Vidio sam par "naših" u Varnamu protiv Brondbya neki dan.
I kakav je ovaj Bulic u Regensburgu?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vidio sam par "naših" u Varnamu protiv Brondbya neki dan.
Ne znam brate zbog cega je otisao
Ne znam brate ni to
Jesi opasan mamu ti jeb.em.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:28Pa tvoje advokatisanje tvom imaginarnom prijatelju se da opisati kao F23 u psihijatriji.Beduin je napisao/la: ↑07 feb 2025, 08:09Moze mi se. Ti kad dostavis dokaz da si njegov advokat javi se, u suprotnom popusti.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:00
Ko si ti da nekom određuješ nekom šta i kako smije pisati? Idi u Afganistan.
Ovo je sportski portal a ne Preporod.
I meni se može svašta nešto ko i tebi, yebeš alaha, živi život i pusti druge da žive svoj.
Da te ne zadržavam više, otiće ti voz za džumu.
Sta ima gledat kad vec zna rezultat.samoposmatram je napisao/la: ↑07 feb 2025, 18:04Allah sve vidi. Jedino BiH u 541 i 532 u ligi nacija pod Barbarezom nije gledao.hurem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:55Trebao bi biti svjestan da je nekom Bog kojeg ti psuješ na 1.mjestu u životu.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:34
Kakav fanatizam trolova IZ na forumu, bog te yebo.
Ovo je sportski portal,držite svoja uvjerenja za sebe.
Želim ti svako dobro.
Kada bi tebi neko opsovao tvoje najmilije, i ženu i djecu i roditelje, ma sve sto imaš i sto ti je drago...to je manja uvreda nego kad opsujes Boga. Pazi na tuđe emocije.
Zbog toga bih te zamolio da to više ne radiš.
Sto ista gleda, ako vec sve zna?DaVinci je napisao/la: ↑07 feb 2025, 20:33Sta ima gledat kad vec zna rezultat.samoposmatram je napisao/la: ↑07 feb 2025, 18:04Allah sve vidi. Jedino BiH u 541 i 532 u ligi nacija pod Barbarezom nije gledao.hurem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:55
Trebao bi biti svjestan da je nekom Bog kojeg ti psuješ na 1.mjestu u životu.
Kada bi tebi neko opsovao tvoje najmilije, i ženu i djecu i roditelje, ma sve sto imaš i sto ti je drago...to je manja uvreda nego kad opsujes Boga. Pazi na tuđe emocije.
Al mu jos ne daje sansu tako je i Dzeko sjedio u Man City pored Wilfreda Bonya Negreda Balotelia
zanimljivo je kako neko može tvrditi da recimo jedan mobitel, mora imati svoga kreatora, a da nešto takvo kompleksno poput čovjeka, planeta, galaksija, univerzuma nastalo slučajno i od ničega. Gdje mora milion stvari biti u savršenom redu, da bi mi uopšte mogli postojati.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:05Trebao bi paziti da su nekom majka, otac, familija na 1. mjestu u životu.hurem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:55Trebao bi biti svjestan da je nekom Bog kojeg ti psuješ na 1.mjestu u životu.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:34
Kakav fanatizam trolova IZ na forumu, bog te yebo.
Ovo je sportski portal,držite svoja uvjerenja za sebe.
Želim ti svako dobro.
Opsovati nešto što ne postoji, što je izmaštano, totem, boga, kamen nije uvreda ali jeste uvreda opsovati nečije stvoritelje i poželjeti nekom nesreću radi vlastitih uvjerenja tj. zabluda je nezrelo.
Nametati svoje svjetonazore drugima i nazivati ljude glupanima idiotima koji ne dijele iste fanatizam.
Ovo je sportski portal i zamolio bih vas da to više ne radite.
Zadržite vaša uvjerenja za sebe i svi sretni.
Toliko od mene, neću više odgovarati na postove koji nemaju veze sa temom.
P.S.
Zamolio bih admina da sankcionira vjerski fanatizam na sportskim temama.
Pazi na tuđe emocije.
Pa s obzirom na to da znamo za 200 milijardi galaksija,TMovac je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:05zanimljivo je kako neko može tvrditi da recimo jedan mobitel, mora imati svoga kreatora, a da nešto takvo kompleksno poput čovjeka, planeta, galaksija, univerzuma nastalo slučajno i od ničega. Gdje mora milion stvari biti u savršenom redu, da bi mi uopšte mogli postojati.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑07 feb 2025, 16:05Trebao bi paziti da su nekom majka, otac, familija na 1. mjestu u životu.hurem je napisao/la: ↑07 feb 2025, 15:55
Trebao bi biti svjestan da je nekom Bog kojeg ti psuješ na 1.mjestu u životu.
Opsovati nešto što ne postoji, što je izmaštano, totem, boga, kamen nije uvreda ali jeste uvreda opsovati nečije stvoritelje i poželjeti nekom nesreću radi vlastitih uvjerenja tj. zabluda je nezrelo.
Nametati svoje svjetonazore drugima i nazivati ljude glupanima idiotima koji ne dijele iste fanatizam.
Ovo je sportski portal i zamolio bih vas da to više ne radite.
Zadržite vaša uvjerenja za sebe i svi sretni.
Toliko od mene, neću više odgovarati na postove koji nemaju veze sa temom.
P.S.
Zamolio bih admina da sankcionira vjerski fanatizam na sportskim temama.
Pazi na tuđe emocije.
planirao gledati duel nasih kahvic/telalovic vs bilbija i nista od toga. bilbija 70 minuta , karton i promasaj. dvojac ulma ocito povrijedjen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.