj.!

I NA KRAJU SVIJETA TEBE BODRITI !
Učlanjujte se ko nije !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 06 feb 2025, 20:25

I to Vanja, 200k eura sad i 100k eura ako potpisu neki drugi ugovor, bas bi vi dali 600 hiljada maraka za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci sa tolikom historijim teskih povreda, kako da ne.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 feb 2025, 20:34

2,5 god je karlo drugi dobio?
a vidim koljica sad handre oko ugovora :rol: nebil mu propalo u ovu laznu steauu :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 06 feb 2025, 20:35

Koljica i Prevljaka nije se uspjelo dovesti, vjerovatno zbog finansijskih zahtjeva. Ovaj decko je je vjerovatno bio backup opcija. Dolazi kao rezervni napadac iz Slavena. Ne znamo sta mozemo ocekivati, dali ce biti flop ili top ali treba dati podrsku pa cemo vidjeti. Meni ovo vise govpri da smo sa Risticem fulali jer ocito se uz novog gruzijca i Turkesa nismo smjeli sa njim upustiti u sezonu.
Ceka nas paklen raspored, Sloga, Borac, Zeljo, Siroki, Velez 5 utakmica nakon kojih cemo znati na cemu smo

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 06 feb 2025, 20:36

Vanja8 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:21

Iskreno ja sam prizeljkivao Koljica, ali pogledaj cinjenici u oci, otisao je u Steau iskljucivo zbog obestecenja Krajovi od 200 milja...
Ni Becali mu ne daje dugorocni ugovor, tek na kraju sezone ce sjesti za produzenje...
Posto je sve proslo mozemo sad otvoreno baciti koju ali opet realno i objektivno.

Ja licno nista se ne bih bolje osjecao da je dosao Koljic,jer mu ne vjerujem kad je njegov zdravstveni bilten u pitanju. O njegovim fudbalskim kvalitetima nema potrebe,ali je opasno velik rizik pogotovo na duzi ugovor.
Upravo je tako postupio Becali iz istih razloga.
Prevljak opet zaboravio kako gol izgleda osim na treningu,ali isto klasan igrac pogotovo za ovu hrkljus ligu,ali preeskup.

Ne znam,ne zelim pomisliti da smo se vrtili na pogresnim mjestima i oko skroz pogresnih imena,i da smo na drugoj strani mogli naci za nas idealnog golgetera.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 feb 2025, 20:36

muhamedhulk je napisao/la:
06 feb 2025, 20:34
2,5 god je karlo drugi dobio?
a vidim koljica sad handre oko ugovora :rol: nebil mu propalo u ovu laznu steauu :mrgreen:
Samo da koljica ne dovedemo sad, ko ga jebbe.

Inace drago mi je sto su se dovela dva ofanzivca jer smo trubili o tome 2 mjeseca ovdje.
Nisi u formi ili bolikurrac - klupa odmah jer ima ko hoce.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 20:37

Aduka87 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:25
I to Vanja, 200k eura sad i 100k eura ako potpisu neki drugi ugovor, bas bi vi dali 600 hiljada maraka za igraca kojem istice ugovor za 6 mjeseci sa tolikom historijim teskih povreda, kako da ne.
Mi smo Koljicu dali sasvim konkretnu ponudu, htjeli smo dati i Krajovi 100 milja obestecenja, njemu sasvim dobru platu koja nije puno niza od plate o kojoj prica vlasnik FCSB-a...

Meni je cudno da je Elvir i pristao na ovaj transfer, mislim, Becali ga javno ponizava govoreci za medije da je covjek titanium, sto mi je van svake pameti...
Drugo, Elvir dobro zna, tamo je tolike godine, da ponekad Becali nije bas pri cistoj pameti...Znao je igrace sa pola treninga uzeti za dres i izbaciti iz kluba, trenere je dovodio do placa koliko se mjesao u njihov posao i koliko ih je omalovazavao, sjecam se da je i Antu Vukusica nabio nogom iz kluba za ne znam 15-20 dana koliko je bio dosao...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 20:42

06 feb 2025, 20:36
Vanja8 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:21

Posto je sve proslo mozemo sad otvoreno baciti koju ali opet realno i objektivno.

Ja licno nista se ne bih bolje osjecao da je dosao Koljic,jer mu ne vjerujem kad je njegov zdravstveni bilten u pitanju. O njegovim fudbalskim kvalitetima nema potrebe,ali je opasno velik rizik pogotovo na duzi ugovor.
Upravo je tako postupio Becali iz istih razloga.
Prevljak opet zaboravio kako gol izgleda osim na treningu,ali isto klasan igrac pogotovo za ovu hrkljus ligu,ali preeskup.

Ne znam,ne zelim pomisliti da smo se vrtili na pogresnim mjestima i oko skroz pogresnih imena,i da smo na drugoj strani mogli naci za nas idealnog golgetera.
Posebno je velik rizik u nasoj ligi...
Zamisli Koljica u duelu sa Hererom ili Nikolovskim, zamisli ga u duelu sa Cavnicem ili Slobodanom Jakovljevicem, da ti ne pricam o onim iz Radnika ili Posusja...
Mislim da i Elvir sada zna da je napravio gresku, ali Boze moj ni prvi ni poslijednji,,,
Ja mu iskreno ne zelim da mu ovaj transfer propadne, donekle ga i razumijem, ali da ce se proslaviti sa njim, to sigurno nece

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 06 feb 2025, 20:47

Aduka87 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:25
te 200 i 100k mislim da nama ne bi trazili
bilo je sad jel istina il ne da bi dobio papire za besplatno
al posto je konkurencija onda su trazili te pare

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 06 feb 2025, 20:53

NajvecaRadosti je napisao/la:
06 feb 2025, 20:02
mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2025, 19:50
Sve mi je jasno al da mu das ugovor na 3 godine je cista glupost.
Vise od 3 godine cak.Ugovor zavrsava 31.5.2028.
To je tacno 40 mjeseci.Nek igra za 4k eura,nema sanse da je ispod.To je 320k KM.Za te pare si mogao dovesti napadaca koji bi ti naredne sezone donio 20 golova.
Ispravili su do 2017 je ugovor.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bordobijeli, MElloo, skoJaa, Vanja8 i 61 gost.