FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
bolje da niko ne igra nego ovaj unušić
Luloc ili Mustafic zavisi ko je u igri, nek izvode penale.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Definitivno Guly ne treba pucati penale.
Ne moze vise ovo ovako, gulishu definitivno na posudbu u hadzice, svaki penal fula 

- MokraKifla
- Kontakt:
Hocemol tjerat momci
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odigrao za 10.
Elhamdulillah, bravo ekipa idemo dalje 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Rutinski odradjeno, cestitke momcima, a posjeta opet zakazala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U zadnjoj liniji se sigurno vidi dosta neuigranosti, osim Solde i Rogića sve su bila nova imena, tako da je to i razumljivo.
Mehmedović je po prvi put odigrao dobru utakmicu, dosta borbenu i dojma sam ako se fizički dobro spremi, poradi na skok igri i građenju da može biti itekako koristan igrač i kada ne bude zaštićeno godište.
Turkeš i Guli imaju identične kretnje kada su u napadu i često jedan drugome smetaju. Od Turkeša stvarno puno očekujem, ima on odličnu i tehniku za svoju visinu, ima dobar šut nogom i mora biti dosta korisniji nego što je to danas pokazao.
Bubanja je igračina, slatke muke će imati Zekić u veznom redu kada se svi vrate i budu spremni, danas Pavičić među slabijim na terenu.
Mehmedović je po prvi put odigrao dobru utakmicu, dosta borbenu i dojma sam ako se fizički dobro spremi, poradi na skok igri i građenju da može biti itekako koristan igrač i kada ne bude zaštićeno godište.
Turkeš i Guli imaju identične kretnje kada su u napadu i često jedan drugome smetaju. Od Turkeša stvarno puno očekujem, ima on odličnu i tehniku za svoju visinu, ima dobar šut nogom i mora biti dosta korisniji nego što je to danas pokazao.
Bubanja je igračina, slatke muke će imati Zekić u veznom redu kada se svi vrate i budu spremni, danas Pavičić među slabijim na terenu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Odlično je ovo bilo. Čestitke momcima, idemo dalje

Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 09 feb 2025, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- napoleon72
- Kontakt:
Sto zakazala? Bilo je 7-8k, sto je sasvim okej s obzirom na okolnosti.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta je ba zakazalo bilo minimum 8k.?
Inace rutinski odigrano, sreća pa smo na vrijeme zabili golove..
E cuj Unusic los, momak odigrao skroz korektno kao i Mehmedovic. Mislim da je Beganovic ono što je malo odigrao los bio, bezveze žuti karton nekoliko lopti u aut.. Sve u svemu skroz dobra partija ekipe. Bece to jos bolje kad svi budu u pogonu.
-
- Kontakt:
Napatit ce ova Sloga sve redom,najjaci su od ekipa kojima je upitan ostanak.
Dobro su se pojacali.Sjebat ce mnogima planove,vidjet ce te..
Dobro smo mi ovo
Dobro smo mi ovo

-
- Kontakt:
Borcu nece sigurnoVolimoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:37Napatit ce ova Sloga sve redom,najjaci su od ekipa kojima je upitan ostanak.
Dobro smo mi ovo![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma nema kod nas sredine. Od komentara da smo konačno dobili beka koji zna ubaciti, da mu lopte imaju oči, do toga da je bolje da ne igra niko. Ma hajte molim vas.nokee je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:36Sta je ba zakazalo bilo minimum 8k.?
Inace rutinski odigrano, sreća pa smo na vrijeme zabili golove..
E cuj Unusic los, momak odigrao skroz korektno kao i Mehmedovic. Mislim da je Beganovic ono što je malo odigrao los bio, bezveze žuti karton nekoliko lopti u aut.. Sve u svemu skroz dobra partija ekipe. Bece to jos bolje kad svi budu u pogonu.
Igrači će odmah na trening.
Dobro je ovo, obzirom na okolnosti. Prva utakmica, neuigran stopersk red itd. Znali smo se prijasnih sezona u premijernom utakmicama muciti jako, jako... jako. Ovo je ipak bilo rutinski.
Keremeh ofanzivno brz, prodoran.. neoredvidljiv. Ali zato definitivno NE POSTOJI. On vise ne smije igrati poziciju beka, kriminalno se postavlja u defanzivi.
Nadam se da ce se novi igraci sto brze uklopiti u ekipu, i poceti igrati ozbiljnu ulogu barem u ulozi kvalitetnih zamjena, za pocetak.
Keremeh ofanzivno brz, prodoran.. neoredvidljiv. Ali zato definitivno NE POSTOJI. On vise ne smije igrati poziciju beka, kriminalno se postavlja u defanzivi.
Nadam se da ce se novi igraci sto brze uklopiti u ekipu, i poceti igrati ozbiljnu ulogu barem u ulozi kvalitetnih zamjena, za pocetak.
- FKS -
Molim Boga da podari Guliju zdravlja i da ga zastiti od povreda, sa njim smo opasniji 200%.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dobro je obo danas izgledalo. Jos ako Bugar bude pravi bit ce tip top ekipica , takodje nadam se da ce. Butic i Vasilios donijeti napadu ono sto nsm treba a to je dubina da zadrze loptu i prenose do Gulya i ne moraju previše zabijati al da bar budu razbijaci to nam treba. Pavičić odlican danas takodje winger bekovi ok i Francis i Kupresak vraca se i Beganovic. Sto Zekic rece ulijeva ova igra optimizam .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], laznokrilo, MaroonBjelave, MrPink, sekac, senad82 i 46 gostiju.