Ali kako ga glabaju Vici, to je čudo jedno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta kažu, pa i nama odgovara da se odgodi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NoProfit je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:22Svjestan je on svega toga, ali i ti moraš biti svjestan da je FK Sarajevo uspjelo nešto nezamislivo. Ujedinilo navijače Borca (S), Zrinjskog (H) i Željezničara (B) i natjeralo ih da puše ku.rac jedni drugima bez obzira jesu li argumenti na njihovoj strani i da šablonski ponavljaju jedne te iste gluposti, nadajući se da se neko na to prima.
To je toliko daleko otišlo da npr. pojedini navijači Zrinjskog nakon utakmice protiv Borca puše ku.rac ovdje borčevcima nakon što su ih ovi drugi opljačkali na istoj, samo da bi nama udarili kontru. Podmukao je latin, a ko ga ne zna skupo bi ga platio.![]()
Tu zapravo i vidiš koliko si veliki i da ti sitna buranija nikad neće biti ni do koljena bez obzira na sve.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vicine kujice.NoProfit je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:22Svjestan je on svega toga, ali i ti moraš biti svjestan da je FK Sarajevo uspjelo nešto nezamislivo. Ujedinilo navijače Borca (S), Zrinjskog (H) i Željezničara (B) i natjeralo ih da puše ku.rac jedni drugima bez obzira jesu li argumenti na njihovoj strani i da šablonski ponavljaju jedne te iste gluposti, nadajući se da se neko na to prima.
To je toliko daleko otišlo da npr. pojedini navijači Zrinjskog nakon utakmice protiv Borca puše ku.rac ovdje borčevcima nakon što su ih ovi drugi opljačkali na istoj, samo da bi nama udarili kontru. Podmukao je latin, a ko ga ne zna skupo bi ga platio.![]()
Tu zapravo i vidiš koliko si veliki i da ti sitna buranija nikad neće biti ni do koljena bez obzira na sve.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ja ne kontam sto se iko uopce raspravlja oko odgode utakmice zbog evrope. Pa uvijek se odgadalo kad se igraju pretkola i svi su redom odgadali ko je god izlazio u evropu . I sad odjednom sarajevo ko fol nece da odgodi utakmicu . Pa sami sebi bi napravili problem jer onda sledece sezone ako budu igrali pretkola evrope i nekim cudom i da se kvalifikuju u grupnu fazu svi bi njihovi protivnici mogli izvuci argument necemo mi da odgodimo niste ni vi htjeli borcu , i onda sam sebi napravis jos veci problem .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hvalite me usta mojaPendulum je napisao/la: ↑07 feb 2025, 21:06NoProfit je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:22Svjestan je on svega toga, ali i ti moraš biti svjestan da je FK Sarajevo uspjelo nešto nezamislivo. Ujedinilo navijače Borca (S), Zrinjskog (H) i Željezničara (B) i natjeralo ih da puše ku.rac jedni drugima bez obzira jesu li argumenti na njihovoj strani i da šablonski ponavljaju jedne te iste gluposti, nadajući se da se neko na to prima.
![]()
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Selam, jel se slavi bod Posusja na Kosevu?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Selam, slavice se pobjeda Sloge u nedjelju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neda tata vučko prasica svojih malih, kako su mi aktivni na svim forumima

-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ti stvarno naivan pa mislis da bi nama ovoliko odgodili da smo u istoj situaciji? Iskasapili bi nas na sve nacine.Pact1921 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 21:22Ja ne kontam sto se iko uopce raspravlja oko odgode utakmice zbog evrope. Pa uvijek se odgadalo kad se igraju pretkola i svi su redom odgadali ko je god izlazio u evropu . I sad odjednom sarajevo ko fol nece da odgodi utakmicu . Pa sami sebi bi napravili problem jer onda sledece sezone ako budu igrali pretkola evrope i nekim cudom i da se kvalifikuju u grupnu fazu svi bi njihovi protivnici mogli izvuci argument necemo mi da odgodimo niste ni vi htjeli borcu , i onda sam sebi napravis jos veci problem .
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo ih nemojte zajebavat na forumu
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel familija sretna, pitam za komsiju? Jestel odgovorili pno arapu tj Pitaru sto je poslao mail da vas kupi,dokle je to?19vendetta87 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:03Selam, slavice se pobjeda Sloge u nedjelju![]()
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Zaključak: kriminalna organizacija "FK" Borac, za koju je Mile najavljivao da će igrati grupe LŠ i koji se busaju da su "evropski klub" već 2. put, očito zbog straha, odgađa, kako oni kažu, "lagano" gostovanje na Koševu. Velik si mangupe!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Musavi.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:03Selam, slavice se pobjeda Sloge u nedjelju![]()
Samo sloga srbe spasavaFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 feb 2025, 23:03Musavi.![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sta se desava ljudi, cemu ovaj harakiri?
Moze li objasnjenje
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dobra stvar za FKS je sto nakon ove odgode nece morati dva kola za redom igrati protiv miletovih cetalja.
Zbog popunjenosti svih mjesta uplate se obustavljaju!
Dva dana prije utakmice sve puno
Convicts Zenica
5 godina niže lige, u Banja Luku sa 17 juniora od 21 igrača i opet.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jurisicduska, VolimBiH96 i 36 gostiju.