Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
čuj uzima nas ekipa sa rahmetli boatengom, slažem se sa tshabalalom sad, mislim da nam ovo večeras gasi sezonu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Dobro eto vi ste svi upravu a ja nisam. Ispali su iz FA, sad ce 100% pobijediti Everton u srijedu.
Pa kad si tačno trebao ispast iz Carabaja kupa? Starta na početku sezone i već evo početkom februara si u finalu. Nećeš u septembru već otpisivat jedno takmičenje pobogu.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:39Za Karabaju bih razumio sve, ali ovdje ne mogu. Ne mogu te mantre sto furaju ovi Arsenalovci. Ostavit ce ovo posljedice po ekipu, zivi bili pa vidjeli.
Ako uzmemo ligu, a sta ako ne uzmemo? ŠBBKBB.
Sumnjam da je nekome drago što se ispada iz FA Cupa, al' u ovakvoj situaciji gdje se na svaka 3 dana igra yebena utakmica...ma goni ga i ove i sljedeće sezone ako treba.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- SoloControTutti
- Kontakt:
Sta god pisali i kakvo god opravdanje trazili ovo je bruka i sramota cak i s ovim sastavom ispasti iz FA kupa.
To da li će pobijediti ili izgubiti protiv Evertona nema nikakve veze sa ovom utakmicom.Tshabalala je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:43Dobro eto vi ste svi upravu a ja nisam. Ispali su iz FA, sad ce 100% pobijediti Everton u srijedu.
- JayCatwright
- Kontakt:
I nije sramota, obzirom da nema puno kvalitete u ovoj trenutnoj ekipiSoloControTutti je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:45Sta god pisali i kakvo god opravdanje trazili ovo je bruka i sramota cak i s ovim sastavom ispasti iz FA kupa.
-
- Kontakt:
Ma smeta mi ova neozbiljnost. Dva igraca iz prve postave su mogli napraviti razliku.
**** fa cup, vec je jedno finale u steku, mnooogo je bitnije da u ligi i lp ocuvamo zdrave igrace do kraja sezone.
ovaj mekonel, šta je ovo sunce ti poljubim, bolje kakvog momka sa tribine da je zovnuo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A ne bi bila fora da sad izjednačimo. Zaslužio je Plymouth da nas izbaci.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jedina pozitiva je sto ce prestati proljevi od izjava pundita i novinara o quadrupli i taj nonsens. Osim toga pozitivno je sto ce nadam se Slot vidjeti da ove sto je izveo danas nemaju buducnost, barem dosta njih i da se pojedinci pokriju po glavi nakon tekme.
- JayCatwright
- Kontakt:
Chiesa 

Auu kakva utakmica chiese
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj Harveya i Chiese danas
-
- Kontakt:
Ma kakav remi sad, ovo nek je na sramotu onome ko je pravio plan za tekmu. Ljudi su bolji i skinuli su skalp Liverpoolu. A te mantre samo je FA kup ostavite ganerima, njima bolje stoji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.