AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Santiago Gimenez je prvi Meksikanac (ustvari rođeni Argentinac ali igra za Meksiko) koji je postigao gol za Milan. 
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 08 feb 2025, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Zamalo da trener usere utakmicu, ni on sam nema pojma zasto onakve akrobacije sa pozicijama igraca. Ni trun razloga za to, a on vec par utakmica to radi. Jel vrijeme da pocne uciti iz svojih gresaka?
Da sam mogao birati dvojicu strijelaca to bi mi bili Leao i Gimenez. Narocito mi je drago za Leaoa da rijesi utakmicu, potrebno mu je to. Sad ima vise znalaca pokraj sebe pa ce i on biti rastereceniji.
Sudija bas kenjao i gubio se. Ali Felix me je dojmio i pozitivno iznenadio, mozda mu lezi Seria A i Milan, vec dolazi tehnika i krrativnost do izrazaja i drago mi je zbog toga.
Gimenez dade gol kakvog njegovi prethodnici muda trebaju oznojiti da to urade. Gospodski i onako kako pravi golgeteri i rade.
Da sam mogao birati dvojicu strijelaca to bi mi bili Leao i Gimenez. Narocito mi je drago za Leaoa da rijesi utakmicu, potrebno mu je to. Sad ima vise znalaca pokraj sebe pa ce i on biti rastereceniji.
Sudija bas kenjao i gubio se. Ali Felix me je dojmio i pozitivno iznenadio, mozda mu lezi Seria A i Milan, vec dolazi tehnika i krrativnost do izrazaja i drago mi je zbog toga.
Gimenez dade gol kakvog njegovi prethodnici muda trebaju oznojiti da to urade. Gospodski i onako kako pravi golgeteri i rade.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Drugi put bar pusti da prođe par mjeseci, prije nego što se izvuče neki zaključak. 
Drago mi je što je odmah na startu pogodio, bilo me je strah da ne padne pod pritiskom.

Drago mi je što je odmah na startu pogodio, bilo me je strah da ne padne pod pritiskom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mali Jimenez je super, kako je mlad i kako igra sve sto zatreba. Ja bih se upisao da izadjem na teren. U prvom poluvremenu jedino on i Felix da su valjali, Felix zna a mali se trudi. Mister je slican nama, skonta sta ne valja i mijenja. Ali mora probati nesto drugo, da ne proba vjerujem da bi pojedinci ovdje smarali kako je jednodimenzionalan. Dobra i teska tri boda danas. Puslisic doktor a dobar i Cutrone (izvini memo).
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Protiv ovavkih ekipa treba igrati sa postavkom u napadu kako smo zavrsili utakmicu. S kakvom lahkocom i kombinatorikom igraju, to je jednostavno prelijepo. Znam da je to preofanzivno, ali tada u sredini sa treba igrati Fofanom i Musahom. Ova utakmica me podsjeca na period sa Pioliem i njegovo odmaranje igraca, pa onda spasavaj sta se može. Treba poceti sa najjacim sastavom, napraviti dobar rezultat, pa onda mjenjati u drugom poluvremenu. Teska utakmica uz puno sudijskih gresaka, ali bitna je pobjeda i da nije bilo povreda. Sada ide Feyenoord i nadam se pozitivnom rezultatu. Forza Milan!!!!!
Forza Milan!
Sto se tice napadaca ako bi poredili recimo Girouda i Moratu. Brzinom i tehnicki Morata je daleko ispred Girouda, ali ja bi u svakom slucaju kao napadaca prije izabrao Girouda jer on ima taj njuh, zna se pozicionirat, zagradit, sacuvat loptu i onda zavrsit kako treba. Plus igra glavom.
Tako da dribling i brzina nek ostanu za krila.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kad se toliko taj igrac poniazava da ga i spomenemo zbog teletabisa koji prate Milan zadnjih par godina....Cutrone dijete Milana sasvim slucajno dobija priliku za seniorski tim i na njegovu srecu iskoristi je maximalno, covjek koji je stilom igre bio zaduzen za 16 metara....za vrijeme u Milanu bio je vise nego solidan, zabijao je on fino u tadasnjem Milanu, u jednom momentu je bio najveca nada Milana i u iznenadjujucem transferu napusta San Siro....Tadasnja uprava ( nesto slicno kao i sa Tonalijem ) je morala namirivati ogromne gubitke u budzetu tako da je zrtveno janje bio Cutrone...u izlaznom transferu koji je tada bio ce.20 mil e ( racunaj danas 40 do 50 mil e ) odlazi u Engkesku....90 posto navijaca Milana su bili razocarani tim transferom, jer je decko igrao SRCEM za Milan, ginuo je svaku utakmicu nesto slicno ko Tonali....steta sto danas nemamo vise takvih igraca u Milanu, koji disu za nas dres....daljni razvoj njegove karijere bi preskocio jer je to splet okolnosti ( sta bi bilo kad bi bilo )....koraj je napisao/la: ↑08 feb 2025, 20:42Mali Jimenez je super, kako je mlad i kako igra sve sto zatreba. Ja bih se upisao da izadjem na teren. U prvom poluvremenu jedino on i Felix da su valjali, Felix zna a mali se trudi. Mister je slican nama, skonta sta ne valja i mijenja. Ali mora probati nesto drugo, da ne proba vjerujem da bi pojedinci ovdje smarali kako je jednodimenzionalan. Dobra i teska tri boda danas. Puslisic doktor a dobar i Cutrone (izvini memo).
Tako da jedan kratki opis Cutronea ( teletabisima koji su se nedavno skinuli sa majcinog mlijeka ) da taj covjek apsolutno nije bio los u Milanu....
Forza Milan
Kad vec spominjemo Cutronea, Colombo je pokazao da ima odličnu lijevicu. Samo je veoma trom, a to je nesto sto se teško može promijeniti. Mozda bi mogao biti kao 3-4 napadac, ali teško da će dobiti priliku u Milanu, pogotovo sad kad je tu Camarda
Forza Milan!
Plus branimeho-medo je napisao/la: ↑08 feb 2025, 21:02Brzinom i tehnicki Morata je daleko ispred Girouda, ali ja bi u svakom slucaju kao napadaca prije izabrao Girouda jer on ima taj njuh, zna se pozicionirat, zagradit, sacuvat loptu i onda zavrsit kako treba. Plus igra glavom.

Srećom i Empoli ima debila u ekipi, kako ga je mahalski navukao Gimenez

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad kad su sva krila zdrava, Jimeneza treba vratiti na njegovu primarnu poziciju a to je uz desnu aut liniju.
Walker jeste mašina ali i on će trebati predah. Tu i tamo 20-30 minuta za Jimeneza bit će dovoljno.
Walker jeste mašina ali i on će trebati predah. Tu i tamo 20-30 minuta za Jimeneza bit će dovoljno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Buon giorno Rossoneri
Procitao sam u vezi one scene jucer. Linijski nije digao zastavicu i stim se ne mora pregledavat.
Sudija je pokazao zuti i stim se ne mora pregledavat.
Prevedeno, slijedeci put zaletit se i s dvije noge startat direkt u koljeno da dobijes cisti crveni. Tada se ide pregledavat karton, a posto je bio offside prije toga, onda se crveni karton ukida jer prije kartona bio cist offside
Sve u svemu, Italiani su upropastili VAR da je najbolje da ga ukinu. Cesto u nekim situacijama kad se osjeti da smo mozda rukom igrali loptu, ili gurnuli igraca, ili lopta izasla van terena, sve to u nasoj polovici, molim da ne zabijemo gol. Jer debili ce preko VAR vratit loptu, iako je ta scena bila 30 pasova ranije.
Slijedeci termin: srijeda, idemo po pobijedu da mozemo lakse docekat utorak
Procitao sam u vezi one scene jucer. Linijski nije digao zastavicu i stim se ne mora pregledavat.
Sudija je pokazao zuti i stim se ne mora pregledavat.
Prevedeno, slijedeci put zaletit se i s dvije noge startat direkt u koljeno da dobijes cisti crveni. Tada se ide pregledavat karton, a posto je bio offside prije toga, onda se crveni karton ukida jer prije kartona bio cist offside

Sve u svemu, Italiani su upropastili VAR da je najbolje da ga ukinu. Cesto u nekim situacijama kad se osjeti da smo mozda rukom igrali loptu, ili gurnuli igraca, ili lopta izasla van terena, sve to u nasoj polovici, molim da ne zabijemo gol. Jer debili ce preko VAR vratit loptu, iako je ta scena bila 30 pasova ranije.
Slijedeci termin: srijeda, idemo po pobijedu da mozemo lakse docekat utorak
Čuj to nije digao zastavicu i nemora se pregledavat???? Sta to neko novo pravilo da se samo pregledava kada se podigne zastavica ???
Ma nebi :talijani bili oni, ako nešto svoje ne donesu ( da se može muljati)
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To oni u hodu izmišljaju nova pravila.
Nema to veze sa dizanjem ili ne dizanjem zastavice ili sta vec. Pa koliko puta je pao gol recimo, linijski nije pokazao nista, a VAR posle ponistio gol zbog offsidea.
Ovdje je sva sustina da je on dobio zuti karton za onaj start ( nazalost to je bio drugi zuti ), VAR reaguje jedino kada je krupna greska u pitanju, a to zuti karton nije. Prema tome nije mogao gledati da li je to zuti ili ne ( da je bio grub start za direktan crveni onda bi se i gledao VAR), isto tako ne mozes gledati VAR da li je offside da bi ponistio zuti karton. Tako je kako je jbg.... da je glupo ispalo na kraju jeste.
Meni je gori propust nedosudjen crveni nad Walkerom, ono je moralo biti crveni karton.
Ovdje je sva sustina da je on dobio zuti karton za onaj start ( nazalost to je bio drugi zuti ), VAR reaguje jedino kada je krupna greska u pitanju, a to zuti karton nije. Prema tome nije mogao gledati da li je to zuti ili ne ( da je bio grub start za direktan crveni onda bi se i gledao VAR), isto tako ne mozes gledati VAR da li je offside da bi ponistio zuti karton. Tako je kako je jbg.... da je glupo ispalo na kraju jeste.
Meni je gori propust nedosudjen crveni nad Walkerom, ono je moralo biti crveni karton.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vjerovatno nije ni tu ništa signalizirao pomoćni, tj. nije digao zastavicu ili nije bila krupna greška. To što je Walker mogao dobiti prelom noge vjerovatno nije greška. Italijani su majstori za muljanje svih vrsta, oni će naći način da se i VAR zaobilazi kada to "zatreba".milanist je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:12Nema to veze sa dizanjem ili ne dizanjem zastavice ili sta vec. Pa koliko puta je pao gol recimo, linijski nije pokazao nista, a VAR posle ponistio gol zbog offsidea.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ne, kod te situacije je mogao intervenisati VAR al su haman slijepi pored očiju
Il Club più titolato al mondo!
Bas tako, kod te situacije je trebao i MORAO intervenisati VAR, zato sam iznad i napisao d ami je to veca greska nego ovo sto nisu mogli ponisiti drugi zuti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.