Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nema Bradleya, znači da ga odmara za Everton što znači da Trenta nema protiv Evertona
Hocel ovo Gakpo salah nunez protiv Evertona
E jest lik baksuz 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gomez brate vrijeme je za penziju.
Ova djeca ne vežu.
Kako losa igra au, valjda se dozovu da ne ispadnemo
Ne znam kako sam budan i dalje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Samo me zanima čija ideja su ovi debilni korneri.
Ovo je najgore poluvrijeme fudbala koje sam u zivotu gledao
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bio bih mazohista ako bih upalio da gledam i drugo poluvrijeme.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Oci iskrvarile prvo poluvrijeme, kako su mocmi bez energije i muda odigrali, kao trening kratkih sigurica pasova. Jones i Nunez u drugom od pocetka moraju uci.
E hajd sad kad s klupe nemaš koga uvest.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zasluženo ljudi vode
- SoloControTutti
- Kontakt:
Totalno neozbiljno pristupanje tekmi i takmicenju, osim prelose igre svih 11, Slot ce snositi odgovornost ovog potencijalnog ispadanja zbog ovog sastava i klupe koju je doveo.
-
- Kontakt:
Kome je palo na pamet da izvede ovakav sastav? Uredu odmori sve, ali ti je trebao neko u vezi da poveze ove mlatimudane u odbrani.
Plymouth zasluzeno.
Umjesto da odyebu Karabaju kup a ovdje zapnu jer je vazniji 10x oni izasli sa timom koji ne igra na treningu zajedno.
Plymouth zasluzeno.
Umjesto da odyebu Karabaju kup a ovdje zapnu jer je vazniji 10x oni izasli sa timom koji ne igra na treningu zajedno.
Sastav ništa sporan, da je sreće ni Nuneza da ne ubacuje, sad bi potpisao 14:0 Plymoutha za 3 boda sa Goodisona
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sad ce Nunez 3 gola i karton
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.