FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Probojavao sam se ove tekme cisto zbog okolnosti u kojim se trenutno nalazimo,sto i sam Zekic rece da je bio rezervisan glede prolaska dalje.
Mnogo smo bolje odigrali nego sto sam mislio da cemo,i jako korektno je sve izgledalo,pa cak i fluidno dobrim dijelom tekme.
Ne vidim ni jednog igraca da kazem kako je bio tako los. Zalaganje,zelja i htijenje nisu izostali.
Cak se moze reci da je Mehmedovic odigrao sasvim korektno kao i Unusic na stoperu.
Imamo dobrih majstora u ekipi,vidi se to.
Svima cestitke i idemo dalje.
Nemoj vise Guli majstore majke ti.
Nista ne zamjeram,ali mi je nekako krivo kao i njemu sigurno.
Kontam na 1:1 ovako nesto,i onda bi bilo jako vuneno. Umjesto da nokautiramo protivnika,dajemo mu slamku spasa i podizemo ga mentalno.
Nedime napusi mi se kare,cestitaj vole pobjedu.
Edit: Zaboravih Kupresaka,hvala Bogu,ziv je!
Mnogo smo bolje odigrali nego sto sam mislio da cemo,i jako korektno je sve izgledalo,pa cak i fluidno dobrim dijelom tekme.
Ne vidim ni jednog igraca da kazem kako je bio tako los. Zalaganje,zelja i htijenje nisu izostali.
Cak se moze reci da je Mehmedovic odigrao sasvim korektno kao i Unusic na stoperu.
Imamo dobrih majstora u ekipi,vidi se to.
Svima cestitke i idemo dalje.
Nemoj vise Guli majstore majke ti.
Nista ne zamjeram,ali mi je nekako krivo kao i njemu sigurno.
Kontam na 1:1 ovako nesto,i onda bi bilo jako vuneno. Umjesto da nokautiramo protivnika,dajemo mu slamku spasa i podizemo ga mentalno.
Nedime napusi mi se kare,cestitaj vole pobjedu.
Edit: Zaboravih Kupresaka,hvala Bogu,ziv je!
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Gleda li ko Borac i ovu lakrdiju,pa ovo nema kunem se nigdje,odgovorno tvrdim,treba prestat sve ovo igrat
-
- Kontakt:
Celik da je pametan ne bi trebali izaci na 2. poluvrijeme.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:16Gleda li ko Borac i ovu lakrdiju,pa ovo nema kunem se nigdje,odgovorno tvrdim,treba prestat sve ovo igrat
Ali opet sta ce dobiti….tuga golema pustili smo da nam uzmu sve i da nas ovako ponizavaju.
Tekma protiv Sloge je vise nego dobra bila. Kao sto neko napisa, puno ce se zuba o Sloge razbiti.
Idemo dalje spremiti se za derbi i onda jace jos naprijed.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Gojkovic, Pavicic, Gulisa PERFEKTNO !
Bravo momci, sve cestitke, bice ovo TOP 

-
- Kontakt:
Pavicic stroj od igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U ovim uslovima najbolje što možemo je igrati evropu, razvijati akademiju i infrastrukturu i praviti transfere, dok bolja vremena ne dođu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Joj koliko mi je muka radi Gulijevog hattricka je-bo ga penal njegov.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Bilo me strah ove tekme a odradjeno rutinski
Apsolutno. I ne nabjati pritisak ni sebi, ni struci, ni igracima, jer nema titule. Ovakvim sudjenjem titulu neki osvojili ovdje ni Dinamo, ni Zvezda...Borac bi bio prvi

- FKS -
-
- Kontakt:
Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se.
Dok su uz njih domaći izdajnici, nećemo moći nikada ništa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:58Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se.
-
- Kontakt:
Kad ce doci bolja vremena? Sad kad promijene statut onda ce ovo smece biti tu do smrti,planski unistavati nase klubove,repku,drzavu a mi kao i uvijek gledati i ibretiti se. Da hoce umrijet neki sudija da uvrstimo zvanicno taj dan kao praznik.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, HeavyBassBlues, mnon46, MSOZ101 i 42 gosta.