FK Drina Zvornik
- nostradamus
Re: FK Drina Zvornik
Sretan rodjendan šesterostruka cestitka od TRAVNIKA....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Ma hajde ba,vi ste ionako rekli da nerado igrate ovo smece od lige da bi radije u ,kako vi kazete, "svoju" ligu
pa to jest al žao mi kolike pare dadoše da ništa neuradišeskituljac je napisao/la:Ma hajde ba,vi ste ionako rekli da nerado igrate ovo smece od lige da bi radije u ,kako vi kazete, "svoju" ligu
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la:Sretan rodjendan šesterostruka cestitka od TRAVNIKA....
? на ". & зна % је овај пораз $," / ¥ $ управе.
А % се % групе "," - постојат " у петој ?.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
¥.
? ? " се $ " " ? "," путује се на гостовања ' $ се ? не " ¥ " " " у " ранг ". " је & & је, $ је ? " жао " је " јер - га " " ? $. " $ $ је за ' & у р в е т " н а.
Не & ' & & ' - $ је он ?.....
? ? " се $ " " ? "," путује се на гостовања ' $ се ? не " ¥ " " " у " ранг ". " је & & је, $ је ? " жао " је " јер - га " " ? $. " $ $ је за ' & у р в е т " н а.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
svi ti igraci, sve su to šminkeri koji uvale čačkalicu u usta posle rucka u restoranu prije utakmice. Tolike se parre daju a onu se pokazu kao da su iz džipa nekim slucajem ispali i dosli na teren da igraju.B o X je napisao/la:pa to jest al žao mi kolike pare dadoše da ništa neuradišeskituljac je napisao/la:Ma hajde ba,vi ste ionako rekli da nerado igrate ovo smece od lige da bi radije u ,kako vi kazete, "svoju" ligu
1947!
- zvornicki klan
- Kontakt:
По ' је & у р в е т " н а?kamiondzija je napisao/la:¥.
" пет $ ' ? $ " ',$ је % су " " управе $ $ $ њега - - " & ",па су га ?,не & $ " ? & $ је остао,? & не " се ?,јер пораз $ $ " $ 6-0 је &,& " $ ' ? са ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Kakva je ono igra bila danas, pa ako ponovite onakvu igru u revanšu, u srijedu, biće još gore nego danas, ovako samo 2:0, ljudi vas "ubili"...Sir Matt je napisao/la:
Nema šta , moramo dati što prije gol ako mislimo nešto napraviti . Biće tu svašta , em krađe od strane sudaca em borbe , znam to još od ligaške utakmice kad smo pobijedili 0:1 tu u Zvorniku ali ste nas pošteno namlatili bez da se možeš bunit .
Mi smo danas pravo zasrali stvar . Idemo podcijenit ekipu koja je itekako kvalitetna , to nam se obije o glavu u 15-20 minuti kad nam lik iz naše greške koja se desila kod 16ca zabije gol kakav sam rijetko vidio , znači neobranjivo u onaj dio gdje se spajaju stativa i prečka . A onda naš šou , promašimo vjerovatno 5 mrtvih šansi a uz to dodamo nekoliko opasnih udaraca iz slobodnih , takođe van 16m ... Drina se fino branila iako je imala sreće , kako reče ovaj gore , to je bio jedini šut na utakmici . Kako god , nije da niste u prednosti , ali imamo šansu , pogotov ako nam se ne desi ukleti dan kao danas .
Vidimo se u revansu .
- Sir Matt
- Kontakt:
Da ste nas ubili ne znam baš . Pobijedili jeste , zasluženo može se reći . Ne volim tražit alibi u porazima ali bili smo bez najboljeg napadača lige Mešanovića koji je na nekoj probi , takođe vezni igrač koji je stalan u prvih XI je bio na tribinama zbog neke povrede ali trebao bi biti tu u srijedu .B o X je napisao/la: Kakva je ono igra bila danas, pa ako ponovite onakvu igru u revanšu, u srijedu, biće još gore nego danas, ovako samo 2:0, ljudi vas "ubili"...
Utakmicu smo izgubili u 5min sa dva gprimljena gola a onda se Drina povukla i čekala nas . Nema veze , u srijedu bi trebao biti pravi okršaj , pa se vidimo već .

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Biće lijepo u srijedu, navijači su postigli dogovor sa igračima tako da bi trebalo biti neka manja grupa Vukova na tribiniSir Matt je napisao/la:Da ste nas ubili ne znam baš . Pobijedili jeste , zasluženo može se reći . Ne volim tražit alibi u porazima ali bili smo bez najboljeg napadača lige Mešanovića koji je na nekoj probi , takođe vezni igrač koji je stalan u prvih XI je bio na tribinama zbog neke povrede ali trebao bi biti tu u srijedu .B o X je napisao/la: Kakva je ono igra bila danas, pa ako ponovite onakvu igru u revanšu, u srijedu, biće još gore nego danas, ovako samo 2:0, ljudi vas "ubili"...
Utakmicu smo izgubili u 5min sa dva gprimljena gola a onda se Drina povukla i čekala nas . Nema veze , u srijedu bi trebao biti pravi okršaj , pa se vidimo već .
- kamiondzija
- Kontakt:
' & " на све " је $ " $ " $ $ срце,па & на & ? " 0-10.LukaVZ je napisao/la:Sve je već dogovoreno,tako da dvicu slobodno igrajte do kraja je sve već riješeno,već posle Rudara.Neću ići na stadion danas,navijat počinjem tek onog dana kad udjemo u ligu RS gdje našoj grupi nije zabranjeno.
U svakom slučaju volio bi da zbog samih Vukova danas izginu na terenu,u šta ipak čisto sumnjam.
DRINO PLAVA PONOS SI ZVORNIKA!
А % се " % ? ' - о ',$ " су $ " са $ ? $ " ? ? ?,$ не ? у $ ?.$ се ' $ - се " " $ " &.
- kamiondzija
- Kontakt:
& ' $ се " $ на терену.
? ? су " о % ¥," у & је " $.Све у ' $ је " ово ? $ $ се " & ' се са ".
? ? су " о % ¥," у & је " $.Све у ' $ је " ово ? $ $ се " & ' се са ".
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
bogami "braća" uzela ove moje komšije. ma šta uzela, povukla ih zalesinarDV je napisao/la:$ & те % "!![]()
![]()

- kupus army
- Kontakt:
Koliko je bilo manijaka u Zvorniku????
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
HaHA cuj provale, bodrili drugi klub, pa jeste vi dosli dati podrsku vasim momcima ili navijat za BoracComyZV je napisao/la:Štrumfovi,kad naucite da navijate,opet dodjite u Zvornik....niste se culi..A tek kad smo vam zapjevali BIĆE BORAC NOVI ŠAMPION! tek tad niste ništa uradili...AJ PLAVO BELE BOJE NOSIŠ JA IH MNOGO VOLIM! <3

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Mozel neko ko je bio na utakmicu napisat kako je igrao Željo?
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Hvala Vukovima na podrsci i zeljama da Borac bude sampion!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Kad nema ozbiljnog nogometa,ozbiljnog saveza,ozbiljnih klubova kako ces ocekivati i vece navijackes kupine na gostovanjima?!ComyZV je napisao/la:19 iz sarajeva i 40-ak sa Divica i ostalih mjesta okolo Zvornika...ali kako god,razocarali su me kao grupa ...definitivno...samosarajvo je napisao/la:Kolko je manijaka bilo tamo ? ? 19,20 ? ?
Svaki klub ima malo vecu posjetu kad par godina stagnira pa odjednom podje se boriti za prvaka drzave primjer Zrinjski,Zeljeznicar ,Borac!
Zeljo je lani imao duplo vecu posjetu nego sada!
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
-
- Kontakt:
Tu si u pravu...naglo bukne sezonu i onda opet spadne (spadne ali je opet vece nego tokom tih godina dok je klub stagnirao sto ti kazes)...Ovi sto su konstantni...kod njih je i posjeta konstantna bar je kod nas bila sve do ove polusezone...Prosle ipretprosle godine kakvo god sranje da se desilo(domaci poraz lupam),lose vrjeme(kisaa i snjeg), los termin(14:00 i los dan Srijedaa) je bilo minimalno 2000 ljudi na Kosevu.SJecam se kupa protiv Radnika,bila srjeda u 14:00,vruce drama,30 stepeni napolju ali na stadionu 1500 ljudi a Sjever bolji nego danas..komrad je napisao/la:Kad nema ozbiljnog nogometa,ozbiljnog saveza,ozbiljnih klubova kako ces ocekivati i vece navijackes kupine na gostovanjima?!ComyZV je napisao/la:19 iz sarajeva i 40-ak sa Divica i ostalih mjesta okolo Zvornika...ali kako god,razocarali su me kao grupa ...definitivno...samosarajvo je napisao/la:Kolko je manijaka bilo tamo ? ? 19,20 ? ?
Svaki klub ima malo vecu posjetu kad par godina stagnira pa odjednom podje se boriti za prvaka drzave primjer Zrinjski,Zeljeznicar ,Borac!
Zeljo je lani imao duplo vecu posjetu nego sada!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.