Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ima u Scandinavian Parku u Flensburgu. A tu sam kupio i Bounty namaz koji iskreno nikad ranije nisam vidio. Imaš također online na kaufland.de
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
E super, narucit cu pa cu vidjeti jel to to. Bio sam uzeo neki drugi al mi nije licio na ovaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 feb 2025, 13:04Ima u Scandinavian Parku u Flensburgu. A tu sam kupio i Bounty namaz koji iskreno nikad ranije nisam vidio. Imaš također online na kaufland.de

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MilanMladenovic
- Kontakt:
@marsal jesi li bio na protestima? Lijepe slike iz Zenice narod se lijepo odazvao.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uzmi i Bounty onda. Palačinke kad napraviš i nabaciš, razboliš se, vjeruj miharden je napisao/la: ↑09 feb 2025, 13:07E super, narucit cu pa cu vidjeti jel to to. Bio sam uzeo neki drugi al mi nije licio na ovaj.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 feb 2025, 13:04Ima u Scandinavian Parku u Flensburgu. A tu sam kupio i Bounty namaz koji iskreno nikad ranije nisam vidio. Imaš također online na kaufland.de![]()

Igrači će odmah na trening.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nisam fan Bountya ( kokosa ) pa cu to preskocit. Ako ima Bueno moze to. Rekose ona nova Maza lici na bueno valjda, nisam je uspio nafatati da probam, jel neko uzimao?MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 feb 2025, 13:11Uzmi i Bounty onda. Palačinke kad napraviš i nabaciš, razboliš se, vjeruj mi![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas je zarada na Milkama uglavnom 25%, bar tako rade ovi što im ja radim kalkulacije.AshburtonG je napisao/la: ↑08 feb 2025, 22:29Njemacki trgovci imaju izmedju 30% i 40% marze kod Milke, sto se tice normalne cijene. Moze ici i do 50% ako se radi o nekim akcijskim proizvodima koje Milka forsira i izbacuje na trziste.
Kad uzmes u obzir mnogobrojne akcije, sto samo na tu vrstu proizvoda, sto na mnogobrojne akcijske ponude na citavu ponudu, ukupna marza na godisnjem nivou nikad ne prelazi 40% sto se tice slatkisa.
Bosanski trgovci vjerovatno imaju i visu nabavnu cijenu, moraju placat uvoz, prijevoz iz EU, pa i ne cudi cijena od preko 7,8KM. Osim toga, cokolada ce bit sve skuplja i skuplja. Lindt kugle od pola kg su otisle na preko 20€, a u decembru su bile oko 16. Pocetkom prosle godine 12.
A što se tice cijene čokolade, čitao sam da je Obala Slonovače glavni proizvođač kakaovca i da su dugo vremena imali sušu, a onda kad su stali na noge, naletio neki uragan i sve im pomeo.
Tako da ga nedostaje na svjetskom tržištu i dobro je poskupio, pa logicno da će i cijena čokolade ici gore...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- JayCatwright
- Kontakt:
Boli te briga, tebi dobro, ti ne moraš bojkotovati.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koliko su ispred ogranicenih Bosnja.

Sto smo ograniceni
Ispred nas su i u logorima i tako tim stvarima
2025 godina Hrvati od jedne skole prave dvije i dijele djecu na nacionalnoj osnovi
Sto ne ides na neki hrvatski forum
Imam i ja milion razloga da kazem da je obrnuto
Ne zelim uopste da potenciram tu pricu
Komentar ti je nidje veze
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hrvati prave dvije skole i onda tjera hrvate na hrvatski forum :

- JayCatwright
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Može se nabrajat dva dana zbog čega sve treba izaći na proteste. Ova vlast mora progledati inače ih ne očekuje nimalo prijatno proljeće.