otkud do finala brate
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
moja pretpostavka na osnovu onog sto sam vidio i cuoBegovicRamiz je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:24otkud do finala brate
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemojte tako na Jusufbeya. Zar i on nije naša leĐenda

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Kup je naštiman, vidiš kako samouvjereno pričaju da idu na osvajanje kupa a 3 ekipe su bolje od njih. I ovaj raspored je sumnjiv, na koga idu poslije Vareša a mi na Zrinjski.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:30moja pretpostavka na osnovu onog sto sam vidio i cuo
Rogić, Unušić, Đurić, Gojković, Soldo, Kuprešak, Bubanja, Pavičić, Krdžalić, Guliashvili, Turkeš.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ne iskljucujem nista ali mi trebamo sebe gledati sad.Ako hoces da osvojis pehar moras pobjediti i Zrinjski i Borac prije ili poslije.Dat svoj maksimum pa sta bude,prvo Sloga a i Zrinjski se moze proci.Koliko me sjecanje sluzi 3 puta smo se sastajli u kupu i uvijek smo ih prolazili.fks74 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:36Kup je naštiman, vidiš kako samouvjereno pričaju da idu na osvajanje kupa a 3 ekipe su bolje od njih. I ovaj raspored je sumnjiv, na koga idu poslije Vareša a mi na Zrinjski.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 feb 2025, 12:30moja pretpostavka na osnovu onog sto sam vidio i cuo
Kmeljo ne moze s njima iz dvije utakmice i to bi bilo za istrazivanja.
S druge strane i mi smo prije nekoliko sezona imali put do finala sljedeci:Modrica,Ljubic na Kosevu,Sloboda,Igman drugoligas i finale sa Velezom koji je te sezone jedva 5.zavrsio.Ja se ne sjecam da je neko nekada imao laksi put do finala i opet nismo osvojili.Hvala Hebi i co.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vrijede li godišnje karte za sutrasnju utakmicu ?
Kup i 200.000 za doprinose je cijena novog statuta. Trebali su probat' više para izvuć jedino jer Sten nešto zateže s kešom u zadnje vrijeme al' će se preko shopa to popeglat ne sumnjam.
Nejse to je ta postava koju i ja očekujem u nedjelju, nisam samo za Đurića siguran, mislim da će prije Mujkića gurnut. Samo se nadam da neće opet Bubanju na stopera.
Nejse to je ta postava koju i ja očekujem u nedjelju, nisam samo za Đurića siguran, mislim da će prije Mujkića gurnut. Samo se nadam da neće opet Bubanju na stopera.
-
- Kontakt:
Kakvu posjetu očekujete sutra?
-
- Kontakt:
Nedelja,vrijeme vrh,pozelio narod,besplatno za neke,7-7.5k
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Od ove trojice dovedenih akademaca, jednog nam je Husara doveo. Ovog stopera iz Slobode…
-
- Kontakt:
Potpuno je irelevantno je li ti Zrinjski sad ili u finalu. Moraš igrati s njima ili s Borcem. Šta pravi razliku ispali u četvrtfinalu ili polufinalu. Kup postoji da ga osvojiš.
Ako bude kako treba sve kone idu na Borac u polufinalu a ako Borac ne bude prvi u tom trenutku to neće proći sve da su obećali prepisati Vici stadion.
Ako bude kako treba sve kone idu na Borac u polufinalu a ako Borac ne bude prvi u tom trenutku to neće proći sve da su obećali prepisati Vici stadion.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ma ova Akademija pojma nema cuj potpisuju profesionalne ugovore sa djecom od 16-17 godina eeeee
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 feb 2025, 13:34Nedelja,vrijeme vrh,pozelio narod,besplatno za neke,7-7.5k

Kakav Čelik, Abubakar zvani Rambo ruši rekorde, Iako nema zvaničnih informacija o transferu, kazahstanski mediji pišu da se radi o milionskom transferu u njihovim novčanicama, 22 miliona kazahstanskih tengi.
Zato Zekic preferira ove poput Unisica i sada centarfora, za koje zna da su fudbalski školovani.AVNOJ je napisao/la: ↑08 feb 2025, 10:29Za svaki rapored igrača, taktiku, formaciju moraš imati inteligentne, fudbalski školovane i u odeđenoj mjeri kvalitetne igrače.
Mi u velikoj većini slučajeva imamo jednu od te rri karakteristike, zato ćemo još dugo vremene šlušati trenera kao govvori....okreni se...podigni glavu....ponudi se....šta radiš tu...itd.
Imali neko pristup Cometu, mislim da bi se neko novi trebao registrovati danas.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Google [Bot], HordasFks, Konzerva, miguelramos i 65 gostiju.