UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Žao mi je Adesanye, definitivno je obilježio jednu eru UFCa. Revanš sa Pereirom mu je bukvalno uzeo sve, ovo je jednostavno takav sport imaš jedan vrhunac i kad ti se desi pad to je to, nema povratka. Izgubio je segmente borbe koji su ga krasili i to je to od njega.
Ali kapa dole za karijeru, jedan od omiljenih boraca ove ere.
Ali kapa dole za karijeru, jedan od omiljenih boraca ove ere.
Normalno da ce ove dvije rqzvuc ovo u 5 rundi.
Ova Surez glupa ko 2 kurca.
Kako ona ima 11-0?
Tako sto je ovo zenski ufc vjerovatno.
Ovi pokusaji rusenja su toliko smijesni i predvidljivi da bi ih i Shara vidio da zatvori ono zdravo oko.
Zhang je rutinira, ali naravno da je nece zavrsit.
U jednom od krugova pakla samo gledas zenski ufc.
Ova Surez glupa ko 2 kurca.
Kako ona ima 11-0?
Tako sto je ovo zenski ufc vjerovatno.
Ovi pokusaji rusenja su toliko smijesni i predvidljivi da bi ih i Shara vidio da zatvori ono zdravo oko.
Zhang je rutinira, ali naravno da je nece zavrsit.
U jednom od krugova pakla samo gledas zenski ufc.
- Gumistucna
- Kontakt:
striklanda trebaju vratit iza 20 u rankingu ,ne moze ovo bit ozbiljan borac,samo jab jab i to je to
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Nista lik.
Apsolutno nista.
Cekao da se DDP samo pobjedi.
Ima tvrdu glavu i solidan kardio i zbog toga je tu ovdje gdje jest.
Kad bi se borili jos 5 puta nebi nijednom pobjedio.
Apsolutno nista.
Cekao da se DDP samo pobjedi.
Ima tvrdu glavu i solidan kardio i zbog toga je tu ovdje gdje jest.
Kad bi se borili jos 5 puta nebi nijednom pobjedio.
Bio bi Strickland aktivniji da mu je Du Plesis to dopustio. Iako sam i sam bio u čudu kako je takav borac šampion i kako je dobio jednog Whittakera i Adesanyu Du Plesis jutros bez greške, usudiću se reći najbolji njegov nastup do sad. Nije mnogo propadao, nije imao ona njegova čudna zamahivanja, bio je aktivan koristio je sve alate koje je mogao i Stricklandu uopšte ništa nije dopustio. Vrhunska taktika i jako dobar nastup.
- Gumistucna
- Kontakt:
nema se striklandu sta dopustit,covjek samo boksa 1 2 , 11 2 nekad ,kazu ima dobru jiu jitsu ,pa tri runde mu onaj govori me mozes ovako moras ubacit malo raznovrsnosti,on nista, i to mu je dick do tick niple to niple,
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Prvi meč koji su odradili Strickland je bio jako blizu pobjede. Danas se pojavio malo drugačiji Du Plesis.Gumistucna je napisao/la: ↑09 feb 2025, 07:44nema se striklandu sta dopustit,covjek samo boksa 1 2 , 11 2 nekad ,kazu ima dobru jiu jitsu ,pa tri runde mu onaj govori me mozes ovako moras ubacit malo raznovrsnosti,on nista, i to mu je dick do tick niple to niple,
Da je Strickland rizikovao vjerovatno bi bio nokaut, ovako je odradio 5 rundi i tjt.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok Topuria mi je sa ovim presao iz antipaticnog, u izuzetno gotivnog lika
Odrekao se pojasa, bez zadrzavanja divizije. I divizija i on idu dalje, bez komplikacija. Bas kako treba biti.
Jones pored ovoga izgleda kao jos veca picka.
Plus sto za Iliu ima pun q interesantnih matchupa u 155. Al mislim da je Islam sljedeci.

Odrekao se pojasa, bez zadrzavanja divizije. I divizija i on idu dalje, bez komplikacija. Bas kako treba biti.
Jones pored ovoga izgleda kao jos veca picka.
Plus sto za Iliu ima pun q interesantnih matchupa u 155. Al mislim da je Islam sljedeci.
Što Shavkata preskočiše 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ok Ilia je dobio dva najbolja featherweighta, ali to po meni nije način da dođeš do title shota u lightweightu. Što naravno ne znači da UFC neće iskoristiti hajp oko njega i ukrstiti ga sa Islamom.
Druga stvar je što nije fer prema Islamu da mu kao najboljem p4p borcu dovedu featherweighta kao izazivača. Islamu treba veći izazov. Oliveira po meni zaslužuje taj revanš, iako ne vidim da može dobiti Makhacheva.
Topuria vs Dustin u lightweightu je meni trenutno dream fight. Ako bi Ilia njega skinuo onda bi zaslužio napad na titulu.
Druga stvar je što nije fer prema Islamu da mu kao najboljem p4p borcu dovedu featherweighta kao izazivača. Islamu treba veći izazov. Oliveira po meni zaslužuje taj revanš, iako ne vidim da može dobiti Makhacheva.
Topuria vs Dustin u lightweightu je meni trenutno dream fight. Ako bi Ilia njega skinuo onda bi zaslužio napad na titulu.
Soldić mašina, bacio Dagestanca na glavu. 

- tutankamon1905
- Kontakt:
A sto ga restarta sta je ovo
- PasodelMar
- Kontakt:
Meni je Topuria vs. Dustin isto logičan slijed, a ne preskakanje prema Islamu. Međutim biće krajnji ishod fight koji će biti najgledaniji radi novca, a to je ono što svi želimo vidjeti Islam vs. Ilia, Gruzija vs. DagestanaFuerza je napisao/la: ↑20 feb 2025, 14:03Ok Ilia je dobio dva najbolja featherweighta, ali to po meni nije način da dođeš do title shota u lightweightu. Što naravno ne znači da UFC neće iskoristiti hajp oko njega i ukrstiti ga sa Islamom.

-
- Kontakt:
Ma kakav Dustin. Dustin je striker, Ilia bi ga prvom jačom ljevicom poslao u carstvo snova, isto kao što je uradio s Maxom i Volkom.Fuerza je napisao/la: ↑20 feb 2025, 14:03Ok Ilia je dobio dva najbolja featherweighta, ali to po meni nije način da dođeš do title shota u lightweightu. Što naravno ne znači da UFC neće iskoristiti hajp oko njega i ukrstiti ga sa Islamom.
Primjetio sam da navijači Ilie od prvog dana spominju Dustina, Oliveiru i Justina. Oliveira ima dobar BJJ ali i on je više striker, voli da se tuče na nogama, Justin je pure striker. Mislim da bi Ilia imao jako dobre šanse i protiv njih dvojice.
Ali jedno ime navijači od malog brbljavca nikako ne spominju a to je #1 contender u LW, Arman Tsarukyan. Iz jednog prostog razloga, Arman je hrvač i ne bi se udarao s njim na nogama već bi išao na rušenje a Arman je fizički spreman da to radi 25min.
Svjesni su toga Ilijini navijači i svjestan je i Ilia, zato je juče odbio tu ponudu. Neki čak dolaze s izgovorom da je Arman rođen u Gruziji i zato ta borba ne dolazi u obzir
A drugi izgovor im je "Zašto bi se plašio Armana neko ko želi da se bori s Islamom". Odgovor na to pitanje je jednostavan a glasi NAGRADA.
Šansa da dobijem na lotu je 1:20 000 000 ali ja ću opet da rizikujem 10€ jer je nagrada 30 000 000€
Šansa da dobijem na grebalici je 1:100 000 ali ja neću da rizikujem 10€ jer je nagrada samo 5 000€.
Isto je s Iliom, on je spreman da se bori s Islamom i rizikuje poraz iako su mu šanse 1:5 jer je nagrada TITULA ali nije spreman da se bori s Armanom i rizikuje poraz iako su mu šanse 1:3 (bolje nego protiv Islama) jer je nagrada samo #1 contender.
U koliko sati je veceras?
Pereira via leg kicks 

- PasodelMar
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Koliko ljudi forsiraju Pereiru a kvota 1.80
Prema fanovima kvota na Pereiru treba bit 1.05
Prema fanovima kvota na Pereiru treba bit 1.05
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.