FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 06 feb 2025, 13:54

Mogu se složit da je šansa da Kane sa 33 na plećima i ogromnom plaćom aktivira klauzulu minimalna, ali da to napravi Musiala sa 23 baš i nije.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 14:24

Ne znam bas oko te Harijeve klauzele, ali sve i da je ima...ni blizu Musialine. Hari je doso koa placenik i posteno odradjuje posao, super su ti golovi, ali nema sentimenta niti onog "Bayernova Legenda", bla, bla. Jedino da zabije u finalu CL...Musiala je druga prica, "nas" dragulj, ponos skautinga, buduca legenda bas kada se povlaci Thomas Muller. Kod mnogih naviaca Bayerna je sve to doveo u pitanje ovim cigancenjem i mjerkanjem kako bi napustio klub u 23-oj godini, i pored silnih i nezasluzenih (za razliku od Harija) novaca koje ce dobijati.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 06 feb 2025, 14:38

Pa dobro sad, Muzijala je Čelsijeva škola, tamo je stasao i bio 8 godina, prije toga je bio nešto u Southamptonu, a kod vas je došo tek u 17-toj godini.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2025, 15:06

Joj Musiala "naš", a lik prošao pa maltene sve omladinske škole Chelsea :urnebes:

Ja eto Wirtz ako dođe on će se kao odmah identifikovati s Bayernom i odmah će reći kako želi tu ostati do kraja karijere. Da, kako da ne :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 feb 2025, 19:35

Pa zato i jeste postavio " " ali bitno je odmah biti spreman da se svađaš.

Ovaj Dejvisov potpis je pravac da se Musiala I Kimmich isto vežu. Wirconja je jako dobar sa Džemom i to će igrati veliku ulogu da se on dovede. Ulinator se vrzmao sa njegovim ćaćom još iz perioda kada je ovaj pokidao ligamente. Ako ga Uli begenisao ( a jeste) malac još samo da promjeni frizuru :D i može birati koji će dres nositi.
No, imamo opet zeznut termin u narednom periodu, valjda mlatnemo Škote bez srkleta i odigramo pristojno na rezultat protiv apotekara.
Mart nam donosi lakše protivnike.
Bochum, Union i St.Pauli.
Iako je Leverkusen potencijalni protivnik u
osmini finala, ja bih rađe Cholove indijance koliko god oni nezgodni bili.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 19:44

Hahhaha, ima idiota kojima jos trebas objasnjavati sta sve mogu oznacavati zatvoreni navodnici. Ja ih koristima bas zbog toga da bi neki tekst, dio teksta, rijec, recenicu...ucinio jasnim svakom mamlazu, ali ova Bundesliga je dupli mamlaz. Nas jeste u mjeri u kojoj smo ga prepoznali i skoro dzaba doveli kod nas gdje je PRVI put zaigrao profesionalni fudbal, a nije nas u smislu da je poceo kod nas od malih nogu, odnosno da smo mu bili jedini klub. Wirtz je drugo, ali moze zasluziti postovanje i status jednog od legendi koji npr danas imaju KImich i Koman. Kontare, glupare :rol:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 19:53

armando je napisao/la:
06 feb 2025, 19:35
Pa zato i jeste postavio " " ali bitno je odmah biti spreman da se svađaš.

Ovaj Dejvisov potpis je pravac da se Musiala I Kimmich isto vežu. Wirconja je jako dobar sa Džemom i to će igrati veliku ulogu da se on dovede. Ulinator se vrzmao sa njegovim ćaćom još iz perioda kada je ovaj pokidao ligamente. Ako ga Uli begenisao ( a jeste) malac još samo da promjeni frizuru :D i može birati koji će dres nositi.
No, imamo opet zeznut termin u narednom periodu, valjda mlatnemo Škote bez srkleta i odigramo pristojno na rezultat protiv apotekara.
Mart nam donosi lakše protivnike.
Bochum, Union i St.Pauli.
Iako je Leverkusen potencijalni protivnik u
osmini finala, ja bih rađe Cholove indijance koliko god oni nezgodni bili.
Sto se tice lige sampina, bijemo sve bez srkleta do polufinala...Rengers pa onda Atleticno, Leverguzen, Inter, Arsenal...dva od ovih cetiri vrlo moguci protivnici...Atletico jedini ima do 20% sansi ostalo meljemo ko psenicu u Vejzovom mlinu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 feb 2025, 20:04

Dilah je napisao/la:
06 feb 2025, 19:53
Sto se tice lige sampina, bijemo sve bez srkleta do polufinala...Rengers pa onda Atleticno, Leverguzen, Inter, Arsenal...dva od ovih cetiri vrlo moguci protivnici...Atletico jedini ima do 20% sansi ostalo meljemo ko psenicu u Vejzovom mlinu.
Jesam se kacio s tobom ovdje ( a ko nije :mrgreen: ) al si osvjezenje ove teme :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 06 feb 2025, 20:35

harden je napisao/la:
06 feb 2025, 20:04
Dilah je napisao/la:
06 feb 2025, 19:53
Jesam se kacio s tobom ovdje ( a ko nije :mrgreen: ) al si osvjezenje ove teme :mrgreen:
Ma nemoj mi kasti :?

Neka sile, neka moći, ima se taj neki unutrašnji hajp, pa i dobra doza optimizma...
Sve bi to otišlo u veće visine da ne bi posrnuća protiv Barse, Ville. Ali Fejenord je možda krivu sliku ispravio.
Ili je, pak, ustalasao :D
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 feb 2025, 21:06

ledar je napisao/la:
06 feb 2025, 13:54
Mogu se složit da je šansa da Kane sa 33 na plećima i ogromnom plaćom aktivira klauzulu minimalna, ali da to napravi Musiala sa 23 baš i nije.
Pa on to ako i poželi mala je vjerovatnoća da će neko 2 godine prije isteka njegovog ugovora platiti 175 miliona eura. U tom rangu su do sad bila samo 2 transfera i oba je napravio PSG (Mbappe i Neymar, a ovaj drugi im se sportski za taj novac od 220 miliona i nije baš isplatio). Neće imati klubovi baš ni petlju ni mogućnost da toliko novca ulažu u jednog igrača. A taj iznos (ako zaista bude sve kako se govorilo o klauzulama) u njegovoj zadnjoj godini ugovora koji je dosta manji može do tada biti i iskljuĉen ako klub sklopi novi ugovor s njim bez klauzule. Ako do tad to ne urade onda znači da i treba ići.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 feb 2025, 21:10

tel na klupi nocas (vjerovatno ce dobiti sansu). broj 11 zaduzio.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 21:47

Ulazi TEL pred kraj prvog i pravo na centarfora jer se povredio onaj Richardlison (ili tako nekako). Dakle Graven vs Tel..iskreno ocekivao sam da budu nase zvijezde, ali eto.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2025, 22:21

Ovaj levat kao "naš", a više prati Liverpool nego Bayern. Ubačeni elemenat :kafa:

Mora da mu je Klauzula nešto u rodu.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 22:26

Bundesliga je napisao/la:
06 feb 2025, 22:21
Ovaj levat kao "naš", a više prati Liverpool nego Bayern. Ubačeni elemenat :kafa:

Mora da mu je Klauzula nešto u rodu.

:rol: :rol: :rol: :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2025, 22:47

Pa i očekivao sam od tebe humor na nivou Žikine Dinastije. Ide uz tebe :lol:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 22:52

Tel "missing in action", ukljesten izmedju Konatea i Van Dajka malo trckarao unaokolo i to je to. Ono malo lopti prema naprijed dva mamlaza po krilima vuku dok ne izgube. Graven mestro, uz brojna iznosenja i prekide, pogodio i stativu. Sreca pa protiv Liverpula mozemo tek u polufinalu, trenutno su ubjedljivo drugi tim na svijetu.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 23:12

Bundesliga je napisao/la:
06 feb 2025, 22:47
Pa i očekivao sam od tebe humor na nivou Žikine Dinastije. Ide uz tebe :lol:
Haha, izgleda da se Halilcic konacno docepao Europe i skladno tome ime promjenio :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 feb 2025, 23:29

Dilah je napisao/la:
06 feb 2025, 23:12
Haha, izgleda da se Halilcic konacno docepao Europe i skladno tome ime promjenio :rol:

Tel prvo treba jednu utakmicu odigrati OK. Ne dobro, ne odlično, već ok. Kakva zvijezda i bakrači.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 feb 2025, 23:31

harden je napisao/la:
06 feb 2025, 20:04
Znas kako je to, oni koji ljudima ukazuju na njihove zablude i izvode ih na pravi put, nikada kroz istoriju nisu bili nesto popularni, bar ne u vremenu u kojemu su zivjeli. Najveci izazov za njih je dokazati istinu, a glavne prepreke mogu se razvrstati u tri kategorije: Neznalice (glupani) koje nece da nauce, Egoisti koji slijepo slijede svoj ego i kada mu prostres istinu postajes mu glavni neprijatelj, te razlicite talasne duzine koje se u mnogo stvari kad - tad podese i mogu funkcionisati jer nisu toliko razlicite da jedna drugu iskljucuju. Primjer za prvu grupu je onaj sa sesirom sto je bio neka tava, serpa ili tako nesto, drugu grupu predvodi ova sto je uzela ime jedne od liga petice, a u trecu onaj sto navija za drugoligasa iz Hamburga i najveci dio foruma...A ja samo istinu iznosim pa makar vjesala ili vatra kao kod pobratima Galileja ("Ipak se krece").

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 06 feb 2025, 23:35

effe_sa je napisao/la:
06 feb 2025, 21:06

Pa on to ako i poželi mala je vjerovatnoća da će neko 2 godine prije isteka njegovog ugovora platiti 175 miliona eura. U tom rangu su do sad bila samo 2 transfera i oba je napravio PSG (Mbappe i Neymar, a ovaj drugi im se sportski za taj novac od 220 miliona i nije baš isplatio). Neće imati klubovi baš ni petlju ni mogućnost da toliko novca ulažu u jednog igrača. A taj iznos (ako zaista bude sve kako se govorilo o klauzulama) u njegovoj zadnjoj godini ugovora koji je dosta manji može do tada biti i iskljuĉen ako klub sklopi novi ugovor s njim bez klauzule. Ako do tad to ne urade onda znači da i treba ići.
175 milki će za 2 godine bit ono što je 140 milki sad, a klubovima kojima će on bit target (Real, City, Barca...) to neće bit nepremostivo. To da u zadnjoj godini klauzula pada ispod sadašnjeg marketa neću ni spominjat jer to nisu potvrdili drugi mediji, a to bi vam sklapanje novog ugovora jako zakompliciralo jer bi igrač praktički imao odriješene ruke.
Toga je svjesna i vaša uprava i to je glavni razlog zašto se još uvijek vode pregovori. Eberl nikako ne želi produljenje pod ovakvim uvjetima, dok Muzijalini agenti to smatraju osnovom za pregovore.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.