Šta je s tobom?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šta ti je toliko šega što je momak napisao da očekuje da Turkeš bude dobar kod nas? Bolje i to nego da pljuje ko ti sad Botića.
I ja mislim da bi trebalo Husrefa vratit..EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:13Zekic bgm previse kuka oko pojačanje
Ko da vec Trazi izgovore za moguce lose partije
Kako da ne kuka od pocetka roka trazi tacan profil napadaca oni mu dovedu nakon priprema dvojicu koji su mogli doci u decembru.I to jedan povrijedjen dosao izgleda.Beganovic,Djordjevic,Jovic povrijedjeni.Neki roviti.U ozbiljnim je igrackim problemima.Jedan Pep Guardiola se zali na povrede kad krene nizbrdo jer mu remeti koncept igre.EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:13Zekic bgm previse kuka oko pojačanje
Ne može biti gori od Rožmanovog zimskog, taj je ozbiljno ugrozio i Ješićev crni prelazni rok 2015/2016, za koji sam mislio da ce biti najgori ikada.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:54Kako da ne kuka od pocetka roka trazi tacan profil napadaca oni mu dovedu nakon priprema dvojicu koji su mogli doci u decembru.I to jedan povrijedjen dosao izgleda.Beganovic,Djordjevic,Jovic povrijedjeni.Neki roviti.U ozbiljnim je igrackim problemima.Jedan Pep Guardiola se zali na povrede kad krene nizbrdo jer mu remeti koncept igre.EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 12:13Zekic bgm previse kuka oko pojačanje
Rok debelo ispod prosjeka.Otisla 2 stopera,jedan se povrijedio,dosao jedan eto provjeren,jedan o kojem ne znamo puno i jedan iz RS lige.Ostaje nam da se nadamo da ce to bit upgrade.
Napadac jedan takodjer nepoznanica,drugi rezerva u Belupu
Po meni najgori rok od kad je Mirvic tu.Ocito su skontali da ne mogu do titule ni ove ni sljedece sezone i nece da trose bezveze
Ma ja,krenuo kako kaze u borbu protiv famoznih udruzenja,familija itd a sad iste zove na pregovore.boki86 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 11:46Gledaj grobara iz nase stranke, ovaj balavac uk treba da mi vazi o fudbalu i ona cetnikusa darija, cija je mati razmjenivala zarobljenike u ratu. Nek su i colpu zvalipjankesarajevo je napisao/la: ↑07 feb 2025, 11:27Kenan Magoda, aktuelni Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo, sazvao je novi sastanak "zaraćenih" strana u FS Kantona Sarajevo, potvrđeno je za ****
Izbori u FS Kantona Sarajevo izazvali su dosta pažnje javnosti. Tokom izbornog procesa došlo je do dosta kontroverznih situacija. U određenom momentu imali smo divje skupštine, izabrane kandidate sa obje strane i na kraju i veliki broj pritužbi i optužbi jedne prema drugoj strani.
Sa jedne strane izabran je Nijaz Brković za predsjednika FS Kantona Sarajevo, dok je za istu poziciju sa druge strane izabran Ibrahim Hasanbegović. Nakon uputa Ministarstva pravde i uprave Kantona Sarajevo i odbijenica, ostalo je nejasno u kojem pravcu ide FS Kantona Sarajevo. Sa jedne strane se nalaze klubovi (većina njih) koji imaju svoje zahtjeve i kandidate iza kojih stoje, dok su sa druge strane kandidati izabrani od skupštine koja je održana u prostorijama N/FS BiH
Poziv na sastanak su dobili Nihad Uk, aktuelni Premijer Kantona Sarajevo, Ministrica pravde i uprave KS Darija Softić-Kadenić, dok su pozive dobili i Ermin Čolpa, Generalni sekretar FS Kantona Sarajevo i Amer Kapo, član Izvršnog odbora FS KS, te Adnan Džindo i već pomenuti Hasanbegović.
Prema navodima našeg izvora, sastanak je zakazan za 10. februar sa temom o aktuelnom stanju u FS Kantona Sarajevo. Ostaje upitno ko će se i u kojem svojstvu pojaviti na ovom sastanku, ali ćemo vjerovatno odgovore na ta pitanja dobiti u ponedjeljak.![]()
A plate,dovodjenje igraca its to se ne placa? Poslusajte Miskovica press konferenciju,nije ovo video igra,daj Boze da mozes sve trositi od onog sto prodas.EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:16evo hrvati stadion grade 4000 kapacitet od 8mil eura. Mogli smo isto uraditi koliko smo igraca prodali i love uzeli u zadnju godinu dana
ni evrope nismo vidjeli ni titule tako da se komotno moglou to ulozitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:17A plate,dovodjenje igraca its to se ne placa? Poslusajte Miskovica press konferenciju,nije ovo video igra,daj Boze da mozes sve trositi od onog sto prodas.EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:16evo hrvati stadion grade 4000 kapacitet od 8mil eura. Mogli smo isto uraditi koliko smo igraca prodali i love uzeli u zadnju godinu dana
EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:16evo hrvati stadion grade 4000 kapacitet od 8mil eura. Mogli smo isto uraditi koliko smo igraca prodali i love uzeli u zadnju godinu dana
A postoji li kakva mogucnost da se to ubrza do Sloge , znam da je Velez kad je doveo onog stopera fazon potpisao ga dan prije tekme i mogao je igrati?
Grade ili obnavljaju postojeci?EastMadness je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:16evo hrvati stadion grade 4000 kapacitet od 8mil eura. Mogli smo isto uraditi koliko smo igraca prodali i love uzeli u zadnju godinu dana
Ne znam za Velež, al' neki dan J. Felix dođe u Milan ujutro, navečer igrao. Kakav je to kod nas sistem 5 dana treba da se potvrdi registracija prije pasoš možeš izvaditi.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:22A postoji li kakva mogucnost da se to ubrza do Sloge , znam da je Velez kad je doveo onog stopera fazon potpisao ga dan prije tekme i mogao je igrati?
Onaj Okeke ili kako vec ja mislim da je on u roku 24 sata , doveden potpisao ugovor i registrovan u COMETluckystrike je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:27Ne znam za Velež, al' neki dan J. Felix dođe u Milan ujutro, navečer igrao. Kakav je to kod nas sistem 5 dana treba da se potvrdi registracija prije pasoš možeš izvaditi.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 13:22A postoji li kakva mogucnost da se to ubrza do Sloge , znam da je Velez kad je doveo onog stopera fazon potpisao ga dan prije tekme i mogao je igrati?
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, ErosViverosViv, Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 67 gostiju.