AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bravo Tomori! Sudija jedva dočekao da dodijeli crveni karton nekom od naših. Bravo idioti!
E Tomoriii pa ne kontam kako neko moze bit profesionalac i sa saznanjem da imas zuti ovako startat.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bravo Tomori podsjetio si nas zasto vec dvije godine prizivamo tvoj odlazak.
Nista ovdje sudija nije kriv, ovo je cist zuti i tu nema price
Nista ovdje sudija nije kriv, ovo je cist zuti i tu nema price
Sudija odradjuje svoj dio posla.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Al zar nije bio offside?
Ja ne znam koji vrag ja trosim zivce na ovo...
Dinamo Zagreb, pa Empoli u 10 dana se ponavlja ista stvar. Kakvi su to profesionalci koji zaradjuju milione, ne razumijem?
Nista, bod je i ovdje maksimalan, od lige prvaka otprilike nema nista.
Bez obzira na odican prijelazni rok i odlicana napadacki potencijal kad se u odbrani nesto usere, il se bezveze dobije crveni karton.
Dinamo Zagreb, pa Empoli u 10 dana se ponavlja ista stvar. Kakvi su to profesionalci koji zaradjuju milione, ne razumijem?
Nista, bod je i ovdje maksimalan, od lige prvaka otprilike nema nista.
Bez obzira na odican prijelazni rok i odlicana napadacki potencijal kad se u odbrani nesto usere, il se bezveze dobije crveni karton.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Bio je, ali nije linijski pokazao i to je to. Cak nisu pokazali ni na usporenom snimku tu situaciju
Forza Milan!
Ova ekipa i nedostatak inteligencije pojedinih je zaista za proučavanja. I šta sad čovjek da radi kad te ovako neko sjebe, a taman si dobro ušao u meč.
Inače bih se i ja mogao zakleti da je Colombo bio u ofsajdu, ni ne prikazaše to na kraju. To se moralo provjeriti na VARu.
Inače bih se i ja mogao zakleti da je Colombo bio u ofsajdu, ni ne prikazaše to na kraju. To se moralo provjeriti na VARu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Conceicao = Fonseca.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 feb 2025, 20:00, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Ovaj forum je skup debila. Lik je bio 3 metra u ofsajdu a vama je sudija uradio dobro što je dao crveni Tomoriju. Debilizam.
Pairetto sudija
Serra VAR
Koji žabarski tandem. Da Bog da vam poispadali svi Italiani iz Evropski takmičenja đubrad jedna odvratna. Gazzetta bruji o crvenom na Walkerom, i kako Pairetto sudi 2 različita nivoa prema Milani vs. Empoli.
Sad fino pivica i odmaranje. Mogu izgubit, zaboli me ova sezona. A žabarskim ekipama sve najgore u daljem evropskom takmičenju
Serra VAR
Koji žabarski tandem. Da Bog da vam poispadali svi Italiani iz Evropski takmičenja đubrad jedna odvratna. Gazzetta bruji o crvenom na Walkerom, i kako Pairetto sudi 2 različita nivoa prema Milani vs. Empoli.
Sad fino pivica i odmaranje. Mogu izgubit, zaboli me ova sezona. A žabarskim ekipama sve najgore u daljem evropskom takmičenju
Celikmilan, molim te pazi sta pises i kako se obracas kome, prva stvar ako nije bio gol ne mora se pozivati var prepusteno je na sudijsku odluku, druga stvar ne mora znaciti nuzno da je bio ofside, Walker desno je ostao nisko.
Covjece, sto me iznervirase, men bi Tomori do kraja sezone ostao na klupi.
Covjece, sto me iznervirase, men bi Tomori do kraja sezone ostao na klupi.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Concisao mora ici iz Milana, nikakav trener, a ovaj mali Jimenez sto je dosao nista bolji od Cutronea nije...daj Boze da grijesem, dribling 0 bodova, brzina ko dizelas, igra 1 na 1 nista, lopta se odbija od njega....daj Boze da sam pogresno osajcao....
Robijaš nije to niko rekao. Vec i da nije bio offside ne smiješ onako startat.celikmilan je napisao/la: ↑08 feb 2025, 19:24Ovaj forum je skup debila. Lik je bio 3 metra u ofsajdu a vama je sudija uradio dobro što je dao crveni Tomoriju. Debilizam.
Pairetto je izgubio tekmu
Ovaj sudija je izgubio sve konce vcrs. Jbt pa gore sudjenje nego u engleskoj ligi
Evo i ovo je penal nad Theom
Evo i ovo je penal nad Theom
Prosto nevjerovatno. Navodno VAR nije mogao reagovati jer je bio žuti, a ne direktni crveni karton.
I sve je to u redu, al' kako ovaj konj ispred sebe ne vidi ovoliki ofsajd? Pa brate digni zastavicu pa neka provjere, niko ništa ne gubi.
Evo sad nas je konačno ispoštovao sa jednom odlukom.
I sve je to u redu, al' kako ovaj konj ispred sebe ne vidi ovoliki ofsajd? Pa brate digni zastavicu pa neka provjere, niko ništa ne gubi.
Evo sad nas je konačno ispoštovao sa jednom odlukom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj sudija nije normalan, sudi faul za Milan, a stoji 5 metara od duela i mora gledati VAR
Forza Milan!
Rafael Leao kao i obično spašava stvar. Možemo serendati po njemu, ali čovjek je DOKTOR NAUKA za većinu igrača Serije A u ovom trenutku. 
-
- Kontakt:
Jimenez koji je došao? Jimenez igra čitavu sezonu. O čemu ti to pričaš?
Ono **** Chiffi sto je u Var on je jos veci kriminalac od ovog sto je na terenu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.