Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Imamo najgore prekide u ligi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedva
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Easy 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Never in doubt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Eto i iz kornera, sta ste nezadovoljni.
Szoboslai, otkud covjeku ovolika snaga, yebeni motor na sredini, samo dole gore.
Szoboslai, otkud covjeku ovolika snaga, yebeni motor na sredini, samo dole gore.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mnogo smo jaki. Gakpo će uskoro postati igrač od 30 golova u sezoni. Kakvu zvijer je Slot od njega napravio 

KaraGakpo kup.JayCatwright je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:47Mnogo smo jaki. Gakpo će uskoro postati igrač od 30 golova u sezoni. Kakvu zvijer je Slot od njega napravio![]()
Igračina. Zamisli da Slot nije ovo napravio od njega pa da smo primorani stalno onu kokoš ovdje gledati.JayCatwright je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:47Mnogo smo jaki. Gakpo će uskoro postati igrač od 30 golova u sezoni. Kakvu zvijer je Slot od njega napravio![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pusti ti to 16 golova i 5 asistencija u svim takmicenjima, a i igra fkt dobro i kad ne zabije ili asistira.Fuerza je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:47KaraGakpo kup.JayCatwright je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:47Mnogo smo jaki. Gakpo će uskoro postati igrač od 30 golova u sezoni. Kakvu zvijer je Slot od njega napravio![]()
Razmisljao sam o tom, sa Diazom kao prvom opcijom na lijevom krilu maksimalan domet bi bilo cetvrto mjesto.Arvid je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:48Igračina. Zamisli da Slot nije ovo napravio od njega pa da smo primorani stalno onu kokoš ovdje gledati.JayCatwright je napisao/la: ↑06 feb 2025, 22:47Mnogo smo jaki. Gakpo će uskoro postati igrač od 30 golova u sezoni. Kakvu zvijer je Slot od njega napravio![]()
Ma Gakpo je igračina. Samo ne znam kako Kloppu nije bilo jasno da je on lijevo krilo a ne špic.
Kod Kloppa prošlu sezonu na osmici počeo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Doći ce Charles De Ketelaere i eto nam novog Bobbya
Wembley baby
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bgm CDK bi bio pun pogodak. Slot je rekao da mu treba igrač koji može iskreirati i zabiti, a CDK je bas to. Može biti ko De Bruyne lagano
Edwards

- JayCatwright
- Kontakt:
Gordon je Neymar iz primea za njega
#LFC v Plymouth: Kelleher; Gomez, Endo, Quansah, Tsimikas; McConnell, Nyoni; Chiesa, Elliott, Diaz; Jota. Subs: Jaros, Nunez, Jones, Kone-Doherty, Mabaya, Nallo, Ngumoha, Norris, Young
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.