AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Oj edox nemoj molim te, ama kad te molim replicirati tom kompleksasu, covjece taj pise postove koji veze sa vezom nemaju, kad nije na ovom forumu jest tamo na Jusuf Nurkic, ako kojim slucajem nije tu onda gluposti valja na Dzanan Musa, ako nije tu eeee onda palamudi na seriji a....jbt ko da mu je Vucic tata, u sve se mjesa...p.s mozda jos uvijek ne zna pravo porijeklo...
Nista kad su se malo strasti smirile red je da vam se cestita, zasluzena pobjeda i prolaz u polufinale. Sretno dalje.
embrace the chaos
- Beduin
- Kontakt:
Sta kazu Inter imao u planu dovesti Felixa (ili slican profil igraca), ali Arnautovic i Correa nisu nigdje htjeli ici i tako zeznuli Inter.
A nas Morata ispostova i pokaza se kao covjek, za razliku od Jovica i Origija, Bog dao da im propadne karijera i niko nikad ih vise ne htjedne, da za hljeba nemaju.
A nas Morata ispostova i pokaza se kao covjek, za razliku od Jovica i Origija, Bog dao da im propadne karijera i niko nikad ih vise ne htjedne, da za hljeba nemaju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad treba dobiti Empoli. Tu ne smije doći do nove blamaže. Budu li igrali kao zadnjih pola sata sinoć, pobjeda ne smije doći u pitanje.
Očekujem da će Felix i Gimenez opet početi sa klupe. Jednostavno Abraham je sinoć bio dobar i to se mora priznati.
Očekujem da će Felix i Gimenez opet početi sa klupe. Jednostavno Abraham je sinoć bio dobar i to se mora priznati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ubi ih Viola , ko Beco Kuduz Bademu. Koliko dobro toliko i loše po nas. Fiorentina na +7 u odnosu na nas, istina i mi imamo tekmu manje. Za nadati se da pobjedimo Bolognu u toj zaostaloj utakmici.
Bondo, Sotil, Jimenez i Jovic su izostavljeni sa liste za LP. Toliko o tome da je Sotil doveden zato sto je talijan , zanimljivo
Sto se tice LP imali su pravo na 3 promjene, to su iskoristili za Walkera, Gimeneza i Felixa sto je i logicno. Tako da ovi ostali i nisu mogli.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
I mene je iznenadilo izostavljanje Sottila, kao jedinu zamjenu za Leaoa i rijetkog italijana u ekipi. Vjerovatno jer sad ima vise opcija za drugu formaciju sa Felixom.
Desni bek Royal prijavljen, vjerovatno jer je iskusniji od Jimeneza, ali i Florenzi jer je talijan. Tu je i Teraciano vjerovatno kao opcije lijevo te u sredini zlu ne trebao. Kusah svakako nece igrati prvi tekmu zbog suspenzije.
Desni bek Royal prijavljen, vjerovatno jer je iskusniji od Jimeneza, ali i Florenzi jer je talijan. Tu je i Teraciano vjerovatno kao opcije lijevo te u sredini zlu ne trebao. Kusah svakako nece igrati prvi tekmu zbog suspenzije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Možeš izbaciti iz ekipe kolko hoćeš, ali prijavit smiješ samo 3. Neki dan sam to pitao i odgovoreno je.
Sto bi izbacivao smeće Royala? Kad je vec unutra, ostavi ga tu. Sottil je mogao samo biti prijavljen, nije otvarao nikakvo mjesto vec bi zauzeo jedno od 3.
Zbog toga idu Ranger, 120 mil mali i El Bebote. Ok je.
Sottil nek se pokaže u ligi i kupu, ima dovoljno za igrat
Sto bi izbacivao smeće Royala? Kad je vec unutra, ostavi ga tu. Sottil je mogao samo biti prijavljen, nije otvarao nikakvo mjesto vec bi zauzeo jedno od 3.
Zbog toga idu Ranger, 120 mil mali i El Bebote. Ok je.
Sottil nek se pokaže u ligi i kupu, ima dovoljno za igrat
To je zajeb kojeg su napravili ljetos jer se samo dovodilo bez da se malo mućnulo glavom, mi radi ovoga imamo 4-5 nepopunjenih mjesta u LŠ plus Florenzija na spisku koji jednostavno mora biti tu da zadovolji formu iako čovjek neće ni na travu zagaziti čitavu sezonu.
Zato mi nije jasno što ne dovedoše i Fagiolija na posudbu ovaj zadnji dan jer će nam trebati što više italijana radi te liste da se ne dovedemo u situaciju kao sad da budemo jedini klub na dunjaluku bez veznjaka u rotaciji. Ako već nema dovoljno dobrih italijana da budu starteri (osim Riccija), bar ima ovih koji mogu biti backup igrači.
Btw ne bi nam ni Fagioli ili bilo ko drugi sad pomogao jer ih ne možemo registrovati, govorim o idućoj sezoni.
Zato mi nije jasno što ne dovedoše i Fagiolija na posudbu ovaj zadnji dan jer će nam trebati što više italijana radi te liste da se ne dovedemo u situaciju kao sad da budemo jedini klub na dunjaluku bez veznjaka u rotaciji. Ako već nema dovoljno dobrih italijana da budu starteri (osim Riccija), bar ima ovih koji mogu biti backup igrači.
Btw ne bi nam ni Fagioli ili bilo ko drugi sad pomogao jer ih ne možemo registrovati, govorim o idućoj sezoni.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
ACMilan100
- Kontakt:
Mozda misle da sljedece godine necemo igrati LSrope11 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:07To je zajeb kojeg su napravili ljetos jer se samo dovodilo bez da se malo mućnulo glavom, mi radi ovoga imamo 4-5 nepopunjenih mjesta u LŠ plus Florenzija na spisku koji jednostavno mora biti tu da zadovolji formu iako čovjek neće ni na travu zagaziti čitavu sezonu.
Svejedno i za fudbal četvrtkom isto važi. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko ce zadnji dan januarskog mercata razmišljati o listi za sljedeću sezonu
Il Club più titolato al mondo!
Ballo Toure otišao u Le Havre, preostaje još da skinu Origija sa platnog spiska, a kako je krenulo, i Jovića. Vjerovatno su bosanca mislili utrpat nekome za neku siću, pa su mu produžili ugovor ljetos, ko će ti ga znat
Empoli danas, vidim tri komada u mreži Vasqueza Milaniste. Tu je naravno i Colombo Jr. (stariji će mu se rado prisjetiti oca), pa čovjek koji je napravio karijeru iako je vjv najveća prevara koja je ikad zaigrala za Milan, Juve i Azzurre; De -užas- Sciglio
Empoli danas, vidim tri komada u mreži Vasqueza Milaniste. Tu je naravno i Colombo Jr. (stariji će mu se rado prisjetiti oca), pa čovjek koji je napravio karijeru iako je vjv najveća prevara koja je ikad zaigrala za Milan, Juve i Azzurre; De -užas- Sciglio
Al ce ga mister vcrs izmiksati da valja, i bojim se da ćemo se vcrs po ko zna koji put okliznuti. Mogu razumjeti zgusnut raspored u februaru, ali brate da miksas dva stopera, dva krila, napadaca, vezni red, tj 5-6 igraca, eh to ne mogu nikako. Ako se neko poziva na ligu prvaka, tu istu ligu prvaka igra i Juve pa sinoc izvedose najbolje što imaju i upisase prijeko potrebna 3 boda. Mi vcrs ako ne pobijedimo Empoli, realno i ne zaslužujemo da igramo ligu prvaka sljedeće sezone.
Leao i Pulišić odmaraju. Joao Felix titolare. Sretno momci!
Naš trener izgleda ipak ne vjeruje u rotacije i umor. 
Reijnders će do jednog momenta pregoriti i izginuti, a i Fofana je tu blizu.
Al' dobro, mi smo u takvoj poziciji u ligi da nemaš prava na kiks ako želiš top 4 i nemaš baš tog luskuza da rotiraš jer je prerizično.
Reijnders će do jednog momenta pregoriti i izginuti, a i Fofana je tu blizu.
Al' dobro, mi smo u takvoj poziciji u ligi da nemaš prava na kiks ako želiš top 4 i nemaš baš tog luskuza da rotiraš jer je prerizično.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mogao je vala krenuti sa Sottilom i Chukom na krilima umjesto Jimeneza i Musaha kad već odmara Rafu i Pulišića. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
I ja gledam i ne vjerujem. Imamo 4 krila na klupi a u formaciji sa 2 krila mi igramo bez krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.