FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako imaju pravo na odgodu uz nas pristanak treba je odgoditi i izaci im u susret. To sto nama nije Velez htio pristati na odgodu govori o Veležu. Treba gospodin biti a to mi jesmo. Pa makar to bilo i protiv nas.
-
- Kontakt:
A sta mislite kad ce ubaciti tu utakmicu da se igra? Kad ima slijedeci slobodan termin?
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da je ovdje takmičarska komisija saveza donijela odluku i bez nas.
A ako smo bili upitani, slažem se i da smo trebali ispasti 'džekovi' i dozvoliti odgodu, s obzirom da i nama čini mi se odgovara.
Baš sam s krajem decembra i napisao sljedeće:
Ne daj Bože novih izazova i iskušenja, protokom vremena bili bismo sigurno uigraniji a mogli bi eventualno računati i na Jovića i Đorđevića.luckystrike je napisao/la: ↑19 dec 2024, 13:10A u vezi naše utakmice na proljeće, ne bi bilo loše ni da se to odgodi ali ne previše. Tamam dok se ovi suspendovani vrate. Eventualno dok se malo uigramo, ako bude novih imena.
S tim da bi bilo vrlo poželjno čim prije znati novi termin, kako bi se mogli planirati treninzi, tempirati forma ali i računati kartoni.
- relativizam
- Kontakt:
sva sreca napreduje ovo nase sa savezom vec imamo bolje odnose,sad se dogovorimo i kad ce se borcu odgoditi da ne igraju umorni protiv nas,pravi smo dzekovi
Ma pricajte vi sta hocete, ne bi njima izasao u susret pod cijenu da nama to odgovara, et zbog novih igraca. Ako smo mogli da ne budemo za ovu odluku, bas smo ispali kontradiktorni sami sebi.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- napoleon72
- Kontakt:
Budes gospodin i naguzis se svima da mecu kako hoce. Sve i da nam ovo savrseno odgovara i da nam daju da mi biramo novi termin, nije trebalo pristat. Ako smo protiv njih i protiv Saveza, trebali smo se borit na sve nacine i zauzet stranu, a ne ovako.
Naravno, sve ovo u slucaju da smo fkt mi pristali a ne da je savez na svoju ruku odgodio.
Naravno, sve ovo u slucaju da smo fkt mi pristali a ne da je savez na svoju ruku odgodio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ako su nasi pristali jebbem im komplet porodice.
Radi borca 17 umjesto 18 kola, ljudi imali 2 mjeseca odmora prije 1,5 mjesec dana znali daigraju utakmicu i raspored i sad odgoda ovo nema nikakve veze. Velezovo odgadjanje i ovo nema nikakve veze prvo sto smo mi tad vec igrali 7-8 utakmica i to je bilo u jacem takmicenju, gdje nismo imali 1,5 mjesec prije toga pauze plus prelazni rok ( mogao si se pojacat)
Uz to mi imamo mnogo tezi raspored od borca, odgadjanje te utakmice ima smisla samo ako Zekic kaze nasem sd da bi to bila dobra stvar pa se dogovore ovo ako Vico silom svojom uradi istupit iz lige i ovo treba predat uefi na sud
Takodje i Zekic sere puno sa pripremom terena sa kuknjavom 4 igraca ovo ono..
Kralju Djordjevic ti nije igrao 50% prvenstva gojkovic je nivo nihada tu je standardni soldo imas jattu mujakica djurica (neznam mozel u kupu igrat dalije nastupo za zvjezdu)
Dobio si u krdzalicu igraca koji ti moze bit u 21 i koji igra na mnogo manje opasnoj pozici i momsk loji ujedno moze bit i najkvalitetni u 21 u lizi. Imas pavicica i Luluca koji su idradili full pripreme imas turkesa koji je vec tu duze proso pripreme, kupresak je tu a evo rece da se i beganovic oporavio vjerujem da ce protiv sloge moci uci zadnjih 10 minuta..
Jedini gubitak je realno jovic i opasnost za Soldu da dobije treci zuti..
Renan catakovic turkes su dali zajedno 9 golova, i zajedno kad im minute saberes nisu imali vise od 8 utakmica citavi..
A do utakmice sa borcem je 8 dana znaci butinic i beganovic bi mogli dic kondiciju a beganovic mozda cak da bude u orvih 11 mozda neki 60 min
Uz to mi imamo mnogo tezi raspored od borca, odgadjanje te utakmice ima smisla samo ako Zekic kaze nasem sd da bi to bila dobra stvar pa se dogovore ovo ako Vico silom svojom uradi istupit iz lige i ovo treba predat uefi na sud
Takodje i Zekic sere puno sa pripremom terena sa kuknjavom 4 igraca ovo ono..
Kralju Djordjevic ti nije igrao 50% prvenstva gojkovic je nivo nihada tu je standardni soldo imas jattu mujakica djurica (neznam mozel u kupu igrat dalije nastupo za zvjezdu)
Dobio si u krdzalicu igraca koji ti moze bit u 21 i koji igra na mnogo manje opasnoj pozici i momsk loji ujedno moze bit i najkvalitetni u 21 u lizi. Imas pavicica i Luluca koji su idradili full pripreme imas turkesa koji je vec tu duze proso pripreme, kupresak je tu a evo rece da se i beganovic oporavio vjerujem da ce protiv sloge moci uci zadnjih 10 minuta..
Jedini gubitak je realno jovic i opasnost za Soldu da dobije treci zuti..
Renan catakovic turkes su dali zajedno 9 golova, i zajedno kad im minute saberes nisu imali vise od 8 utakmica citavi..
A do utakmice sa borcem je 8 dana znaci butinic i beganovic bi mogli dic kondiciju a beganovic mozda cak da bude u orvih 11 mozda neki 60 min
-
- Kontakt:
Go.vna smo najveca ako smo na bilo sta sa ovima pristali,po cijenu poraza nebi odgodio,mada cisto sumnjam da su nas pitali,ovo sto citam samo su donijeli odluku.
-
- Kontakt:
Nama je ovo odgoda legla ko budali šamar .
Ko da Poturu i ove boli briga kad se igra. I hoćemo li šta osvojiti.
ISTINA ZA VEDRANA!
- relativizam
- Kontakt:
Ako nismo mi pristali ne vidim svrhu onda otkazivanja.
Eto posla za trbica pripreme spremas na osnovu sljedećih utakmica 2,3 mjeseca pauze gdje se spremas za nadolazece utakmice,krene polusezona kaže odgodjeno, remeti ti sav ritam.
Odmah žalbe uputiti svima i svemu
A ako su pristali neka su,neka nas je*u onda svi
Imamo momentum došli novi igrači,transfer rekord ,Borac nakon evrope dolazi ,borba za prvo mjesto i sve to ti unisti savez.
Pa ormar mjesecar bi to na sudu dobio
Eto posla za trbica pripreme spremas na osnovu sljedećih utakmica 2,3 mjeseca pauze gdje se spremas za nadolazece utakmice,krene polusezona kaže odgodjeno, remeti ti sav ritam.
Odmah žalbe uputiti svima i svemu
A ako su pristali neka su,neka nas je*u onda svi
Imamo momentum došli novi igrači,transfer rekord ,Borac nakon evrope dolazi ,borba za prvo mjesto i sve to ti unisti savez.
Pa ormar mjesecar bi to na sudu dobio
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 07 feb 2025, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vjerujem ni da su nas pitali, ljudi rade sta hocemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:22Go.vna smo najveca ako smo na bilo sta sa ovima pristali,po cijenu poraza nebi odgodio,mada cisto sumnjam da su nas pitali,ovo sto citam samo su donijeli odluku.
-
- Kontakt:
Sta sve na klub svaljujete,mozes uraditi sta hoces nista se promijeniti nece,javno se hvale da nas uniste zbog fasade na kuci,gdje smo mi u svemu ovome,samo se pozivamo na klub a znamo da apsolutno nista nemogu promijeniti osim da igramo po njihovom.
-
- Kontakt:
Ovo nam itekako ide na ruku ali ne znaci da nije teska lakrdija odgadjati istu utakmicu 2 puta samo zato sto nam ide na ruku.Necemo bit takvi.
Generalno odgode bi svima ukinuo,prvo nama taman morali igrati 4 puta u 10 dana
Generalno odgode bi svima ukinuo,prvo nama taman morali igrati 4 puta u 10 dana
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 feb 2025, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Na sve se može makar reagovati. Isto kao i sve ostalo u životu,ako šutiš najebaćeš. Ja njima ne bi izašao u susret nema tih para. Odron je što kao klub više nemamo nikakvog principa.
ISTINA ZA VEDRANA!
Seremo na savez kako se stima Borcu pljujemo po Vici i pristanemo na odgodu meca da izadjemo u susret Borcu, a ne razmisljamo o tome da borac poslije tog kola ima laksi raspored od nas i da ce Vico i kompanija sve da uradi da kartoniraju nase igrace do tog meca kad bude trebao da se odigra i ako mislimo da ce savez i Vico stavit novi termin kad nama odgovara varamo se jer to ce da bude termin kad nama bude falilo najvise kljucnih igraca ako ne zbog povreda onda zbog kartoniranja zivi bili pa vidjeli 
-
- Kontakt:
Ljudi odgode citavo kolo a da ne odgode utakmicuboki86 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:29Ne vjerujem ni da su nas pitali, ljudi rade sta hocemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:22Go.vna smo najveca ako smo na bilo sta sa ovima pristali,po cijenu poraza nebi odgodio,mada cisto sumnjam da su nas pitali,ovo sto citam samo su donijeli odluku.
-
- Kontakt:
Ajde procitaj saopstenje iz saveza pa naleti opet.Haksss je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:35Seremo na savez kako se stima Borcu pljujemo po Vici i pristanemo na odgodu meca da izadjemo u susret Borcu, a ne razmisljamo o tome da borac poslije tog kola ima laksi raspored od nas i da ce Vico i kompanija sve da uradi da kartoniraju nase igrace do tog meca kad bude trebao da se odigra i ako mislimo da ce savez i Vico stavit novi termin kad nama odgovara varamo se jer to ce da bude termin kad nama bude falilo najvise kljucnih igraca ako ne zbog povreda onda zbog kartoniranja zivi bili pa vidjeli![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, johntravolta123, mosarajvosa83, MSOZ101, OzmoodPinglewood, Pitaristok, Seipronto i 73 gosta.