Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Rumunima je povredjen Dragusin, ovaj Olaru kapiten Steue i Dragus koji im je drugi napadac bio iza Puscasa sa kojim se posvadjao Lusescu i nece da ga zove vise. Znaci igrace im iz Steue Miculescu vjerovatno.
Man je pod povredom, vratit ce se do nas, ali je u losoj formi kao i jos nekolicina igraca koji nisu u nekoj formi.
Prema Transfermarktu skuplji smo od njih kada im se odvade povredjeni i sve su prilike da se kazna nece mijenjat i da ce igrati pred praznim tribinama.
Takodjer kako stvari stoje "zasad" mi nemamo bas nijednog problema sa povredama uz Seju koji ce se vratit i od oka ko ce igrati za prvi tim svi igraju redovno, uz Tahirovica koji ce vjerovatno igrati u Brondbiju.
Najveca njihova prednost je taj Lusescu koji ce izmislit nesto, zanimljivo uz njihove povrede se prikljucio neki dan i on koji se vratio sa operacije.
Uz sve navedeno i abd da ostanemo bez povreda bod je stvarno realan i izvodljiv.
Man je pod povredom, vratit ce se do nas, ali je u losoj formi kao i jos nekolicina igraca koji nisu u nekoj formi.
Prema Transfermarktu skuplji smo od njih kada im se odvade povredjeni i sve su prilike da se kazna nece mijenjat i da ce igrati pred praznim tribinama.
Takodjer kako stvari stoje "zasad" mi nemamo bas nijednog problema sa povredama uz Seju koji ce se vratit i od oka ko ce igrati za prvi tim svi igraju redovno, uz Tahirovica koji ce vjerovatno igrati u Brondbiju.
Najveca njihova prednost je taj Lusescu koji ce izmislit nesto, zanimljivo uz njihove povrede se prikljucio neki dan i on koji se vratio sa operacije.
Uz sve navedeno i abd da ostanemo bez povreda bod je stvarno realan i izvodljiv.
BašČelik!
Racunam na nesto ovako :
U posljednjem intervjuu selektor je nagovijestio da ce mozda doci i do promjene formacije.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Sve što si naveo, što sam izbrisao iz citata da ne prekrije pola foruma, kazuje da je sve osim 6 bodova neuspjeh. Dosta je luzerstva i izlizanih fraza. Sa 6b pred dvomeč sa San Marinom se otvaraju neki nerealni scenariji..
.......................Vasilj.....................
......Katić......Barišić........Muharemović.......
Dedić........Krunić.......Šunjić........Kolašinac
...................Gigović............................
.........Džeko................Demirović..............
Klupa: Zlomislic, Bazdar, Bajraktarevic, Huseinbasic, Jusuf, Kulenovic, Celik, Burnic, Bicakcic, Tahirovic, Basic
Vasilj je neprikosnoven na golu.
Trojica navedenih CB su trenutno u najboljoj formi.
Kolasinac je na ovoj poziciji sigurno najucinkovitiji, iako ovo ne igra u Atalanti. Ustvari, u Atalanti on i devetku zna igrati, onu formaciju samo Gasperini zna postaviti i objasniti
Dedic neupitan.
Krunic uz Šunjica koji cebtrcati za obojicu jos ima sta za pokazati, a kad ce ako ne sada?
Gigovic/Huseinbasic/Hajradinovic ili cak Burnic na poziciji 8. Ne znam da li se tu snalazi Bazdar ili Bajraktatevic. Tu je stvar ukusa, nije prevelika razlika ko god od navedenih da popuni ovu poziciju.
Tandem Dž-D, naše najjače devetke, ko god sta mislio, prosto je tako.
Ja bih ovo ovako. Samo da budu svi spremni akobogda, selektor ce biti zaista na slatkim mukama.
Klupa: Zlomislic, Bazdar, Bajraktarevic, Huseinbasic, Jusuf, Kulenovic, Celik, Burnic, Bicakcic, Tahirovic, Basic
Kolasinac je na ovoj poziciji sigurno najucinkovitiji, iako ovo ne igra u Atalanti. Ustvari, u Atalanti on i devetku zna igrati, onu formaciju samo Gasperini zna postaviti i objasniti
Dedic neupitan.
Krunic uz Šunjica koji cebtrcati za obojicu jos ima sta za pokazati, a kad ce ako ne sada?
Gigovic/Huseinbasic/Hajradinovic ili cak Burnic na poziciji 8. Ne znam da li se tu snalazi Bazdar ili Bajraktatevic. Tu je stvar ukusa, nije prevelika razlika ko god od navedenih da popuni ovu poziciju.
Ja bih ovo ovako. Samo da budu svi spremni akobogda, selektor ce biti zaista na slatkim mukama.
-
- Kontakt:
Krunić231983 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 23:18.......................Vasilj.....................
Dedic neupitan.
hajde frajeru napisi nam ti tvoj sastav, pa da se malo i tebi smijemo...IgmanskiVukovi je napisao/la: ↑07 feb 2025, 01:30Krunić231983 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 23:18.......................Vasilj.....................
Dedic neupitan.
![]()
-
- Kontakt:
Ne znam koliku zelju i volju Krunic ima, pogotovo nakon epizode u Turskoj i sad u CZ. Ne vjerujem da on ima neku zelju za repkom. Sa veznim redom je bas tesko, nema tu wow kvaliteta a svi su haman u 5 deka.231983 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 23:18.......................Vasilj.....................
Dedic neupitan.
Mislim da je jedino Sunjic tu siguran jer jedino je on prava ”šestica”, ostalo ce zavisit ko bude u najboljoj formi.
Od svih nasih veznjaka koji su zaigrali za nas skoro svi su nazadovsli u godinu dvije jedino Petar Sucic koji ne igra za nas potpise za Inter..Nevjerovatni smo baksuzi gledam evo Ivan Basic Denis Huseinbasic Armin Gigovic Benjamin Tahirovic Dario Saric Dal Varesanovic M. Buljubasic itd
- Goalgetter
- Kontakt:
Bez pretjerivanja, situacija u veznom redu je jako losa. Kad pogledas napadace i odbranu, ovi su 2 do 3 nivoa ispod.
Kao sto iznad @zgembo rece, mnogi su vise nazadovali nego napredovali.
Kao sto iznad @zgembo rece, mnogi su vise nazadovali nego napredovali.
-
- Kontakt:
Ma nismo mi sposobni za to nazalost. Mi kada bismo docekali austriju sa 12 bodova u Zenici imali bismo mec loptu za odlazak na sp vec u 5.kolu. S pobjedom protiv njih bismo postali lovina i svako u grupi bi nas se bojao. Mislim da cemo uzeti bod rumunima tamo ali da necemo dobiti rumune i austrijance u Zenici i da cemo biti u nekoj igru za odlazak na SP u zadnjem kolu gdje cemo izgubiti.
Nerealno je ocekivati da mi iz 5 prvih tekmi izadjemo neokrznuti i sa 15 bodova.
Sindikat12 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 08:25Ne znam nešto je li se Rade oglašavao u vezi s ovim pitanjem, ali ne vudim razlog zašto se ne bi odazvao. I Sergej ga je spomenuo, računa na njega.231983 je napisao/la: ↑06 feb 2025, 23:18.......................Vasilj.....................
Ne znam koliku zelju i volju Krunic ima, pogotovo nakon epizode u Turskoj i sad u CZ. Ne vjerujem da on ima neku zelju za repkom. Sa veznim redom je bas tesko, nema tu wow kvaliteta a svi su haman u 5 deka.
Mislim da je jedino Sunjic tu siguran jer jedino je on prava ”šestica”, ostalo ce zavisit ko bude u najboljoj formi.
Nakon loše epizode u Feneru i još goreg početka u Zvezdi, mislim da se stabilizirao i vratio formu, ja ga se ne bih odricao makar još ovaj ciklus.
Ide njemu poziv 100%.
Upravo.napapijri1987 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 09:58Ma nismo mi sposobni za to nazalost. Mi kada bismo docekali austriju sa 12 bodova u Zenici imali bismo mec loptu za odlazak na sp vec u 5.kolu. S pobjedom protiv njih bismo postali lovina i svako u grupi bi nas se bojao. Mislim da cemo uzeti bod rumunima tamo ali da necemo dobiti rumune i austrijance u Zenici i da cemo biti u nekoj igru za odlazak na SP u zadnjem kolu gdje cemo izgubiti.
Nerealno je ocekivati da mi iz 5 prvih tekmi izadjemo neokrznuti i sa 15 bodova.
Ova ekipa uključujući stručni štab i igrače jednostavno nema kvalitet. Međutim, prve 4 utakmice su zaista na našoj strani jer smo favorizirani (povrede Rumuna i suspenzija navijača, Kipar kući i dvomeč sa San Marinom), te kada bi to iskoristili ko zna kakva bi se nova energija i hype generisali. Zaista nije toliko nerealno da se uvežu 4 pobjede te da se stvori neki lažni prikaz stanja gdje bi možda i igrači počeli više vjerovati sebi i jedni drugima, pa onda ko zna.. Na neki horuk do čuda..
-
- Kontakt:
Ma da jedina je sansa na neki ho ruk,na svjezinu da se izrazim fudbalskim rjecnikom. Sa 5 pobjeda iz prvih 5 utakmica smo mi gotovo pa sigurni putnici na SP,ostaju ti tekme protiv rumuna kuci i kipar i austrija na strani, tako da ne vjerujem da bi protiv kipra izgubili bodove na strani u takvoj atmosferi. Onda ti dolaze rumuni u zenicu gdje bi i sa remijom ostali na prvom mjestu jer ce se austrijanci okliznuti na rumunima iz razloga sto bi oni bili pod pritiskom da ganjaju nas.
Mene je najvise strah poraza od rumuna u prvoj tekmi,poznavajuci nas to bi bila katastrofa,javnost bi trazila odlazak barbareza,igraci bi igrali pod jos vecim strahom...
Uglavnom prve dvije tekme nam odredjuju kvalifikacije i buducnost nazalost.
Mene je najvise strah poraza od rumuna u prvoj tekmi,poznavajuci nas to bi bila katastrofa,javnost bi trazila odlazak barbareza,igraci bi igrali pod jos vecim strahom...
To je tonapapijri1987 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:48Ma da jedina je sansa na neki ho ruk,na svjezinu da se izrazim fudbalskim rjecnikom.

Izgleda da su bas male sanse da ce rumunima popustiti kaznu uvezi navijaca. Danas su pustili karte u prodaju protiv san marina...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Da li se išta zna hoće li Centrotours organizovati put do San Marina
S tim da je tekma tek u septembru, morat ces pricekati bar do ljeta dok ispucaju koje kakve ljetne aranzmane. Ja bi ti preporucio da sebi organizujes sam svoj aranzman jer ce te izaci jeftinije, sticices brze, a i imaces odredjen komfor. Tu najprije mislim da se prebacis npr. avionom nekako do Bologne ili Florenza, koji su najblizi veci gradovi do san marina. Za smjestaj ces lahko jer pretpostavljam da drzava kao drzava nije pretrpana turistima, nit ce nesto biti interesantna destinacija nasim navijacima, s tim da ce se vecina potrositi ranije na ljetnim godisnjima.kogmagie46 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 18:45Da li se išta zna hoće li Centrotours organizovati put do San Marina
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ako dobijemo ove tri tekme vjerujem da bi bar 5 hiljada doslo u San Marino u septembruMow je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:37S tim da je tekma tek u septembru, morat ces pricekati bar do ljeta dok ispucaju koje kakve ljetne aranzmane. Ja bi ti preporucio da sebi organizujes sam svoj aranzman jer ce te izaci jeftinije, sticices brze, a i imaces odredjen komfor. Tu najprije mislim da se prebacis npr. avionom nekako do Bologne ili Florenza, koji su najblizi veci gradovi do san marina. Za smjestaj ces lahko jer pretpostavljam da drzava kao drzava nije pretrpana turistima, nit ce nesto biti interesantna destinacija nasim navijacima, s tim da ce se vecina potrositi ranije na ljetnim godisnjima.kogmagie46 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 18:45Da li se išta zna hoće li Centrotours organizovati put do San Marina

E pa u tome "ako" nastaje problem
Sve je do nas, jer ako osvojimo bar 7 od 9 poena, onda ne da cemo preplaviti San marino, nego ce Malta prokleti dan kada je pristala da igra prijateljsku s nama 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
E moj burazeru, student i pare nikako ne ideMow je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:37S tim da je tekma tek u septembru, morat ces pricekati bar do ljeta dok ispucaju koje kakve ljetne aranzmane. Ja bi ti preporucio da sebi organizujes sam svoj aranzman jer ce te izaci jeftinije, sticices brze, a i imaces odredjen komfor. Tu najprije mislim da se prebacis npr. avionom nekako do Bologne ili Florenza, koji su najblizi veci gradovi do san marina. Za smjestaj ces lahko jer pretpostavljam da drzava kao drzava nije pretrpana turistima, nit ce nesto biti interesantna destinacija nasim navijacima, s tim da ce se vecina potrositi ranije na ljetnim godisnjima.kogmagie46 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 18:45Da li se išta zna hoće li Centrotours organizovati put do San Marina

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.