Evo vidim kako smo prosli sto smo reagovali do sad. Imal jos ko da reaguje osim ljudi iz kluba,mozda mi da reagujemo?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi cemo jednog dana zemlju (Bosnu i Hervegovinu) izgubiti kakvi smo laici, naivni, fol merhametli, zaboravni itd itd.
Izgubiti i ono malo sto su nasi ocevi krvavo odbranili.
Nebitno za ovu odluku jesu li nas pitali ili nisu generalno smo glup narod nazalost i nikad se necemo opametiti.
Nebitno za ovu odluku jesu li nas pitali ili nisu generalno smo glup narod nazalost i nikad se necemo opametiti.
Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Ako niste već do sada pratili, malo prelisrajte arhivu nema potrebe da se ponašate kao zadnji primitivci.
Ako niste već do sada pratili, malo prelisrajte arhivu nema potrebe da se ponašate kao zadnji primitivci.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ko da je naš neko nešto pitao u vezi ove odgode. Sta vam je, ne pjenite bezveze.
Zemlja je odavno izgubljena.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:42Mi cemo jednog dana zemlju (Bosnu i Hervegovinu) izgubiti kakvi smo laici, naivni, fol merhametli, zaboravni itd itd.
Evo jesam i moja greska jer nisam vidio saopstenje i izvinjavam se ali ako imamo ikakvog nacina da se zalimo na ovu odluku trebamo se zalit jer ovo rade namjerno i sve idu ciljanomosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:37Ajde procitaj saopstenje iz saveza pa naleti opet.Haksss je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:35Seremo na savez kako se stima Borcu pljujemo po Vici i pristanemo na odgodu meca da izadjemo u susret Borcu, a ne razmisljamo o tome da borac poslije tog kola ima laksi raspored od nas i da ce Vico i kompanija sve da uradi da kartoniraju nase igrace do tog meca kad bude trebao da se odigra i ako mislimo da ce savez i Vico stavit novi termin kad nama odgovara varamo se jer to ce da bude termin kad nama bude falilo najvise kljucnih igraca ako ne zbog povreda onda zbog kartoniranja zivi bili pa vidjeli![]()
Nije ti ova za odbaciti nazalostHudnjak je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Zemlja je odavno izgubljena.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:42Mi cemo jednog dana zemlju (Bosnu i Hervegovinu) izgubiti kakvi smo laici, naivni, fol merhametli, zaboravni itd itd.
Čak mislim da su obje protiv nas iskoristili, znali su da nebi pristaliAVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Ovo je borcu 4 odgoda.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Odgodili su i 1 i 2 kolo protiv Veleza i Igmana
Zatim odgodili su ponovo zaostalu utakmicu protiv Veleza
"Zaostala utakmica prvog kola WWin lige Bosne i Hercegovine između Borca i Veleža prvobitno je odgođena i zakazana za 11. septembar, zbog obaveza Banjalučana u evropskim takmičenjima.
Međutim, došlo je do nove promjene. Iz FK Borac je stigao zahtjev u Nogometni savez BiH da se meč ponovo odgodi jer aktuelni prvak BiH ima čak šest reprezentativaca koji imaju obaveze prema svojim nacionalnim timovima tokom ovog perioda"
I sad protiv nas. Pa saberi koliko je to
-
- Kontakt:
Ma ljudi sve na stranu al nama ova odgoda vise odgovara . Imas komplet novu odbranu ,novi napadači, imas par povreda imas i derby i kup utakmice a ne znas na cemu smo . I Zekic sam kaze da treba vrrmena da se povezu igraci .
Vecina nas je napisala otpirlike : "ako su nase pitali uopste". Tako da, ako je savez imao to pravo da odgadja samo na osnovu zahtjeva jedne strane, onda ok, jbg takvo pravilo, al zanima me u klubu sta kazu, jel bas tako sve..AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I Sarajevu su odgođene 2 utakmice 2020.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:51Ovo je borcu 4 odgoda.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
"Zaostala utakmica prvog kola WWin lige Bosne i Hercegovine između Borca i Veleža prvobitno je odgođena i zakazana za 11. septembar, zbog obaveza Banjalučana u evropskim takmičenjima.
Međutim, došlo je do nove promjene. Iz FK Borac je stigao zahtjev u Nogometni savez BiH da se meč ponovo odgodi jer aktuelni prvak BiH ima čak šest reprezentativaca koji imaju obaveze prema svojim nacionalnim timovima tokom ovog perioda"
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam ali mi je baš glupo da se samo pokrijemo ušima i prihvatimo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:40Evo vidim kako smo prosli sto smo reagovali do sad. Imal jos ko da reaguje osim ljudi iz kluba,mozda mi da reagujemo?
ISTINA ZA VEDRANA!
Pravilo je da mogu 3 ja mislimMokes je napisao/la: ↑07 feb 2025, 17:02I Sarajevu su odgođene 2 utakmice 2020.ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:51Ovo je borcu 4 odgoda.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
-
- Kontakt:
Vijerni moj podguzakmosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:52Citaj malo prije nego se pocnes praviti pametan.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:33Naši su morali pristati na odgodu.Pristali su i u prvom dijelu kad je Zrinjski tražio.
Ne treba sve na savez svaljivati.

Za ostalo nisi kompetentan

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znalo se davno da ce bit odgodjena utakmica.
bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:23Pa realno i nama odgovara odgoda . Zbog povredjenih igraca ,novih igraca ,uigranosti,zbog kartona ide derby itd.
propoklopac je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:23definitivno nama vise odgovara s obzirom na sve nove igrace i ove sto su van kadra...

Ako je nas klub morao dati saglasnost, i ako su je dali, nek je na cast ljudima koji su pristali na to.
Sa tim klubom NEMA dogovora, NEMA pregovaranja i NEMA usluga. Apsolutno ne treba imati nikakav kontakt.
Zajebite to glumljenje nekakve gospode. Kakva gospoda? Gaze te godinama i ti opet nesto kao fin. Je-bo nas nas merhametluk, u grob ce nas otjerat.
Sa tim klubom NEMA dogovora, NEMA pregovaranja i NEMA usluga. Apsolutno ne treba imati nikakav kontakt.
Zajebite to glumljenje nekakve gospode. Kakva gospoda? Gaze te godinama i ti opet nesto kao fin. Je-bo nas nas merhametluk, u grob ce nas otjerat.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Upravo tako, svako ima pravo na tri odgode, sve ostalo se moraju klubovi dogovoriti. Sjećam se kad je Zekić na početku izjavio da je to sasvim normalno da ce pristati ako protivnik traži, ali da mu se to pravilo ne sviđa. A i nama odgovara zbog kartona i povrijeđenih igrača, tako da bez panike.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovo je borcu 7-8 utakmica sa odgodom pomjeranje utakmica..ado-hz je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:51Ovo je borcu 4 odgoda.AVNOJ je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:43Ovo je Borcu druga utakmica koju odgađaju preko Saveza na koju imaju pravo tj. odgoda bez saglasnosti protivnika. Mi se ovde ništa ne pitamo, to što nam možda i malo odgovara zbog novih igrača ne znaći automatski da smo mi pristali na odgodu.
Snijeg u tuzli jablanica igma velez sarajevo skraceno prvenstvo sad mi
Uz to neznam kakocemo nadoknadit ovu utakmicu jer se 22 kola moraju zavrsit u istom terminu radi pravljena 3 ce serije prvenstva
Ako smo mi pitani mi pristali onda ok ako je ovo savez uradio samovoljno TUZBA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, nedimmmm1337, Serha i 75 gostiju.