mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 01:40
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 feb 2025, 00:16
relativizam je napisao/la: ↑06 feb 2025, 23:33
Ne sikirajte se možda ovaj momak bude najbolji igrac do kraja prvenstva.
Uostalom ne bude li titula neka se svi pakuju.
Za mene licno predugi su im ugovori
Do titule ces jako tesko.Sve da smo 200% bolji od konkurenata(a nismo uopste bolji)oni ako ti ne daju da osvojis neces osvojiti.Za kup se vec nadam,ako tu rano ispadnemo bit cu razocaran u sezonu.Obecat fine premije Igmanu nek ginu sutra.
Promjene ti nista ne donose.Ne treba nam vise #newera i jovo nanovo.Ekipa se treba graditi i nadopunjavati,3-4 dolaska i 3-4 odlaska kao ovaj rok,sljedeci 2-3 i to je pravi put.10 in 10 out je gubljenje vremena.
Sto se trenera tice Zekic mora ostati ovdje i narednu sezonu,sta god bude ovu.Boljeg trenera i veceg gospodina neces nikad dovesti.Mirvic 3.5 godine tu a kroz klub prosli Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza,Rozman i Zekic.6 trenera,ŠEST.I to ne pikam ona prijelazna rijesenja od 3-4 utakmice.Daj ds pustimo nekoga da zavrsi 2 sezone,jedini je Husref to uspio i zato najvise trofeja bas imas s njim.
Ako i ovog covjeka uspiju nekako istrositi a Bgm na dobrom su putu sa pojacanjima,onda sto se mene tice nek stave mahalca nekog,nek sastave ekipu od igraca iz lige za 4.mjesta i da odma u startu znam da se ne nerviram.Opusteno na utakmice.
Bit ce svega ovu polusezonu,ekipi podrska do kraja!Strucnom stabu sudimo tek naredne sezone!
Borac slavi 100 godina sljedece sezone,osvojiti titulu bi bilo kao da osvojis LP. Evo par godina njima moze uzet bod ili bodove Velez nekad,mi,zeljana i Zrinjski ostali nema sanse da im neko boda uzme,to se sviraju penali u prvim minutama,Igman im je zaprijetio u BL i vidjeli smo nevidjenu lakrdiju,golovi iz ofsajda itd. daj Boze da grijesim ali ovaj kriminalac radi sta hoce,dovoljno je vidjeti da nam Martinovic sudi,lik svaku tekmu ovoj Slogi sudi,ima pretplatu godisnju na njihove tekme.
Problem je sto neki ljudi žive u svom svijetu. Ovo je BIH i najbolji ne mora da zanci da ćeš biti prvi! Tako nam je na konkursima za posao, tenderima za sve javne radove, nabavke, ovde se od kriminalaca prave heroji i biznismeni, ovde se ubice oslobode, a žrtva kazi i pored svega toga neko kaze moramo biti prvi. Ne moramo, a možemo biti ubjedljivo najbolji. Ovde dok je gico u savezu i njegov kum , mi nećemo biti prvaci i s tim se pomirite. Zrinjski da, jer je Hrvat se odrekao predsjedničke fotelje u NFsbih u korist gice. Ove godine će prvak biti Zrinjski iduce Borac. A od smradova, tipa, Pilav, a ne znam ni jednog Pilava da je pošten, do Dzemidzica i ostalih "bosnjackih" predstavnika koji se prodaju za poziciju i poneku kuravu nista ne mozes očekivati. Ovo je Bosna ćilimom korupcije pokrivena i tesko će se to na regularan način riješit. Samo sila Sarajevo spašava, a za to treba imati muda i ekipu. Mi radimo dobro, razvijemo igrača, prodamo ga za vosemilipnske cifre i samo tako treba se nastaviti. Dok je ovim " jakim" tipa Borca i Zrinjskog uspijeh najbolji igrača prodati za 500000 eura, a naš sljedeći transfer će biti oko 4 do 5 milona eura. Našu državu, a i sam nogometno kriminalski savez su svi u svijetu provalila i znaju ko je sve stekao radom i ulaganjem , a ko namjestenim penalima, crvenim kartonima i ucjenama.
Zekic treba ostati koliko on želi, a mibtrebamo shvatiti sta se moze a sta trenutno ne. Posušje je pokazatelj sta se i kako radi i nemoj da mi pričate da ako si bolji pobijedit ces, jer mi smo bili bolji i covijek ti ne svira cist penal, jos Var radio, ali zato ti ponište golove , sviraju crvene na poziv vara. Samo po sudijama i to oštar, noge, ruke u korito pa da vidimo. A krme Gico će kad, tad otici...