AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jimeneza i Musaha nema sad protiv Feyenorda, pretpostaviti ću da je to razlog što igraju danas.
Čaki je za qurac uz dužno poštovanje, a ni Sottil mi nije za prve postave.
Leao, Pulišić i Gimenez imaju neke sitne povrede i nisu na 100%, ako rezultat bude dozvoljavao volio bih da uopšte ne ulaze u igru.
Jedino što se možda morao odmoriti Reijnders i jedan od stopera poput Pavlovića, ovo je i njemu šesta utakmica u petnaestak dana.
Čaki je za qurac uz dužno poštovanje, a ni Sottil mi nije za prve postave.
Leao, Pulišić i Gimenez imaju neke sitne povrede i nisu na 100%, ako rezultat bude dozvoljavao volio bih da uopšte ne ulaze u igru.
Jedino što se možda morao odmoriti Reijnders i jedan od stopera poput Pavlovića, ovo je i njemu šesta utakmica u petnaestak dana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovaj komentator je glup.
Ovo se da je Milan starto, gledalo 2 minute i dalo crveni
Znaci prvo i diskutabilan penal na Abrahamu, a sad ni zutog iako ima elemenata i za crveni zbog starta na Walkeru.
Nevjerovatno...
Nevjerovatno...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
celikmilan
- Kontakt:
U 7 minuta igre Empoliju je oprošten penal, ofsajd od 5 metara, čisti aut i crveni karton.
Haj što nije crveni, al' što nije ni žuti. 
I ono nad Abrahamom je imalo elemanata za penal, iako jest namjerno ispružio nogu i tražio kontakt, ali bi bio u čistoj gol šansi da ga nije pokupio.
I ono nad Abrahamom je imalo elemanata za penal, iako jest namjerno ispružio nogu i tražio kontakt, ali bi bio u čistoj gol šansi da ga nije pokupio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sudjenje za zatvor
Pa dsj hocel dobit bar zuti, pokosi cojk Reijndersa pri eventualnoj kontri i nista.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ovaj sudi ko Gigović hahahaha yebo mater žabarsku mafijašku
Hahahah tako je zuti za Felixa, pa imal ovaj Milan vise ikakvog postovanja i autoriteta u Seriji A...
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Yebo mater sudija, čist crveni ne svira, a gledaj što se zaleti Felixu žuti da pokaže. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Felix dobije za ovo zuti, onaj za start nad Walkerom nista pa onaj start nad Rijandersom nista. Penal oprosten, stvarno milan ima kriminalno sudjenje u ligi
-
celikmilan
- Kontakt:
Evo sad kad je svirao faul Fofani sudija je stavio pištaljku u usta kad je Fofana bio udaljen 5 metara od protivnika.
- Beduin
- Kontakt:
Dajte dobar stream, a da nije bhliga koja je sve gora i gora postala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
A pored Chucka i Sottila ti eksperimentises sa Jimenezom i Musahom po stranama, vec pocinje iritirati i ovaj trener.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gledaj sto je lak na kartonima za nas, nevjerovatno.
Empoli bolji, drzimo se jos uvijek, 0 0 odlican rezultat....
Igra nula bodova....
Nista znaci, Rejinders, Fofana i Musah ne mogu da povezu redove i bas smo nepovezani.
Nista znaci, Rejinders, Fofana i Musah ne mogu da povezu redove i bas smo nepovezani.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Da Bog da nikad vise nikom ne sudio mater ti jbm sugavu
Slažem se za igru pa moze se reci da Empoli ima više od igre
Slažem se za igru pa moze se reci da Empoli ima više od igre
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.