Pa adminu i odgovara ovakav tip debila, mozda je i sam isti ne bi me cudilo.
Ova je tema septicka rupa foruma a takvi koje citiras su glavna govvna. Lafo navijaci sarajva a u sustini mrzitelji Zelje.
Pa adminu i odgovara ovakav tip debila, mozda je i sam isti ne bi me cudilo.
Ja ne mogu da vjerujem da se godinu dana radi ova tribina a još uvijek izgleda kao u nekoj "početnoj" fazi.
Slika i prilika danasnjeg drustva i “drzave”
Koliki ce bit kapacitet ove tribine i kompletnog stadiona nakon zavrsetka radova?
Tebe treba banovat. Cudi me da si jos uvijek tu, kakve gadosti pises.Hudnjak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:07Slika i prilika danasnjeg drustva i “drzave”
Svako ko pokusa reci istinu ili na bilo koji drugi nacin ugroziti neprijatelje ovoga naroda i BiH, odmah bude docekan na noz.
Oni puste svoje kerove ili sendvicare na tu osobu (osobe), ukljuce sve moguce medije protiv njih i na kraju ako nista ne pomaze onda radi sila. Zoves policiju i vojsku samo da se usutka svako ko pruza otpor.
GAMAD CETNICKA JEBBO VAM DODIK NAJMILIJE![]()
![]()
Mrš u pizdu matterinu jebbo ti mile sve glupoBeli98 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:24Tebe treba banovat. Cudi me da si jos uvijek tu, kakve gadosti pises.Hudnjak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:07Slika i prilika danasnjeg drustva i “drzave”
Svako ko pokusa reci istinu ili na bilo koji drugi nacin ugroziti neprijatelje ovoga naroda i BiH, odmah bude docekan na noz.
Oni puste svoje kerove ili sendvicare na tu osobu (osobe), ukljuce sve moguce medije protiv njih i na kraju ako nista ne pomaze onda radi sila. Zoves policiju i vojsku samo da se usutka svako ko pruza otpor.
![]()
Tata ti je glup, jer te takvog napravio.Hudnjak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:25Mrš u pizdu matterinu jebbo ti mile sve glupoBeli98 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:24Tebe treba banovat. Cudi me da si jos uvijek tu, kakve gadosti pises.Hudnjak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 18:07
Slika i prilika danasnjeg drustva i “drzave”
![]()
Kakvo guranje?
Evo druga cista lopta faul im svira jos i korner evo
Nemoj se uzbuđivati NoDi, uživaj u utakmici ba.