Jedva sam čekao kad će sudija dati žuti za prvi malčice jači start Milana. I gle čuda, desilo se prvom prilikom.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovo je ipak predefanzivna postavka sa samo dva ofanzivca (od kojih jedan ne postoji jer nema lopti), mora neko van za Pulišića. Ovakvi mečevi protiv Empolija i sličnih davljenika jesu uvijek ružni i mučni, ali nema baš potrebe biti ovoliko preoprezan jer ne dobijamo ništa s tim.
Jedva sam čekao kad će sudija dati žuti za prvi malčice jači start Milana. I gle čuda, desilo se prvom prilikom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Leao je bogotac za sve ofanzivne igrace Milana, ne računajući Pulišića.
Vezni red ne postoji. Jimenez nema sta raditi na krilu.
Vezni red ne postoji. Jimenez nema sta raditi na krilu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Svaka cast, 2 suta za 45 minuta...
Odlicno.
Odmah na poluvremenu ubacit Pulisica, Leao i Gimeneza.
Out Abraham, Jimenez i Musah ili Fofana/Reijnders.
Odlicno.
Odmah na poluvremenu ubacit Pulisica, Leao i Gimeneza.
Out Abraham, Jimenez i Musah ili Fofana/Reijnders.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja ne vidim ovdje mogucnost da mi zabijemo, toliko jalovo, bezidejno, letargicno, mrtvo....
Zar se ne moze doci i pomesti protivnik jednostavno u pol.dva zabiti i onda polako??
A ne mi mrtviji i bezidejniji vise od Empolija....
Zar se ne moze doci i pomesti protivnik jednostavno u pol.dva zabiti i onda polako??
A ne mi mrtviji i bezidejniji vise od Empolija....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 08 feb 2025, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje nema ni zelje ni trke, pritiska, presinga i fajtanja.
Zar to nije ono po cemu je poznat Conceicao?
Zar to nije ono po cemu je poznat Conceicao?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Rezime prvog poluvremena: Igra užasna, suđenje užasno!
Boze sacuvaj, eto to je moj komentar na prvo pol.
Leao, Pulisic, Gimenez odmah na pol izmjene, kakav crni yebeni Jimenez. Jbt za njega je Salemakers Messi licno
Leao, Pulisic, Gimenez odmah na pol izmjene, kakav crni yebeni Jimenez. Jbt za njega je Salemakers Messi licno
Bar nismo primili gol, i to je nešto. 
Ne, ovo je baš suviše oprezna i defanzivna postavka, nemaš koga ni da stvori šansu, a kamo li zabije. Imamo dovoljno dobar napadački potencijal da ovo rješe u drugom poluvremenu.
Ne, ovo je baš suviše oprezna i defanzivna postavka, nemaš koga ni da stvori šansu, a kamo li zabije. Imamo dovoljno dobar napadački potencijal da ovo rješe u drugom poluvremenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Potpuno očekivano.
Bek i vezni igrač na krilima, slutilo je od starta na krah.
Čuj traži se neki balans sa takvom postavkom protiv ebenog Empola.
Bek i vezni igrač na krilima, slutilo je od starta na krah.
Čuj traži se neki balans sa takvom postavkom protiv ebenog Empola.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj Musah od 10 situacija u 9 odabere pogrešnu soluciju i donese pogrešnu odluku. Potpuno beskoristan igrač u ofanzivi. Jimenez takođe, trkaća kokoš bez mozga, podsjeća me na legendarnog Juniora Messiasa. 

Pa neće trener trcani za njih. Ovdje je trener usro al ne zbog toga vec zbog postavke. Protiv jbnog Empolija tebi krila Musa i Jimenez. Šta oni mogu u presingu i da uzmu loptu, nijedan ne zna dodat loptu kakao valja.
Da li mu je namjera da s najboljim igrači krene na umornu odbranu protivnika ne znam, al ovo bas zivcira da jednu jbnu šansu ne mogu napraviti za poluvrijeme.
Tijo je morao odmoriti bas se vidi da je pregorio.
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ne sjećam se kad sam vidio gore suđenje i neozbiljniji pristup igri. Šta im je predstavljao ovaj sad slobodan udarac na kraju? Šta su htjeli sa onim udarcem iz mrtvog ugla? Svi visoki igrači su u 16 a debili se bezveze dodaju umjesto da izvedu korner. Ja mislim Abraham je 2 puta bio u 16 metara sam sa loptom a on nije ni probao da puca na gol.
Sad odmah treba izvesti Abrahama i Felixa jer će dobiti drugi žuti a uvesti Gimeneza i Leaoa.
Sad odmah treba izvesti Abrahama i Felixa jer će dobiti drugi žuti a uvesti Gimeneza i Leaoa.
Theo se zajebaje, Jimenez nije za krila, zašto je onda doveden Sottil ako Jimenez opet igra lijevo krilo, Musah los na desnom krilu, Abraham Linkoln ne postoji na terenu, mi bezidejni, suđenje je katastrofa. Eto
Theo van Jimenez na njegovu poziciju. Leao unutra, El Bebote mjesto Abrahama, Musah u sredinu i Reijnders van da se malo odmori.
Naša ekipa prima 3-4 puta više od Empolija a na terenu pojma nemaju. Za to nisu igrači krivi, ni trener, vec uprava koja ih dovede.
Theo van Jimenez na njegovu poziciju. Leao unutra, El Bebote mjesto Abrahama, Musah u sredinu i Reijnders van da se malo odmori.
Naša ekipa prima 3-4 puta više od Empolija a na terenu pojma nemaju. Za to nisu igrači krivi, ni trener, vec uprava koja ih dovede.
Uzasna postavka Milana, motivacija nula bodova, pa kad jede ghovna pa ubaci omladince umjesto Muse, Fofane, Abrahama, Tidje garantujem da nista losije nece odigrati....
Odmah sva trojica u igru, nema čekanja. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rano je jos da Mister to poslozi. Misa mu malog, pa ljudino jel ti sta radis s njima u Milanelu ili dumagijas?!
A ma dobre plesne pokrete..ja sam ocekivao malo vide ge sambe,rumbe...
A ma dobre plesne pokrete..ja sam ocekivao malo vide ge sambe,rumbe...
Dakle ovo je već treći trener u nizu koji nije u stanju da razbije bunker ovih klošarskih katanaćo ekipa poput Empolija, Leccea, Beneventa, Cagliarija... Prosto je nevjerovatno koliko se patimo i koliki nam problem već godinama predstavljaju ove odvratne bunkeraške ekipe.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 feb 2025, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Gimenez kao tenk, treba mu malo iskustva jer da je pao kad je bio u duelu sa De Scigliom to bi bii crveni karton za De Sciglia jer je bio zadnji igrac.
Pa Leaoo, nekad treba bit i sebican i sutat...
Pa Leaoo, nekad treba bit i sebican i sutat...
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.