Premijer liga BiH - aktuelno

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la svrakino1921 » 06 feb 2025, 20:03

Vanja8 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:00
:rol:
svrakino1921 je napisao/la:
06 feb 2025, 19:49
Vanja8 je napisao/la:
06 feb 2025, 19:43

Trebali ste retro dresove iz 1946, kad ste bili prvaci :rol: :rol: :rol: :rol:
Kako ti znaš ujest
:rol: :rol: :rol: :rol:

Pa sto bolan meni tako...
Vidim evocirate uspomene, sto je pohvalno, pa rekoh da niste zaboravili 46', ono kad je cijeli grad izasao da proslavi titulu... :rol: :rol: :rol:
🤣😭😂

Nemoj nas bolan prcccat
Vidiš da ne znamo više gdje gonimo

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 feb 2025, 20:08

Nirton je napisao/la:
06 feb 2025, 18:45
Igman u napad doveo Tylera Bureya iz Engleske, danski Odense ga prije godinu i po platio 670k eura. :)
Bacili sve karte da izbore opstanak. :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 20:11

06 feb 2025, 20:03
Vanja8 je napisao/la:
06 feb 2025, 20:00
:rol:
06 feb 2025, 19:49

Kako ti znaš ujest
:rol: :rol: :rol: :rol:

Pa sto bolan meni tako...
Vidim evocirate uspomene, sto je pohvalno, pa rekoh da niste zaboravili 46', ono kad je cijeli grad izasao da proslavi titulu... :rol: :rol: :rol:
🤣😭😂

Nemoj nas bolan prcccat
Vidiš da ne znamo više gdje gonimo
Znate vi dobro gdje gonite, uglavnom po dzepovima navijaca, digni cijene ulaznica, lafo inflacija i povecan iznos za organizaciju obezbjedjenja tekmi, te retro dresovi iz hamanfinala Kupa UEFA, zato mi i pada na pamet da bi se fine pare mogle uzeti i na one dresove iz 1946...
Rat se zavrsio, partizani pobijedili, Zeljo prvak, cijeli grad i drzava izasli da ih pozdrave...

Nego, de pitaj tamo svoje koliko prodaju ovaj telefon na vrcenje... :rol: :rol: :rol:

PrinceBobby
Kontakt:

Post Postao/la PrinceBobby » 06 feb 2025, 20:24

podupiratelji sarajevskih klubića su na ovom svemrežnom općilištu najglasniji u pauzama nogoloptanja.

možete još malo, a onda krećemo..

slika
https://www.youtube.com/watch?v=z-6VF47rlyQ

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 feb 2025, 21:17

06 feb 2025, 19:38
slika

slika

slika

slika

FK Željezničar u nastavku predstavlja retro dresove iz čuvene sezone 1984/1985 kada su Plavi stigli do polufinala Kupa UEFA.

Dres je urađen po originalnom uzorku u kvalitetnom pamučnom materijalu kao želja da se navijači prisjete najvećeg evropskog uspjeha u historiji Kluba. Ove godine obilježava se 40. godišnjica polufinala Kupa UEFA i legendarnog dvomeča Željezničara i Videotona.

Foto: Damir Hajdarbašić, fkz.ba
Cijena dresa za aktivne članove:

Kupovina jednog ili dva dresa – 49,90 KM po komadu
Kupovina tri ili više dresova – 39,90 KM po komadu

Cijena dresa u slobodnoj prodaji:

Kupovina jednog ili više dresova – 79,90 KM po komadu

Dres je zapakovan u posebno kartonsko pakovanje, a sve detalje na dresu možete pogledati na fotografijama.

Fizička prodaja dresa počinje u petak od 8:00 sati u Shopu FK Željezničar koji je otvoren radnim danima od 8:00 do 19:00 sati, te subotom od 9:30 do 17:30 sati (na dan utakmice do početka utakmice).

Dres je već dostupan u online prodaji – LINK.

Jaaaooo uspomena i emocije moje mladosti
Ovo je dres
Ovo je odlična ideja!

Moram priznati za ove retro dresove da je razlog glup (40 godišnjica polufinala) ali ideja odlična.

Da moje Sarajevo uradi retro dresove kad smo osvojili EX-Yu ligu (iz 1966/67. i/ili 1984/85), prvi bi ga kupio. :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 feb 2025, 21:17

sta buncas majorizirani

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 feb 2025, 21:46

Jos par tjedana i ovaj forum se napokon vraca na stare staze slave.
Jaaaa mrziiim samooo jedneeee crveeeeneee

Bez zajebancije, dosta dugo sam na ovom forumu i ne pamtim dosadniji period na forumu od ovog u zadnje vrijeme..toliko dosadne i glupe rasprave, teme, "svadje" na silu i sve oko toga sto ide

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 feb 2025, 21:49

tutankamon1905 je napisao/la:
06 feb 2025, 21:46

Bez zajebancije, dosta dugo sam na ovom forumu i ne pamtim dosadniji period na forumu od ovog u zadnje vrijeme..toliko dosadne i glupe rasprave, teme, "svadje" na silu i sve oko toga sto ide
Kad pojedini forumasi verglaju konstano iste gluposti...hudnjak uvijek o zelji i cetnicima, tu se prikljuci mosapostiglu83 pa i on neke gluposti baci i tako u krug
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 feb 2025, 21:52

19vendetta87 je napisao/la:
06 feb 2025, 21:49

Kad pojedini forumasi verglaju konstano iste gluposti...hudnjak uvijek o zelji i cetnicima, tu se prikljuci mosapostiglu83 pa i on neke gluposti baci i tako u krug
zeljo, cetnici, divovi, porez, kome kanton pomaze kome ne, za kolko ode celik, za kolko ode jaber

Devedesetka
Kontakt:

Post Postao/la Devedesetka » 06 feb 2025, 22:08

kako su mocni ovi retro dresovi Želje

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 06 feb 2025, 22:35

06 feb 2025, 21:52

zeljo, cetnici, divovi, porez, kome kanton pomaze kome ne, za kolko ode celik, za kolko ode jaber
Ma Bgm razmisliti o novoj temi "Željo - Sarajevo prepucavanje" i da se tu priča o tome kome kanton pomaže ko je četnik kod koga su radili četnici ko je kupovao titule a ovdje ostale teme :bih:
Grupa iznad svakog pojedinca.

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 06 feb 2025, 23:06

Pa ne moze dvaput isto :crazy: :tralala:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 feb 2025, 23:20

Jedva svi cekaju da procitaju neki tvoj pametan post,ima onaj od neki dan da sam ja cetnik,tolike komplekse sam ti nabio da me nazivas cetnikom i slicnim imenima bez da sam ja tebe ikada tako nazvao,tu se vidi koliko si opterecen. Treba nam vise tvojig pametnig postova kao onaj koliko ti je sretna familija,samo dragi Bog zna. Nego jel neko ko gleda japansku ligu kamikaza ili yakuza? Pises Hud jaku nesto a jedino ti pored njega nekog nazivas cetnikom,toliko o tome.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 feb 2025, 23:21

U polusezonu novu ulazimo… Kreativna poruka?
Fk Željezničar.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 feb 2025, 23:24

Pa meni nije cudno sto je tema trenutno ovakva kakva jeste...
Ako cemo realno, kome je interesantan Zrinjski ili Borac ?
Mislim, isto kao da bi se sad trebali nesto raspravljati o Igmanu i Radniku iz Bijeljine...
Ranije su tu bili i RA, ali su se nesto povukli pa je uglavnom prepucavanje izmedju navijaca dva najveca kluba u BiH...

Sta ocekivati, mozda da se raspravlja o tome da Zrinjski uopste ne promovise svoj OP ili zasto je Cuze otisao za isti iznos novca koliko je i Ljukovac bez minute odigrane u seniorskoj ekipi Sarajeva?
O Borcu sta pisati, mozda jedino da li su njihovi najaci aduti prosli na ovom sudijskom testiranju fizicke spreme...

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 feb 2025, 23:26

mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2025, 23:20
Jedva svi cekaju da procitaju neki tvoj pametan post,ima onaj od neki dan da sam ja cetnik,tolike komplekse sam ti nabio da me nazivas cetnikom i slicnim imenima bez da sam ja tebe ikada tako nazvao,tu se vidi koliko si opterecen. Treba nam vise tvojig pametnig postova kao onaj koliko ti je sretna familija,samo dragi Bog zna. Nego jel neko ko gleda japansku ligu kamikaza ili yakuza? Pises Hud jaku nesto a jedino ti pored njega nekog nazivas cetnikom,toliko o tome.
Nemoj da spinujes neke stvari. Zna se na koga se to odnosilo u ovom postu...
02 feb 2025, 14:58
Ne prati reprezentaciju, ali prati srpsku ligu redovno.
Cetnik pravi, sto bi rekli pojedini pitari :mrgreen:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 06 feb 2025, 23:29

06 feb 2025, 23:26
mosarajvosa83 je napisao/la:
06 feb 2025, 23:20
Nemoj da spinujes neke stvari. Zna se na koga se to odnosilo u ovom postu...
02 feb 2025, 14:58
Ne prati reprezentaciju, ali prati srpsku ligu redovno.
Cetnik pravi, sto bi rekli pojedini pitari :mrgreen:
Spinujes djecace i lazes,juce si pitao gdje je Mosa stari cetnicic,mada nisi bitan sekunde.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 feb 2025, 23:35

Tempero je napisao/la:
06 feb 2025, 18:48
jurisicduska je napisao/la:
06 feb 2025, 17:44
guadalupe je napisao/la:
06 feb 2025, 12:52
Al kako cudna sorta ovih dosta Zeljinih navijaca i pravdaju poskupljenje karti, pa ljudi dragi vidite da vas muzu ko krave, vidjeli dobra posjeta daj jos da uzmemo levate, filozofija ovo ono :D U Evropi i svijetu svi navijaci je.bu majke Upravi kada poskupi karte samo vi branite, jer ima milion drugih nacina da se namaknu te pare, pogotovo ove 3 KM koje ne znam da ce im nesta puno donijeti, a ima dosta ljudi kojim znaci.

Vjerovatno kada bi im se posrala direktorica na svaku kartu vecina bi rekla treba to tako Uprava skontala, sve samo da se nebi nesta talasalo, cudna cudna sorta.
Najgore doći u poziciju da ti od te 3 km zavise plate uposlenika, fali para šta će , povećaj karte. I ti sto podrzavaju to su sateliti uprave. Navijači svih klubova na svijetu protestvuju na povećanje karti samo se po forumima grade narativi , tipa onaj sto ih ubjeđuje da će se Jaber prodat da je Čelik otišao za male pare samo mi to predstavili drugačije. Znaci najviše plaćenika ima po forumima njihovim.

U biti situacija je takva da su kasnili 6 mjeseci doprinosa. Posudili pare od saveza, Ministarstvo kulture i sporta kad je isplatilo malo isplatili administrativne troškove , etc. Dakle sad će zaradu od potencijalne europe morati prebaciti na savez.

“Investitori” koje su okupili samo gledaju da ugrade svoje privatne biznise u njihov klub , da hajruju prostor, da hajruju koji artikal da uvale. Obećavaju a nista. Ugl mrka kapa kao i prethodnih godina.

Moraju početi prodavati igrače i igrat Europu redovno. Jedini način ili naći investitora. Jednostavno jedan neodrživ model poslovanja imaju koji zavisi od 10 faktora od kojih 1 ako se ne ispoštuje oni odmah kasne Plate poreze sve.

A jedini model ove uprave je navijači akcija karte. Glupo.
Drma vas nesto. Drzite se sebe, ne moras lagati jurice. Poskupile su i clanske za 5KM, odmah su bili komentari po forumu i fb, pa nikada do sada nismo imali vise clanova u ovom periodu. Do marta smo na 10k. Ti sto se zale vecinom seru na sve u zivotu i sve im smeta. Ja znam da ni ti ne vjerujes u sve sto si napisao.
100% istina od a do ž sto će vam se samo reci u narednom periodu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 07 feb 2025, 00:21

06 feb 2025, 23:35
Tempero je napisao/la:

Najgore doći u poziciju da ti od te 3 km zavise plate uposlenika, fali para šta će , povećaj karte. I ti sto podrzavaju to su sateliti uprave. Navijači svih klubova na svijetu protestvuju na povećanje karti samo se po forumima grade narativi , tipa onaj sto ih ubjeđuje da će se Jaber prodat da je Čelik otišao za male pare samo mi to predstavili drugačije. Znaci najviše plaćenika ima po forumima njihovim.

U biti situacija je takva da su kasnili 6 mjeseci doprinosa. Posudili pare od saveza, Ministarstvo kulture i sporta kad je isplatilo malo isplatili administrativne troškove , etc. Dakle sad će zaradu od potencijalne europe morati prebaciti na savez.

“Investitori” koje su okupili samo gledaju da ugrade svoje privatne biznise u njihov klub , da hajruju prostor, da hajruju koji artikal da uvale. Obećavaju a nista. Ugl mrka kapa kao i prethodnih godina.

Moraju početi prodavati igrače i igrat Europu redovno. Jedini način ili naći investitora. Jednostavno jedan neodrživ model poslovanja imaju koji zavisi od 10 faktora od kojih 1 ako se ne ispoštuje oni odmah kasne Plate poreze sve.

Drma vas nesto. Drzite se sebe, ne moras lagati jurice. Poskupile su i clanske za 5KM, odmah su bili komentari po forumu i fb, pa nikada do sada nismo imali vise clanova u ovom periodu. Do marta smo na 10k. Ti sto se zale vecinom seru na sve u zivotu i sve im smeta. Ja znam da ni ti ne vjerujes u sve sto si napisao.
prosipsaj suplju i lazi nekome drugome. Uclanjujte se mozda neko laptop i iphone16 dobije😂

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 07 feb 2025, 00:32

06 feb 2025, 23:35
Tempero je napisao/la:

Mene samo zanima kako su sve istine takve stvari, a npr nemas nijednu info kakvu god da je bar nesto pozitivno? Naravno sad ce prica da se nista lijepo ne desava, kljuc jd u bravi..
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: pitar9876, TylerBurey i 14 gostiju.