Nezgodan Vares ko Croatia ZMIJAVCI

Sretno sutra na penale

Nezgodan Vares ko Croatia ZMIJAVCI
Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Na domacim 15%, na gostujucim 100%Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Da pocnem od svog kluba, danas su na stadionu cinili 15tak posto gledalaca (u odnosu na ostale, nebitni), palili su baklje i ostetili klub. Doprinos od karata kad se uracuna organizacija i kazna, klub nema nikakve zarade.
Zvezda - politicki projekat, kod njih navijaci napravili razglas za tribinu, a ako sam fulio onda je jos gore ako upravljaju razglasom stadiona. Uzas, lanci oko vrata klubu.
Ni mene ne bi ložila tribina koja ne zna koreografiju sastavit kako treba. Valjda očekivali pun jug, šta li... Jbg nije Pekić mađioničar.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Da pocnem od svog kluba, danas su na stadionu cinili 15tak posto gledalaca (u odnosu na ostale, nebitni), palili su baklje i ostetili klub. Doprinos od karata kad se uracuna organizacija i kazna, klub nema nikakve zarade.
Zvezda - politicki projekat, kod njih navijaci napravili razglas za tribinu, a ako sam fulio onda je jos gore ako upravljaju razglasom stadiona. Uzas, lanci oko vrata klubu.
Na gostovanju max 500, kuci max 2000. Za nas je to i dalje malo udio kada gledas ostatak stadiona i druge tribine. A realno i za vas je, najmanje bude na tribini gdje se navija, a najvise stete prave.Rodjeni81 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:42Na domacim 15%, na gostujucim 100%Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Zvezda - politicki projekat, kod njih navijaci napravili razglas za tribinu, a ako sam fulio onda je jos gore ako upravljaju razglasom stadiona. Uzas, lanci oko vrata klubu.![]()
Na Zelju idem od svoje 9te godine. Vodio me otac i djed, uz jos clanova familije. Nisam nikad u zivotu gledao tekmu s juga. A mislim da nisu ni oni, a kao familija imamo staza koliko i klub. Pri tome, nas klub do osnivanja navijacke skupine postojao 66 godina vrlo uspjesno i da se odluci nekad ukinuti i ugasiti navijacka skulina, klub ce nastaviti.NeSamSafetee je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:46Ni mene ne bi ložila tribina koja ne zna koreografiju sastavit kako treba. Valjda očekivali pun jug, šta li... Jbg nije Pekić mađioničar.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Ne loži me to sa tribinama ali ova zaje*ancija je vrh ahhahahhahahhahahahahArgentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Ti si retardiran ako ne vidis sta tribina radi za klub.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:01Na Zelju idem od svoje 9te godine. Vodio me otac i djed, uz jos clanova familije. Nisam nikad u zivotu gledao tekmu s juga. A mislim da nisu ni oni, a kao familija imamo staza koliko i klub. Pri tome, nas klub do osnivanja navijacke skupine postojao 66 godina vrlo uspjesno i da se odluci nekad ukinuti i ugasiti navijacka skulina, klub ce nastaviti.NeSamSafetee je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:46Ni mene ne bi ložila tribina koja ne zna koreografiju sastavit kako treba. Valjda očekivali pun jug, šta li... Jbg nije Pekić mađioničar.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32
Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Ja ne vidim nista dobro sta ta tribina cini i radi za klub, a vec sam nabrajao negatovne stvari, kazne, droga, placene parole itd. I 10-15% stadiona nije klub i nikad nece biti, klub je puno vise ono sto ostale tribine predstavljaju. Mene licno ne interesuje ni jedna parola, koreografija, huliganizam i ostali primitivizni bilo koje skupine. Ljudi koji se loze na te stvari nisu dobre glave.
Ovdje se mnogi navijacki prepucavaju, to nije navijanje. Navijanje otici, odvojiti, stediti za fan shop potrosnju, uzeti dres svake sezone, kupiti clansku, ici na svaku tekmu itd
Dobra je zajebancija, ali kad znam od koga dolazi to mi je kao da gledam velikog brata.relativizam je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:13Ne loži me to sa tribinama ali ova zaje*ancija je vrh ahhahahhahahhahahahahArgentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
Od poniznosti pred vicom, ustupaka države,druzenja sa prekodrinskim prijateljima ,njih samo ovi danas 4 ligaš nisu trpali.
Sve ostale navijacke grupe kako stignu trpaju ih
Ljudi s kojima ja idem na tekmu ne treba jug niti iko da bi platili clansku. Ti ljudi sami idu u fan shop. Ti ljudi pomazu klub da im dovode sponzore. Ti ljudi kupuju 10godisnje karte.nastrojeni21 je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:14Ti si retardiran ako ne vidis sta tribina radi za klub.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:01Na Zelju idem od svoje 9te godine. Vodio me otac i djed, uz jos clanova familije. Nisam nikad u zivotu gledao tekmu s juga. A mislim da nisu ni oni, a kao familija imamo staza koliko i klub. Pri tome, nas klub do osnivanja navijacke skupine postojao 66 godina vrlo uspjesno i da se odluci nekad ukinuti i ugasiti navijacka skulina, klub ce nastaviti.NeSamSafetee je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:46
Ni mene ne bi ložila tribina koja ne zna koreografiju sastavit kako treba. Valjda očekivali pun jug, šta li... Jbg nije Pekić mađioničar.
Ja ne vidim nista dobro sta ta tribina cini i radi za klub, a vec sam nabrajao negatovne stvari, kazne, droga, placene parole itd. I 10-15% stadiona nije klub i nikad nece biti, klub je puno vise ono sto ostale tribine predstavljaju. Mene licno ne interesuje ni jedna parola, koreografija, huliganizam i ostali primitivizni bilo koje skupine. Ljudi koji se loze na te stvari nisu dobre glave.
Ovdje se mnogi navijacki prepucavaju, to nije navijanje. Navijanje otici, odvojiti, stediti za fan shop potrosnju, uzeti dres svake sezone, kupiti clansku, ici na svaku tekmu itd
Dok Manijaci nisu pokrenuli akciju uclanjivanja prije 3 godine i time osvjestili navijace vezano za clanstvo, imali smo mizeran broj clanova. Te akcije su se nastavile prethodnih godina pa danas imamo odlican broj clanova za nase uslove.
Akcija za spas kluba prije 3 godine, takodjer vrlo bitna.
100 godina kluba, slike i snimci koji su obisli citav svijet, ne znam bas da se inace za Zelju cuje i da najveci sportski magazini pisu o nama a u tom trenutku jesu.
Ima jos milion stvari al eto nekih najociglednijih u zadnjih par godina, ne da mi se detaljnije uplitat u raspravu i pisati.
Kao i sve u zivotu, ima i negativnih strana, al te negativne stvari koje si ti nabrojao su smijesne. Jedino donekle ima smisla su kazne, al koje su opet mizerne kad ih usporedis sa dobrim stvarima koje grupa radi.
Kad bi poceli pisati o pozitivnim i negativnim stranama simpatizera, odnosno svih ostalih navijaca koji se ne smatraju dijelom grupe, zacrvenio bi se i ti, i svi ostali koji misle kao i ti.
Skroz korektna koreografija, naravno iz ugla kojeg treba da se gleda. Ako sam ja na istoku prvih pet redova, naravno da se ne vidi kako treba.NeSamSafetee je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:46Ni mene ne bi ložila tribina koja ne zna koreografiju sastavit kako treba. Valjda očekivali pun jug, šta li... Jbg nije Pekić mađioničar.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:32Ozbiljan manjak pameti imaju ljudi koje lozi navijacka tribina, njihova prepicavanja, poruke, tuce i ostale primitivne stvari, bezobzira koja skupina je u pitanju. Opravdanje je ako imas izmedju 16 i 22 godine, sve ostalo je idiotizam.
I ja te na qrcu nosim
Hudnjak je napisao/la: ↑08 feb 2025, 23:29Otiso si Djilda ostala je tuga, manjejaci postadose cetnici sa juga![]()
Jao kompleksa, prekucavas igricu. Sta li je tebi Zeljo uradio u zivotu pa si ovako opsjednut
Trenutno korisnika/ca: boki86, Hrammm1921, jurisicduska, rishovski, svrakino1921, tutankamon1905 i 29 gostiju.