Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije ni počelo, a već počelo. Ljudi bez muda i časti 
-
12345678922
- Kontakt:
Liga nije ni krenula a ovi već počeli odgadjat, joj cirkusa.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Morate bolje odraditi,ima i boljih alata nego ovaj sto ste koristili. Da imas malo mozga vidio bi dalje od balkona,najmanji je problem sto su odgodili tekmu.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Kako GNK Dinamo stigne igrati utakmice Lige prvaka i domace lige,a nas sampion ne moze? Kako slovenski klubovi,kako Zvezda,kako sve moguce lige igraju bez odgadjanja,samo kod nas uvijek sranja... Jel to zato sto smo zadnja liga u Evropi?
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 07 feb 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pa zar nije rekao predsjednik Saveza da nema više odgoda ? Ma bježi i ovaj cirkus , dabogda nikad ni počeo , lijepa pauza i ne gledanja bilo čega kod nas.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Uzeli lijepih para kroz Evropu i mora im se ugadjati sa odgadjanjem, ne samo njima, isto bi bilo da je bilo ko. Ulozi neku paru vise u roster da imas 22 igraca. Majku vam
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma liga neregularna na sve načine.
Ljudi prave sebi raspored kako im odgovara.
Hoce kući da igraju , hoce na strani , hoce da ne igraju nikako.
Najbolje nek im daju 3 boda da se bezveze ne zajebava niko. Nek odigraju majstoricu Zrinjski i Borac za prvaka a mi ostali da igramo za Europu i to je to. Ovo fkt nema smisla. Bar tih 10 sto ostane pošteno da se odigra.
Ljudi prave sebi raspored kako im odgovara.
Hoce kući da igraju , hoce na strani , hoce da ne igraju nikako.
Najbolje nek im daju 3 boda da se bezveze ne zajebava niko. Nek odigraju majstoricu Zrinjski i Borac za prvaka a mi ostali da igramo za Europu i to je to. Ovo fkt nema smisla. Bar tih 10 sto ostane pošteno da se odigra.
Mora i druga strana pristati da bi se odgodila ako se ne varam?
Fk Željezničar.
Ako su nasi pristali jebbem najmilije i mirvicu i svima u klubu i dabogda zavrsili peti na tabeli.
Nasima klubovima treba zabraniti igranje evropskih utakmica. Noge polomili dabogda svi koji ne mogu igrati svakih 3-4 dana.
Nasima klubovima treba zabraniti igranje evropskih utakmica. Noge polomili dabogda svi koji ne mogu igrati svakih 3-4 dana.
Ma cisto sumnjam da bi ikome ugadjali kao njima i eventualno Zrinjskom. Znas kad bi ovoliko odgoda imao bilo koji drugi klub, a da je pred pocetak sezone predsjednik saveza rekao da nema odgoda? Apsolutno nikad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- jurisicduska
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Popisali te tvoji, ali dobro mozda bude neko saopstenje veceras. Opusti se.
Fk Željezničar.
Pa niko od pobrojanih klubova nema Vicu na čelu Saveza da radi šta hoće i kako hoće. Zato smo zadnja liga u Evropi.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:01Kako GNK Dinamo stigne igrati utakmice Lige prvaka i domace lige,a nas sampion ne moze? Kako slovenski klubovi,kako Zvezda,kako sve moguce lige igraju bez odgadjanja,samo kod nas uvijek sranja... Jel to zato sto smo zadnja liga u Evropi?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Komitet za takmičenje NS/FS BiH je danas donio odluku o odgađanju utakmice 18. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine FK Sarajevo-FK Borac koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 16.02.2025. godine u Sarajevu.Ova odluka je donesena na zahtjev FK Borac koji je zbog nastupa u play off-u nokaut faze UEFA Konferencijske lige tražio odlaganje utakmice. Novi termin ovog susreta biće određen naknadno, stoji u dopisu.
Sarajevo će tako drugi dio sezone u WWIn ligi BiH otvoriti gradskim derbijem protiv Željezničara, dok Borac igra protiv Posušja.
Nadam se da barem znas citati?
- jurisicduska
- Kontakt:
Neregularno 1/1. Rade šta hoce.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sarajevo je pristalo na odgodu
U normalnim državama i ligama da, ovdje jedna strana radi šta hoće druga samo može ispoštovati odluku. Samo mi je nevjerovatno da se "prvak" toliko plaši tog gostovanja na Koševu da ga drugi put zaredom odgađa.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Interesantno kako navijači Vase Crnog znaju da je Sarajevo pristalo na odgodu a stranicu prije fino piše da je TK donijela odluku.
Pauza od mjesec i po dana, imat' će jednu utakmicu (sa Čelikom u Kupu) i OPET moraju da odgode gostovanje na Koševo. Drugi put.
Veliki si Mangupe!
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 07 feb 2025, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Brzo se "Mangup" dogovorio sa Vicom